Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
το ξέρω μωρό μου... :-* :-* :-* :-*ελα παμε για 100 σελιδες στο θεμα!!!
εεε μα δε ρωτησα γι'αυτο..
το ξέρω μωρό μου... :-* :-* :-* :-*ελα παμε για 100 σελιδες στο θεμα!!!
εεε μα δε ρωτησα γι'αυτο..
Παολάκι καληνύχτα από μένα :-*.Καληνύχτα καί στούς υπόλοιπούς.
αυτήν δεν δουλεύω...από την άλλη...παολα ολο λεω οτι θα ρθω και ακομα τιποτα. αυτη την βδομαδα θα την κανω οπωσδηποτε ομως δεν παει αλλο.
εγώ δεν πιστεύω στην καταστροφή του κόσμου...όλοι καλά θα είμαστε και θα τα λέμε και μετά τις 11/9Ελπίζω το τέλος του κόσμου να μην επέλθει στις 11 Σεπτεμβρίου με καμια μαύρη τρύπα από το πείραμα του CERN... δε γουστάρω να μη σ'έχω πάρει βρε Πάολα γιατί θα φυγω πεινασμένος... και οπως λεει και ο ποιητής: η πείνα θα σε ακολουθεί...
Και οχι μονο. Και μια επωνυμη μπυρα με την αλλη ΑΕΚαρα τον Μπιγαλη κια εφαγε προστιμο τωτε απο την Α.Ε.Κ.Τόν θυμάμαι νά διαφημίζει τό Rexona !
Μακρια φιλαρακι απο το κοριτσι. Εισαι επικινδυνος.Xαιρετω το κοριτσι.
Γεια σου ρε Παολα.
ο Βλάχος?Και οχι μονο. Και μια επωνυμη μπυρα με την αλλη ΑΕΚαρα τον Μπιγαλη κια εφαγε προστιμο τωτε απο την Α.Ε.Κ.
Ναι αγαπη μου. Ο Βλαχος.ο Βλάχος?
ο μπιγαλης....ο Βλάχος?
του Μελισσανιδη
Βεβαια παιδαρε. Με τον μικρο δε τον Ακη (Ιακωβο) ειμαστε απο παιδια μαζι.Τον ξερεις;; εχετε επαφη;; Ρωταω σοβαρα εχω λογο..
Οτι θες πες αδερφακι εκτος οτι θα εχεις αγκαλια το μωρο μου μονος σου αν θες να ζεις αυριο το πρωι.Ποια αεκ και ποιος γαυρος ρε πεθαμένοι και αποκλεισμενοι. ΜΟΝΟ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! Κάνατε μια ψευτονίκη και μου γίνατε και μαγκες? Θα σας καταπιει η μαυρη τρύπα του CERN . Kαι θα μείνω εγω αγκαζέ με την Παολα να σας λεμε ciao ciao babino!
Βεβαια παιδαρε. Με τον μικρο δε τον Ακη (Ιακωβο) ειμαστε απο παιδια μαζι.