Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μηπως ξερεις καμια συνταγη για ψαροσουπα;

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Τι έγινε ρε παίδες ακόμα να φάει η Πάολα ? Δεν θα κάτσω και πολύ γιατί θα πάω βόλτα μετά . Πάολα ο ΚΟΜΑΝΤΟ σε απατά με την Ντάρια .

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Νομιζω οτι ¨ο καιρος γαρ εγγυς¨ ωστε να γραφει και η πρωτη κριτικη ΑΠΟ ιεροδουλη ΓΙΑ  πελατη.
Αυτη η κριτικη θα αφορα εμενα και θα γραφεί απο την Παολα για την προσεχή  επισκεψή μου στο στουντιο της ΦΡΑΤΖΗ 47.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Νομιζω οτι ¨ο καιρος γαρ εγγυς¨ ωστε να γραφει και η πρωτη κριτικη ΑΠΟ ιεροδουλη ΓΙΑ  πελατη.
Αυτη η κριτικη θα αφορα εμενα και θα γραφεί απο την Παολα για την προσεχή  επισκεψή μου στο στουντιο της ΦΡΑΤΖΗ 47.
δηλαδη μην τυχει να περναμε απο εκει εμεις... γιατι παιζει και να μας γαμησεις.. :dancing:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Τι έγινε ρε παίδες ακόμα να φάει η Πάολα ? Δεν θα κάτσω και πολύ γιατί θα πάω βόλτα μετά . Πάολα ο ΚΟΜΑΝΤΟ σε απατά με την Ντάρια .

Πωπω ρε παιδες τις μπουκιές της θα μετράμε σε λίγο.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Βλεπω φιλαρακι οτι με εδωσες στεγνα. Ετσι? Καλααα.  :grin: :grin: :grin:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ρε παιδιά ποτε θα δουλέψει η Πάολα? έμαθε κανείς?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
δηλαδη μην τυχει να περναμε απο εκει εμεις... γιατι παιζει και να μας γαμησεις.. :dancing:
Ναι ρε φιλαρακι. Να πουμε στις αρχες να βαλουνε κοκκινες κορδελες την ημερα εκεινη γιατι αυτος ειναι επικινδυνος!  :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
που σαι καταδρομι... ολα καλα???
Σκατα ρε συ αδερφι. Γαμημενη Δευτερα σημερα. Αστα. Παω το πρωι να παρω την μηχανη να παω για δουλεια και ημουν και λιγο αργοπορημενος και ειχα μπροστινο λαστιχο γαμω την πουτανα μου! Και αντε να βρεις ταξι να σε παει απο το ενα μερος τησ Αθηνας στο αλλο. Στις 08.10 εφτασα με την ψυχη στο στομα αντι στις 7.00 που επρεπε να ειμαι! Και τωρα το μεσημερι χειροτερα στην επιστροφη! Εσυ? Ολα καλα?

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε φιλαρακι. Να πουμε στις αρχες να βαλουνε κοκκινες κορδελες την ημερα εκεινη γιατι αυτος ειναι επικινδυνος!  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σκατα ρε συ αδερφι. Γαμημενη Δευτερα σημερα. Αστα. Παω το πρωι να παρω την μηχανη να παω για δουλεια και ημουν και λιγο αργοπορημενος και ειχα μπροστινο λαστιχο γαμω την πουτανα μου! Και αντε να βρεις ταξι να σε παει απο το ενα μερος τησ Αθηνας στο αλλο. Στις 08.10 εφτασα με την ψυχη στο στομα αντι στις 7.00 που επρεπε να ειμαι! Και τωρα το μεσημερι χειροτερα στην επιστροφη! Εσυ? Ολα καλα?
ποπο μαλακεια....εγω,εδω στο μαγαζι,πηζει το κωλαρακι μου.. :grin: :grin: :grin: :grin:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Πωπω ρε παιδες τις μπουκιές της θα μετράμε σε λίγο.
μπουκιά και συχώριο .
Βλεπω φιλαρακι οτι με εδωσες στεγνα. Ετσι? Καλααα.  :grin: :grin: :grin:
Καλά ρε φίλε . Εσύ ? σιγά που σε έδωσα στεγνά εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom