Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Που ξερης μπορη να εχει και εκπληξεις
Που ξερης μπορη να εχει και εκπληξεις
όχι ο ίδιος είναι αλλά δεν τον φούντωσα αυτή τη φορά και τα κατάφερε....Παολα αλλαξατε φωτογραφο;
Οι καινουριες φωτο ειναι πολυ καλες.
αυτό το αστέρι όλο εκπλήξεις είναι. για αυτό το λατρεύω.
Για μένα να δεις,που μια φορά που είχα προγραμματίσει να...με γνωρίσεις,ανεβένοντας τα σκαλιά της Β55,χτύπησε το κουνητό μου και δεν μπορούσα να κάτσω.Ανέβηκα όμως να πάρω μια ιδέα,αλλά από τότε δεν έχω καταφέρει να μπω στα ενδότερα,κάτι που,καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει αύριο.ΕίδωμενΑυτό θα πει τιμή....
Για σένα έχω κι άλλες...αυτό ήταν δείγμα....αυτό το αστέρι όλο εκπλήξεις είναι. για αυτό το λατρεύω.
Συνεύρεση χωρίς εκπλήξεις είναι όπως μαρουλοσαλάτα χωρίς λαδόξυδο ή λαδολέμονο!!!!
όχι ο ίδιος είναι αλλά δεν τον φούντωσα αυτή τη φορά και τα κατάφερε....
Αντε μακάρι να γινουν όλα όπως τα έχεις στο μυαλό σου... :-* :-* :-* :-* :-* :-*Για μένα να δεις,που μια φορά που είχα προγραμματίσει να...με γνωρίσεις,ανεβένοντας τα σκαλιά της Β55,χτύπησε το κουνητό μου και δεν μπορούσα να κάτσω.Ανέβηκα όμως να πάρω μια ιδέα,αλλά από τότε δεν έχω καταφέρει να μπω στα ενδότερα,κάτι που,καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει αύριο.Είδωμεν
Οι καλβυτερες φωτο βγαινουν με καλο φουντωμα μετα με ενα καλο ξεφουντωμα και να δης φωτο που θα βγουνε μεταόχι ο ίδιος είναι αλλά δεν τον φούντωσα αυτή τη φορά και τα κατάφερε....
Συνήθως ναι....Τρεμει το χερι του ε;
ναι του το έλεγα να ξεφουντώσει δεν με άκουγε....Οι καλβυτερες φωτο βγαινουν με καλο φουντωμα μετα με ενα καλο ξεφουντωμα και να δης φωτο που θα βγουνε μετα
.........είναι όπως μαρουλοσαλάτα ....
Για σένα έχω κι άλλες...αυτό ήταν δείγμα....
ναι του το έλεγα να ξεφουντώσει δεν με άκουγε....
Κακως,ο ενας επαγγελματιας να ακουη και τον αλλοναι του το έλεγα να ξεφουντώσει δεν με άκουγε....
Λες?? δεν ξέρω....χεχεχεΤον ζηλευω θανασιμα τον φωτογραφο σας.
Πεσμου οτι ειναι αδερφη για να μου περασει.
έχει μάτια και αυτιά παντου samy φίλε, πρόσεχεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΤον ζηλευω θανασιμα τον φωτογραφο σας.
Πεσμου οτι ειναι αδερφη για να μου περασει.
Αυτός έχασε....Κακως,ο ενας επαγγελματιας να ακουη και τον αλλο
Ειναι για χασιμο τετοιες περιπτωσειςΑυτός έχασε....