Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Καλησπέρα μικρό μου πόνυ...Καλησπέρα , Παολάκι μου γλυκό και τρυφερό :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα μικρό μου πόνυ...Καλησπέρα , Παολάκι μου γλυκό και τρυφερό :-* :-* :-* :-* :-*
Θα πάρω την βοήθεια του κοινού.....Εχω δει φωτο και εχει πολυ ωραιο σωματακι η Παολα (ειδικα τα οπισθια ειναι θανατος.. )
Εχω διαβασει κριτηκες κιολας και ολοι λενε τα καλυτερα για εσενα..
Τι τους κανεις και τους μαγευεις ολους βρε αγαπη?
Να σου απαντησω εγω και ας ειμαι χιλιομετρα μακρια και ας σου απαντηση και η Παολα ειναι σωστη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ οχι οπως μερικες που κοιτανε μονο την ξεπεταΕχω δει φωτο και εχει πολυ ωραιο σωματακι η Παολα (ειδικα τα οπισθια ειναι θανατος.. )
Εχω διαβασει κριτηκες κιολας και ολοι λενε τα καλυτερα για εσενα..
Τι τους κανεις και τους μαγευεις ολους βρε αγαπη?
Τι να πω εγώ? Για μένα δεν μπορώ να πω... καλύτερα εσείς...!!!Να σου απαντησω εγω και ας ειμαι χιλιομετρα μακρια και ας σου απαντηση και η Παολα ειναι σωστη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ οχι οπως μερικες που κοιτανε μονο την ξεπετα
Γιατι νομιζεις οτι μπορουμε εμεις?Τι να πω εγώ? Για μένα δεν μπορώ να πω... καλύτερα εσείς...!!!
Πως να περιγράψεις το κρέμασμα που κάνω από το ταβάνι....Γιατι νομιζεις οτι μπορουμε εμεις?
Ετσι ευκολο το εχεις!
Πως να περιγράψεις το κρέμασμα που κάνω από το ταβάνι....
το θυμάμαι....Εχω μπει ηδη στηνμε αυτα που βλεπω και ακουω αλλα ρε γαμωτο ειναι μακρυα οποτε θα κανω υπομονη οταν θα εισαι Φραντζη κουκλιτσα μου.Ναρουτο να το θυμασαι.
ωραίος νιπτήρας....
Η τον νιπτηρα!
Θα μεινει στην ιστορια,ειμαι σιγουρος!ωραίος νιπτήρας....
Eιναι ορθιος η εσπασεωραίος νιπτήρας....
ναι όντως....Θα μεινει στην ιστορια,ειμαι σιγουρος!
Vrikolaka.... Τι κάνεις? :-* :-* :-* :-*Παολάκι
Όλα μια χαρά κούκλα.Θα κάνω έναν ανήφορο να σε δωVrikolaka.... Τι κάνεις? :-* :-* :-* :-*
Να τα στρώσω τα χαλιά για τον μοντεράτορα? Να βγάλω τις σαμπάνιες...?Όλα μια χαρά κούκλα.Θα κάνω έναν ανήφορο να σε δω
Και ξηροκάρπια καλή μουΝα τα στρώσω τα χαλιά για τον μοντεράτορα? Να βγάλω τις σαμπάνιες...?