Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς την!!! Δεν βλέπουμε ταινία;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
Καλως την ΘΕΑ... :-* :-* :-* :-*

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
καλησπερα σε ολους..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* τι κανουν τα αγορακια μου?

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
παολα το σκ δουλευεις?
θα φυγω την αλλη βδομαδα και θελω να ξερω γιατι δεν σε εχω επισκεφτει ποτε και θα θελα να περασω μαζι σου ενα ατακτο 20λεπτακι..

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
παολα το σκ δουλευεις?
θα φυγω την αλλη βδομαδα και θελω να ξερω γιατι δεν σε εχω επισκεφτει ποτε και θα θελα να περασω μαζι σου ενα ατακτο 20λεπτακι..
οχι δυστυχως δεν ειμαι ετοιμη το Σ/Κ...απο εβδομαδα...

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειπα να ριξω μια ματια στο bourdela.com....τι να κανω? δεν εχει και τιποτα καλο νομιζω...
Όντως δεν έχει και τίποτα καλό. Τα βάζουν μετά τις 12 ώστε να ξενυχτάει ο κόσμος και να πηγαίνει κοιμισμένος  στην δουλειά το πρωί και να μην έχει δύναμη να αντιδράσει όταν τον στύβουν σα λεμονόκουπά!!!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Όντως δεν έχει και τίποτα καλό. Τα βάζουν μετά τις 12 ώστε να ξενυχτάει ο κόσμος και να πηγαίνει κοιμισμένος  στην δουλειά το πρωί και να μην έχει δύναμη να αντιδράσει όταν τον στύβουν σα λεμονόκουπά!!!
οχι βρε η κακη αποδοση στη δουλεια δικαιολογει τα χαμηλα μηνιατικα...τι νομιζες...

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θα σου φέρω Πράσινο μίλι και άρωμα γυναίκας!!! Τα βρήκα...just for you... Ακούω άλλες παραγγελιές!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
καλα τι να κανουμε..πεμπτη φευγω ελπιζω να σε προλαβω και ας ειμαι με τις βαλιτσες στο δωματιο..
μεχρι την πεμπτη καπου θα τα πουμε...εκτος αν γινει κατι και με βγαλει απο το προγραμμα..

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οχι βρε η κακη αποδοση στη δουλεια δικαιολογει τα χαμηλα μηνιατικα...τι νομιζες...
Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα. Έχουν κακή απόδοση επειδή ξενυχτάνε ή τους(μας) ξενυχτάνε για να έχουμε κακή απόδοση (δήθεν) και να δίνουν χαμηλά μηνιάτικα;

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα. Έχουν κακή απόδοση επειδή ξενυχτάνε ή τους(μας) ξενυχτάνε για να έχουμε κακή απόδοση (δήθεν) και να δίνουν χαμηλά μηνιάτικα;
το συστημα...σας ξενυχτανε για να εχουν αλλωθι....

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το συστημα...σας ξενυχτανε για να εχουν αλλωθι....
Σωστά! Το σύστημα πάντα κάνει τα αυγά! Εμείς τα ρουφάμε ωμά μετά!!! Πάντως εγώ δεν χρειάζομαι δικαιολογία για να ξενυχτήσω...Το κάνω και χωρίς...

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κομπλέ; Μήπως εννοείς κομπλέν που κεντούσε η γιαγιά μου;

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εσυ τι θες να εννοω?
Τώρα με μπλόκαρες. Ο καθένας εννοεί αυτό που θέλει καλή μου... Κι ο απέναντι καταλαβαίνει αυτό που θέλει αυτός γι' αυτό έχει καταντήσει έτσι αυτός ο γαμημένος πλανήτης!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom