amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
εμείς με το κομάντο φιλαράκια είμαστε ο ένας καλύπτει τον άλλο .καλύπτεις τον ΚΟΜΑΝΤΟ....
εμείς με το κομάντο φιλαράκια είμαστε ο ένας καλύπτει τον άλλο .καλύπτεις τον ΚΟΜΑΝΤΟ....
ο Pitsilistis δεν κάνει τέτοια σε μένα....Εγώ δεν είμαι τιμωρός Αυτόν το ρόλο τον έχει μόνο ο pitsilistis .
Εγώ είμαι ένας απλός, ταπεινός αλλά και έκφυλος για νεαρές κοπέλες Βρυκόλακας Τι έγραψα πάλι ο άτιμος
Με την Νταρια αγαπη μου. Ειχαμε τις κλειστες μας και τα λεγαμε.με ποιο καλό κορίτσι ΚΟΜΑΝΤΟ?
Ντροπή....είπαμε μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια...εμείς με το κομάντο φιλαράκια είμαστε ο ένας καλύπτει τον άλλο .
Α καλά τότε. Δεν ανησυχώ...Με την Νταρια αγαπη μου. Ειχαμε τις κλειστες μας και τα λεγαμε.
:'( :'( :'(Ντροπή....είπαμε μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια...
γειά σου...Γειά σου Πάολα
όχι εντάξει μια φορά σε συγχωρώ...:'( :'( :'(
Τοτε ξερεις πολλα για να μην ανησυχεις εσυ! ;) ;) ;)Α καλά τότε. Δεν ανησυχώ...
Καλώς τον nick025....γεια κι από μένα!..
Άλλο πιτσιλιστής και άλλο Βρουκόλακας Ο καθένας στο είδος του και ο vasos στους καφέδεςο Pitsilistis δεν κάνει τέτοια σε μένα....
κάπως έτσι...Τοτε ξερεις πολλα για να μην ανησυχεις εσυ! ;) ;) ;)
Βρικόλακα αν έχεις έμπνευση .....Άλλο πιτσιλιστής και άλλο Βρουκόλακας Ο καθένας στο είδος του και ο vasos στους καφέδες
Όχι δεν θύμωσα ... :-* :-* :-* :-* Η Ντάρια είναι καλό κορίτσι...Πάολα δεν με αγαπάς ποια :'( ? δεν έκανα κάτι κακό λίγο με την Ντάρια μιλήσαμε .
Ευχαριστώ γιατί είμαι έμπιστο μωρό :-* .Όχι δεν θύμωσα ... :-* :-* :-* :-* Η Ντάρια είναι καλό κορίτσι...
Παλι εγινα ξεφτιλα μωρουλινι μου δηλαδη. Ε?κάπως έτσι...