ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ρε πλακα κανω. Δεν το βλεπεις? Εμεις ειμαστε φιλαρακια.μπουκιά και συχώριο .Καλά ρε φίλε . Εσύ ? σιγά που σε έδωσα στεγνά εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα .
Ρε πλακα κανω. Δεν το βλεπεις? Εμεις ειμαστε φιλαρακια.μπουκιά και συχώριο .Καλά ρε φίλε . Εσύ ? σιγά που σε έδωσα στεγνά εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα .
σιγά μην ξεχάσουμε να φωνάξουμε και τμήμα ηθών να μς πάνε όλους μέσα .Ναι ρε φιλαρακι. Να πουμε στις αρχες να βαλουνε κοκκινες κορδελες την ημερα εκεινη γιατι αυτος ειναι επικινδυνος!
μια ώρα και δέκα λεπτά πιο πολύ δουλειά άντε κουράγιο κι εγώ τώρα γύρισα .Σκατα ρε συ αδερφι. Γαμημενη Δευτερα σημερα. Αστα. Παω το πρωι να παρω την μηχανη να παω για δουλεια και ημουν και λιγο αργοπορημενος και ειχα μπροστινο λαστιχο γαμω την πουτανα μου! Και αντε να βρεις ταξι να σε παει απο το ενα μερος τησ Αθηνας στο αλλο. Στις 08.10 εφτασα με την ψυχη στο στομα αντι στις 7.00 που επρεπε να ειμαι! Και τωρα το μεσημερι χειροτερα στην επιστροφη! Εσυ? Ολα καλα?
θα δεις τώρα που δεν θα την πιάνει τίποτα θα έρχεται όταν της καπνίσει .Εκεινη μονο ξερει φιλαρακι. Τωρα που εγινε και mod παιρνοντας την θεση του Vrikolaka ποιος την πιανει.
κουράγιο και εσύ φίλε θα περάσει και αυτή η μέρα .
ποπο μαλακεια....εγω,εδω στο μαγαζι,πηζει το κωλαρακι μου..
πλάκα κάνω και εγώ ρε φίλε .Ρε πλακα κανω. Δεν το βλεπεις? Εμεις ειμαστε φιλαρακια.
Καλως το φιλαρακι μου? Δεν σου φτανει η απαντηση που εδωσα παραπανω?καλησπερα παιδες... που ειναι η παολαδα μας οεεεεοοοο????
οσες απαντησεις και αν δοθουν ποτε δεν θα ειναι αρκετες...Καλως το φιλαρακι μου? Δεν σου φτανει η απαντηση που εδωσα παραπανω?
κυριοι.. πριν ξεκινησουμε να σας ενημερωσω πως η παολαδα σερβιρεται παντα σε ψηλο ποτιρι με 2 παγους και lime...
narcotic girl ;) .Σας διαισθάνομαι
Τώρα άνοιξα τον υπολογιστή...Άρα μάλλον συγχρονιστήκαμε...πριν από ένα λεπτό το έγραψα τσουπ και εσύ μπήκες μήπως μας παίρνεις μάτι εκτός σύνδεσης η ήταν τυχαίο .
Τι λέτε γι'αυτό εσείς παιδιά?Και τωρα μαγκες μια δηλωση - μανιφεστο απο μενα προς εσας. Αν δεν με αφησετε να παω πρωτος οταν με το καλο ξαναγυρισει θα παω μετα απο εναν μηνα αφου θα εχετε ηρεμισει ολοι και θα εχετε ξεσπασει πια. Αυτα και περιμενω απαντησεις σας.