Ειναι για χασιμο τετοιες περιπτωσεις
(Στο διορθωσα.)
Δεν ξέρω giorgo κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι...Ειναι για χασιμο τετοιες περιπτωσεις
ναι είναι καινούρια....καλησπέρα... :-* :-* :-* :-*Πάολα καινούργια η Φώτο ?
Φαινεται δεν σου αρεσε θα ηθελε κατι αλλοΔεν ξέρω giorgo κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι...
Δεν ξέρω giorgo κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι...
Καλησπέρα Πάολα , πολύ ωραία Φώτο , λέω να αλλάξω και την δικιά μου!ναι είναι καινούρια....καλησπέρα... :-* :-* :-* :-*
ε αν δεν του άρεσε πως φούντωσε....μήπως ντράπηκε λέω εγώ....Φαινεται δεν σου αρεσε θα ηθελε κατι αλλο
Τι θα βάλεις?Καλησπέρα Πάολα , πολύ ωραία Φώτο , λέω να αλλάξω και την δικιά μου!
Η μηπως ξεφουντωσε πανω τουε αν δεν του άρεσε πως φούντωσε....μήπως ντράπηκε λέω εγώ....
μήπως να σε βάλουμε στον διαγωνισμό ομορφιάς? η πάολα πάλι θα σε φάειΚαλησπέρα Πάολα , πολύ ωραία Φώτο , λέω να αλλάξω και την δικιά μου!
Ξέρεις επειδή συνήθως είμαστε 2 - 3 κοπέλες στις φωτογραφήσεις μήπως μπερδεύτηκε και δεν ήξερε ποιά να διαλέξει....Η μηπως ξεφουντωσε πανω του
Την βλέπεις τώρα πιστεύω !Τι θα βάλεις?
Παικτη, ωραια η ποζα στη photo,σαν την ωραια κοιμωμενη εισαι!Καλησπέρα Πάολα , πολύ ωραία Φώτο , λέω να αλλάξω και την δικιά μου!
Γινεται και το αλλο ΟΛΕΣ θα παρετε απο λιγοΞέρεις επειδή συνήθως είμαστε 2 - 3 κοπέλες στις φωτογραφήσεις μήπως μπερδεύτηκε και δεν ήξερε ποιά να διαλέξει....
Ουυυυυ μην με κάνεις να πιάσω βάρδια από σήμερα....Την βλέπεις τώρα πιστεύω !
Έλα ρε Γιώργο , με μια Φώτο θα ξεφούντωνα ?Η μηπως ξεφουντωσε πανω του
Ξέρεις επειδή συνήθως είμαστε 2 - 3 κοπέλες στις φωτογραφήσεις μήπως μπερδεύτηκε και δεν ήξερε ποιά να διαλέξει....
Δεν θα το σκέφτηκε...πάντως εγώ του πρότεινα αν δεν ένιωθε καλά να πηγαίναμε στα ιδιαίτερα.. .Γινεται και το αλλο ΟΛΕΣ θα παρετε απο λιγο
Οχι φιλε δεν ειναι για σενα αλλο λεγαμε εαν πας λιγο πισω και διαβασεις τοτε θα καταλαβηςΈλα ρε Γιώργο , με μια Φώτο θα ξεφούντωνα ?