Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
παιδιά τώρα ησυχα γιατί μπήκαν οι γκουρού.Ο ΚΟΜΑΝΤΟ πάντα στην πρώτη γραμμή
παιδιά τώρα ησυχα γιατί μπήκαν οι γκουρού.Ο ΚΟΜΑΝΤΟ πάντα στην πρώτη γραμμή
online φάγωμα .
παιδιά τώρα ησυχα γιατί μπήκαν οι γκουρού.
με εμένα όλα πιάνουν .Δεν πιάνουν αυτά...
Μονο on line αγαπη μου. Μονο on line για να ξεχνιεμαι και μετα απο 12 μπυρες ναμαι καλα!Τι έγινε χθες? Κάποιος μου μαρτύρησε πως ο ΚΟΜΑΝΤΟ ήταν άτακτος.
ήταν λίγο ατακτούλης άλλα τον έβαλα στο κρεβατάκι του του έδωσα το γάλα του και ησύχασε ευτυχώς .Τι έγινε χθες? Κάποιος μου μαρτύρησε πως ο ΚΟΜΑΝΤΟ ήταν άτακτος.
Δεν κάνει να ποστάρετε φωτογραφία σας. Δεν χρειάζεται να σας ξέρουν όλοι κ.Vrikolaka....
Το λένε και οι κανόνες του site και τους παραβίασε .Δεν κάνει να ποστάρετε φωτογραφία σας. Δεν χρειάζεται να σας ξέρουν όλοι κ.Vrikolaka....
Πονηρέ....με εμένα όλα πιάνουν .
E δεν χρειάζεται να με αποκαλύπτεις!Δεν κάνει να ποστάρετε φωτογραφία σας. Δεν χρειάζεται να σας ξέρουν όλοι κ.Vrikolaka....
με ποιο καλό κορίτσι ΚΟΜΑΝΤΟ?Μονο on line αγαπη μου. Μονο on line για να ξεχνιεμαι και μετα απο 12 μπυρες ναμαι καλα!
εγώ . Τι έκανα ?Πονηρέ....
Συγχώρα με Vrikolakas...μην με τιμωρήσεις..E δεν χρειάζεται να με αποκαλύπτεις!
Πάολα θα πω το παράπονο μου ήμουν και εγώ μαζί του . :'(με ποιο καλό κορίτσι ΚΟΜΑΝΤΟ?
Προσεχε γιατι θα σε βγαλει off topic η καινουργια mod και ειναι και πολυ αυστηρη! Θα αρχισει την σκουπα!
καλύπτεις τον ΚΟΜΑΝΤΟ....εγώ . Τι έκανα ?
Προσεχε γιατι θα σε βγαλει off topic η καινουργια mod και ειναι και πολυ αυστηρη! Θα αρχισει την σκουπα!
Εγώ δεν είμαι τιμωρός Αυτόν το ρόλο τον έχει μόνο ο pitsilistis .Συγχώρα με Vrikolakas...μην με τιμωρήσεις..