1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Να τα στρώσω τα χαλιά για τον μοντεράτορα? Να βγάλω τις σαμπάνιες...?
δε μπορεί ν αγιάσει κανείς σ αυτό το γαμωσάιτ τελικά.
Να τα στρώσω τα χαλιά για τον μοντεράτορα? Να βγάλω τις σαμπάνιες...?
Γιατί διαμαρτύρεσαι Περσόνα μου? :-* :-* :-* :-*
μα ρε πούστη μου μονά ζυγά δικά του το αφεντικό.......Γιατί διαμαρτύρεσαι Περσόνα μου? :-* :-* :-* :-*
Κλάψε εσύ!
τα βράδυ θα στα μάθω όλα!Α-Ζ
Θέλεις και Πάολα....
Τα πάντα όλα ρε!
Απελάσου να ησυχάσουμε!
αυτό που παρατηρείτε κύριοι είναι μια συντονισμένη κίνηση των κεφαλαιοκρατών,
ένα ανελέητο πογκρόμ της καθεστοκρατίας του σάιτ απέναντι στην εργατιά και τον απλό μεροκαματιάρη, ο οποίος συμπιέζεται σεξουαλικά και στερείται το αναφαίρετο δικαίωμά του στο ελάχιστο σεξουαλικό κέρδος από την ολιγαρχική κάστα των μπλε πεουδαρχών που καταδυναστεύουν και κατασπαράσσουν τις σεξουαλικές επιθυμίες του απλού και τίμιου καθημερινού συντρόφου πουτανιάρη......
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΟΚΡΑΤΕΣ.
ΚΑΤΩ Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΠΕΟΚΡΑΤΩΝ.
φιλάκια Zero..... :-* :-* :-* :-* :-* :-*Α!
Με αυτά και με αυτά ξέχασα!
Φιλάκια Πάολα!
[move] [/move]
έντάξη,
το καταλάβαμε, και εσύ απο τον πλέζουρα ψωνίζεις....
Για σένα έχω ειδικό πρόγραμμα....μα ρε πούστη μου μονά ζυγά δικά του το αφεντικό.......
Για σένα έχω ειδικό πρόγραμμα....
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΠΕΟΚΡΑΤΩΝ.
Σήμερα δεν ήταν εκεί η Πάολα αλλά η Κωνσταντίνα το απόγευμα μάλλον πάλι βγήκαν για τσάρκα .Ρε συναγωνιστές,γιατί είναι κλειστό το μαγαζί;Πήγα κατά τις 6 και ήταν κλειδωμένα.Μια φορά είπα να πάω στην Πάολα και γω ο κακομοίρης και έκλεισε το μαγαζί!!!
λες ?Μήπως τα'χουμε παρεξηγήσει τα παιδιά;
Μήπως κι'αυτά για την Πάολα πάνε;
αυτό που παρατηρείτε κύριοι είναι μια συντονισμένη κίνηση των κεφαλαιοκρατών,
ένα ανελέητο πογκρόμ της καθεστοκρατίας του σάιτ απέναντι στην εργατιά και τον απλό μεροκαματιάρη, ο οποίος συμπιέζεται σεξουαλικά και στερείται το αναφαίρετο δικαίωμά του στο ελάχιστο σεξουαλικό κέρδος από την ολιγαρχική κάστα των μπλε πεουδαρχών που καταδυναστεύουν και κατασπαράσσουν τις σεξουαλικές επιθυμίες του απλού και τίμιου καθημερινού συντρόφου πουτανιάρη......
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΟΚΡΑΤΕΣ.
ΚΑΤΩ Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΠΕΟΚΡΑΤΩΝ.
Πάντως στο πρόγραμμα έλεγε για Νάταλι-Πάολα(5-11)-Καρολίνα αλλά ήταν κλειστά.Η Κωνσταντίνα θα ήταν στο 55Σήμερα δεν ήταν εκεί η Πάολα αλλά η Κωνσταντίνα το απόγευμα μάλλον πάλι βγήκαν για τσάρκα .