Επισκέπτης
Ρε συ πλακιτσα σας κανω
χαλαρωσε το τι θα κανει η κοπελα ειναι δικο της θεμα...
τελικά εσύ είσαι ο lex ή ο rex.? ;) ;)
Ρε συ πλακιτσα σας κανω
χαλαρωσε το τι θα κανει η κοπελα ειναι δικο της θεμα...
τελικά εσύ είσαι ο lex ή ο rex.? ;) ;)
Λέμε μήπως να συνεχίσω το επάγγελμα από το σπίτι...Παολάκι μου που θα πας ?
σε προλάβαμε έγινε ήδη διαδήλωση για το θέμα του παο με μπροστάρη την πάολαΘα σας την παρω ρε
θα κανει καινουρια καριερα...θα την χασετε ..θα την βλεπετε μονο σε εκτακτες εμφανισεις...
Σας βλεπω να κατεβενετε σε διαδηλωση μαζι με τον Παναθηναικο...μην καρφωθητε κιολας
δλδ πως θα γινει αυτο?Λέμε μήπως να συνεχίσω το επάγγελμα από το σπίτι...
σε προλάβαμε έγινε ήδη διαδήλωση για το θέμα του παο με μπροστάρη την πάολα
κατσε ρε λεει θα συνεχισει απο το σπιτι....Εδω ειμαι και σας βλεπω ολους. Μην μου στεναχωρητε το κοριτσι γιατι την βαψατε ολοι.
με cyber....σε προλάβαμε έγινε ήδη διαδήλωση για το θέμα του παο με μπροστάρη την πάολα
μην ακούω μαλακίες τώρα .Λέμε μήπως να συνεχίσω το επάγγελμα από το σπίτι...
δλδ πως θα γινει αυτο?
ναι αλλα πως θα γινεται η επαφη δεν εχω καταλαβει...Θα σου ερχεται ο λογαριασμος με το χαρτι της ΔΕΗ
που σε ρε αρχηγέ. με άφησες μόνο και με πήρανε φαλάγκι.Εδω ειμαι και σας βλεπω ολους. Μην μου στεναχωρητε το κοριτσι γιατι την βαψατε ολοι.
Θα σου ερχεται ο λογαριασμος με το χαρτι της ΔΕΗ
Όχι βρε κορίτσαρε μου ! και εσύ με την εικονική πραγματικότητα ? :'(με cyber....
Δεν εισαι μονος φιλαρακι. Εδω ειμαι και παρακολουθω παντα.που σε ρε αρχηγέ. με άφησες μόνο και με πήρανε φαλάγκι.
ναι αλλα πως θα γινεται η επαφη δεν εχω καταλαβει...
πες τα ρε αντωνάκι. έλειπες και βλέπεις τι γίνεται. ;) ;) ;) ;)μην ακούω μαλακίες τώρα .
Όχι...μια πρόταση ρίξαμε στο τραπέζι και το συζητάμε...Όχι βρε κορίτσαρε μου ! και εσύ με την εικονική πραγματικότητα ? :'(