Επισκέπτης
όπα το παολάκι θα το χάσουμε μου φαίνεται.
ΚΑΙ γιατί θα με χάσετε? Με πετάει συνεχεια..όπα το παολάκι θα το χάσουμε μου φαίνεται.
όχι βρε αφου σου έκανε αίσθηση του xilnik.όσο για το αν σε προλάβω όπως λένε τα παιδιά δεν ανυσυχώ. ξέρω οτι μας αγαπάς όλους και είσαι γυναικάρα με τα όλα σουΚΑΙ γιατί θα με χάσετε? Με πετάει συνεχεια..
samy σαν τον αδερφό μου και συ. πολύ λιακόπουλο βλέπεις.χα χα αν μου πεις οτι είσαι και βόρειος εκεί θα δέσει το πραμα.To ειπε και ο Λιακοπουλος, το γραφει σε κατι προφητειες του Πουτιν..
ε ο xilnik έχει τον τρόπο του... Με αιφνιδίασε...όχι βρε αφου σου έκανε αίσθηση του xilnik.όσο για το αν σε προλάβω όπως λένε τα παιδιά δεν ανυσυχώ. ξέρω οτι μας αγαπάς όλους και είσαι γυναικάρα με τα όλα σου
Φοβαμαι μονο μη βγει αναμεσα στους αφρους, κανενας ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ με αναπνευστηρα απο τον πατο της μπανιερας.
με πρόλαβε με άλλον τρόπο. τι εννοούσες πριν ότι σε πετάει συνέχεια ? θες καμια βοήθεια?ε ο xilnik έχει τον τρόπο του... Με αιφνιδίασε...
Αν μου λέτε τέτοια που να πάω χαζή είμαι?καλησπερα παολιστας βλεπω ο αγωνας καλα κρατει
μην φοβαστε βρε η ΠΑΟΛΙΤΑ ΜΑΣ δεν θα παει πουθενα εδω μαζι μας την βρησκει τι να μπλεξει τωρα με εναν εδω εχει χιλιαδες και διαλεγει
ΠΑΟΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
Το σάιτ εννοούσα...με πρόλαβε με άλλον τρόπο. τι εννοούσες πριν ότι σε πετάει συνέχεια ? θες καμια βοήθεια?
γειά σου κούκλε....Γεια σου ομορφη Παολα...
γειά σου κούκλε....
Λαλακουκλακης.
ΌΛΑ τα υπόλοιπα...με παραπάνω χρόνο...Γεια σου Παολα!! Θελω να σε δοκιμασω μετα απο τα τοσα καλα σχολια ολων εδω μεσα!! Που θα εισαι αυριο? Στο προγραμμα των 100Ε τι περιλαμβανεται?