sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Έλα ρε παιδιά, άς συνεχιστεί το βρισίδι, γουστάρω, έχω αράξει και πήρα και ποπ κόρν.
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι οι ίδιοι φωστήρες που έχουν βγάλει Αλβανίδες την Πάολα, την Ντάρια και κάποιες άλλες, δεν έχουν πάρει μυρωδιά 2-3 κοπέλες που όντως είναι Αλβανίδες και το κρύβουν. Ντετέκτιβ του γλυκού νερού δηλαδή, εκτός κι'αν έχουν άλλα κίνητρα για να λένε αυτές τις μαλακίες.
Η πλάκα είναι πάντως ότι στην αρχή της καριέρας της την είχανε κάνει ...Ρουμάνα την Πάολα. Άντε, με το καλό παλικάρια να εμφανιστεί και κάποιος που θα ισχυριστεί ότι είναι Σέρβα να συμπληρωθεί το βαλκανικό κύπελλο.
Αδελφια! υπαρχει πιθανοτης να ανηκει στα σλαβοφωνα φυλλα της μακεδονιας με σλαβικη συνειδηση! κατασκοπος? μεσα στην αθηνα? η κατασκοπος των εξαρχειων?
Προσεχετε που βαζετε τις ελληνικες πουτσες σας και που επενδυετε τα ευρωπαικα σας ευρω! Κληρονομοι της μακρας αρχαιοελληνοχριστιανοβυζαντινης παραδοσης του επιουσιου λαου, γρηγορειτε!
... Η Πάολα είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Ωραία. Νομίζω πάντως ότι όλοι οι άνθρωποι πάνω απ' όλα άνθρωποι είναι.Η Πάολα είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος, με ότι συνεπάγεται αυτό.
στο τηλ παντως μου ειπανπωςδεν δουλευει σημερα
Καλησπέρα PIATSA....Μμμμ τι βλεπω?!
Καλησπερα Παολαρα!!
Τα κατάφερα κι ήρθα μια μέρα νωρίς σπίτι... Καλησπέρα...Καλώς την Βασίλισσα.
Καλώς τον έρωτά μου τον αγιάτρευτο...Καλως την μοναδικη μου αγαπη...
Μην ξενάς πέσαμε και σε γιορτές οπότε και πολυκοσμία στο σπίτι... Που να μπείς.. :-Κι'άφησες τους θαυμαστές σου αμανάτι;
Ρε παιδια, πολυ ειδηλειο εχει πεσει, ΑΜΑΝΤΑ με ΓΙΩΡΓΟ58, εδω εσεις, βρε τι γινεται σημερα, που ειναι και της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ???Μην ξενάς πέσαμε και σε γιορτές οπότε και πολυκοσμία στο σπίτι... Που να μπείς.. :-
Καλώς τον έρωτά μου τον αγιάτρευτο...