You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 167K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Γεια σου Παολάκι!!!εδώ είμαι....
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Καλησπέρα πιτσιρικάκι μου....Γεια σου Παολάκι!!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
καρδούλες???????? με σκλαβώνεις..... :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα πιτσιρικάκι μου....
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
πολλές γλύκα μου....καρδούλες???????? με σκλαβώνεις..... :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Καλως την ομορφη Παολα...
lambis1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια τι γινετε? εμεισ εδο ποσ γινετε να σε γνορισουμε απο κοντα?
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Καλησπέρα κούκλε μου.... :-* :-* :-*Καλως την ομορφη Παολα...
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
καλησπέρα....εσείς με τον γνωστό τρόπο.... Θα περάσεις μια βόλτα από τα στούντιο να γνωριστούμε.... :-* :-* :-* :-*γεια τι γινετε? εμεισ εδο ποσ γινετε να σε γνορισουμε απο κοντα?
Επισκέπτης
αστέρι αστεράτο μου τόσες μέρες σε έχασα και δεν μου μιλάς :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(εδώ είμαι....
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Αφού σου είχα πει από κοντά τι γίνετε.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*αστέρι αστεράτο μου τόσες μέρες σε έχασα και δεν μου μιλάς :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Επισκέπτης
έλα βρε μην με πειράζεις. αφού ξέρεις ότι μου αρέσει η παρέα σου. από μακριά είσαι αστέρι , από κοντά αστεράτο και θεά. την ζεστή αγκαλιά σου την περιμένω πως και πως αλλά κρατιέμαι *P *P *P *P *P *P *P έχουμε χρόνο μπροστά μας, έτσι δεν είναι?Αφού σου είχα πει από κοντά τι γίνετε.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Ναι φαντάζομαι έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο....έλα βρε μην με πειράζεις. αφού ξέρεις ότι μου αρέσει η παρέα σου. από μακριά είσαι αστέρι , από κοντά αστεράτο και θεά. την ξεστή αγκαλιά σου την περιμένω πως και πως αλλά κρατιέμαι *P *P *P *P *P *P *P έχουμε χρόνο μπροστά μας, έτσι δεν είναι?
Επισκέπτης
στεναχωριέμαι που θα σε χάσω για λίγο. αλλά που θα πάει αν δεν τραβήξει , αφού ξέρεις ότι θα με έχεις όλο δικό σου. είσαι μια πονηρή αλεπού εσύ.πως με τράβηξες στα διχτυα σου δεν κατάλαβαΝαι φαντάζομαι έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο....
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Πότε το κατάφερα εγώ αυτό...? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*στεναχωριέμαι που θα σε χάσω για λίγο. αλλά που θα πάει αν δεν τραβήξει , αφού ξέρεις ότι θα με έχεις όλο δικό σου. είσαι μια πονηρή αλεπού εσύ.πως με τράβηξες στα διχτυα σου δεν κατάλαβα
Επισκέπτης
μοιάζουμε εμείς οι δύο ότι θέλουμε το καταφέρνουμε και το παίρνουμε. αλλά εγώ βγήκα λίγο οφφ αφου θα με κλέψεις από...... πως θα σου ξεφύγω δεν ξέρω όμως , πρέπει να βρώ κάτι 0 0 0 0 0 0 0 :-* :-* :-* :-* :-*Πότε το κατάφερα εγώ αυτό...? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπέρα Γλυκιά μου Πάολα .