Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Πόνυ μου...Παολάκι μου μωράκι μου τι μου κάνεις γλύκα μου :-* :-* :-* :-* :-* ?
Πόνυ μου...Παολάκι μου μωράκι μου τι μου κάνεις γλύκα μου :-* :-* :-* :-* :-* ?
πολυ καλα , μια χαρα , θαυμαζω το νεο σου αβαταρ...Καλησπέρα Iblis....όλα καλά? :-* :-* :-* :-*
κάτσε και θα την γνωρίσεις μπαίνοντας σε μσν με κάμερες να την δεις αν είναι όμορφη ή όχι? ξένη δεν είναι πάλι αν κάνεις αντ μια ιερόδουλη ή οποιαδήποτε κοπέλα πριν την γνωρίσεις προσωπικά?Εχει αλλη γλυκα με το καμακι πριν.
Αλλοιως ειναι να πας σε μια ξενη , και αλλοιως στον ανθρωπο σου που τον γνωριζεις.
Υπαρχει και το συναισθημα.
Αν το συνηθίσω θα με χάσετε από τα στούντιο....βρε κουτο αμα το κανεις σωστα μετα εκτος οτι θα ειναι οι πιο ευκολοι πελατες...θα βγαζεις λεφτα χωρις καν να βγεις απο το σπιτι σου...
συμφωνώ μαζί σουλοξες του καθενος απο ενα κουτι(οθονη)να ψαχνη να τραβηξη
έτσι πιστεύεις οτι είναι το παολάκι? είσαι τρελά γελασμένος.με το συμπάθειοβρε κουτο αμα το κανεις σωστα μετα εκτος οτι θα ειναι οι πιο ευκολοι πελατες...θα βγαζεις λεφτα χωρις καν να βγεις απο το σπιτι σου...
Αν το συνηθίσω θα με χάσετε από τα στούντιο....
Θέλετε παιδιά???Εγω δεν ξερω ρωτα αν θελουν οι αλλοι εδω μεσα
παντως θα πηγαινεις μια φορα το μηνα σαν guest star
δεν αξίζει να πέσεις σε αυτό το επίπεδο για μένα. είσαι πολύ καλύτερη από κάτι τέτοια.Θέλετε παιδιά???
Ενημέρωσε μετά....να μας πεις που θα πάμε....Παολα,και στην υπολοιπη παρεα καλο βραδυ παω για ........τσαρκα
δεν αξίζει να πέσεις σε αυτό το επίπεδο για μένα. είσαι πολύ καλύτερη από κάτι τέτοια.
εχετε χεστει πανω σας μην σας φυγει εεε????
α ρε σκατοΕλαδαρα
μην προκοψει ενας ανθρωπος αμεσως να τον φερουμε πισω
Νταξ δεν θα παει πουθενα την πεισατε
[/quote
αυτό κατάλαβες από αυτά που είπα? το κοριτσάκι είναι πολύ πιο έξυπνο από οτι νομίζεις. και από που κι ως που θα προκόψει? έτσι θα προκόψει ο έλληνας? αιντε αιντε
αυτό κατάλαβες από αυτά που είπα? το κοριτσάκι είναι πολύ πιο έξυπνο από οτι νομίζεις. και από που κι ως που θα προκόψει? έτσι θα προκόψει ο έλληνας? αιντε αιντε
Ρε συ πλακιτσα σας κανω
χαλαρωσε το τι θα κανει η κοπελα ειναι δικο της θεμα...
για αυτό σου είπα ότι είναι πολύ έξυπνη. και δεν νευριάσα καθόλου μαζί σου, απλά να ξέρουμε μέχρι που φτάνει και η πλάκα ε?Ρε συ πλακιτσα σας κανω
χαλαρωσε το τι θα κανει η κοπελα ειναι δικο της θεμα...
Παολάκι μου που θα πας ?Παιδιά χαβαλέ κάνουμε....
Παιδιά χαβαλέ κάνουμε....