Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

old man

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
32
Like
17
Πόντοι
10
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :sleeping: :sleeping: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Γεια σου Παολάκι με τα...ωραία σου!!! ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Που εισαι βρε αστερι;
Στειλε μας ενα χαμογελο να ζεσταθουμε.

lambis1984

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια τι γινετε? εμεισ εδο ποσ γινετε να σε γνορισουμε απο κοντα?

Επισκέπτης
Αφού σου είχα πει από κοντά τι γίνετε.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
έλα βρε μην με πειράζεις. αφού ξέρεις ότι μου αρέσει η παρέα σου. από μακριά είσαι αστέρι , από κοντά αστεράτο και θεά. την ζεστή αγκαλιά σου την περιμένω πως και πως αλλά κρατιέμαι *P *P *P *P *P *P *P έχουμε χρόνο μπροστά μας, έτσι δεν είναι?

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
έλα βρε μην με πειράζεις. αφού ξέρεις ότι μου αρέσει η παρέα σου. από μακριά είσαι αστέρι , από κοντά αστεράτο και θεά. την ξεστή αγκαλιά σου την περιμένω πως και πως αλλά κρατιέμαι *P *P *P *P *P *P *P έχουμε χρόνο μπροστά μας, έτσι δεν είναι?
Ναι φαντάζομαι έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ναι φαντάζομαι έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο.... :grin: :grin: :grin: :grin:
στεναχωριέμαι που θα σε χάσω για λίγο. αλλά που θα πάει αν δεν τραβήξει , αφού ξέρεις ότι θα με έχεις όλο δικό σου. είσαι μια πονηρή αλεπού εσύ.πως με τράβηξες στα διχτυα σου δεν κατάλαβα :think: :think: :think: :think: :think:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
στεναχωριέμαι που θα σε χάσω για λίγο. αλλά που θα πάει αν δεν τραβήξει , αφού ξέρεις ότι θα με έχεις όλο δικό σου. είσαι μια πονηρή αλεπού εσύ.πως με τράβηξες στα διχτυα σου δεν κατάλαβα :think: :think: :think: :think: :think:
Πότε το κατάφερα εγώ αυτό...?  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Πότε το κατάφερα εγώ αυτό...?  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μοιάζουμε εμείς οι δύο :rockon: :rockon: :rockon: ότι θέλουμε το καταφέρνουμε και το παίρνουμε. αλλά εγώ βγήκα λίγο οφφ αφου θα με κλέψεις από...... πως θα σου ξεφύγω δεν ξέρω όμως , πρέπει να βρώ κάτι  0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) :-* :-* :-* :-* :-*

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα Γλυκιά μου Πάολα . :smitten: :smitten: :smitten:

Stories