Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
εχεις και 2ο επαγγελμα ατιμο ε
εχεις και 2ο επαγγελμα ατιμο ε
ναι αμέ..ελπιζω να μου διειξεις απο κοντα τα μυστικα του επαγγελματος
Θα πώ να φτιάξουν ένα ειδικά για σένα αγαπητέ mimikos2000.
γεια σου βρε mimikos2000 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*γιουπι !!!!
παολα ...
με εκτιμηση
Σύντομα θά διεκδικήσω τό δικό μου δικαίωμα στήν ευτυχίααυτός δεν είναι και η δουλειά της ιερόδουλης free? να κάνει όσους μπορεί ευτυχισμένους. έστω για τα 15 -20 λεπτά που περνάνε μαζί μας?
Να και τα μεγαλα κεφαλια... θα μας κανετε την τιμη να κατεβειτε στα φτωχολημερια μας...? ε να στρωσουμε χαλια, κατι να κανουμε βρε αδερφε για την παρτη σας...Επιτέλους μετά απο πολύ καιρό απουσίας η Πάολα αύριο το πρωϊ στο Βριλησσού 55 κανονικά στο πόστο της.Ο Καιρός γαρ Εγγύς
Αύριο σίγουρα θα κατέβω κυρία μου Και ειλικρινά δεν θα ξέρετε τι θα κάνετε με την πάρτη μου :-*Να και τα μεγαλα κεφαλια... θα μας κανετε την τιμη να κατεβειτε στα φτωχολημερια μας...? ε να στρωσουμε χαλια, κατι να κανουμε βρε αδερφε για την παρτη σας...
Vrikolakas αυτα τα λεμε δυο τρεις μερες πριν να οργανωθουμε...σαμπανιες, ροδοπεταλα, την μπαντα του Δημου Αθηναιων...πως ετσι προχειρα? δεν γινεταιΑύριο σίγουρα θα κατέβω κυρία μου Και ειλικρινά δεν θα ξέρετε τι θα κάνετε με την πάρτη μου :-*
Ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη τιμή.Ειλικρινά η λίστα σας με καλύπτει απόλυταVrikolakas αυτα τα λεμε δυο τρεις μερες πριν να οργανωθουμε...σαμπανιες, ροδοπεταλα, την μπαντα του Δημου Αθηναιων...πως ετσι προχειρα? δεν γινεται
χαιρομαι γιατι θα το ειχα βαρος αν μενατε δυσαρεστημενος....Ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη τιμή.Ειλικρινά η λίστα σας με καλύπτει απόλυτα
κανονικά free, όπως τα ήξερες..Παολίνα πρωινή αυτήν την εβδομάδα ή άλλαξε κάτι ?
Με εσένα ποτέ Πάολα Οπότε δεν θα έχεις κανένα βάροςχαιρομαι γιατι θα το ειχα βαρος αν μενατε δυσαρεστημενος....
Καλά αφού το λέτε εσείς, ποια είμαι εγώ που θα σας φέρω αντίρρηση.. ;)Με εσένα ποτέ Πάολα Οπότε δεν θα έχεις κανένα βάρος