Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
την εσπέρα μου στα παιδιά. iblis πως πάει το σαιτ? ξεχάστηκα και με τόσα δεν ξέρω που να μπω.καλορίζικο ρεεεεεε.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Καλησπέρα Iblis :-* :-* :-* :-*
URL]]

Επισκέπτης
μωρακι μου αν ήμουν εκεί αχ. αν θες ξαναπάμε ιεροδ... ή για να ξεκουραστείς και συ να σε καλυνυχτίσω να τα πούμε αύριο. οτι θέλει η καλή μου φίλη.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καληνυχτα  :P :-*

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
μωρακι μου αν ήμουν εκεί αχ. αν θες ξαναπάμε ιεροδ... ή για να ξεκουραστείς και συ να σε καλυνυχτίσω να τα πούμε αύριο. οτι θέλει η καλή μου φίλη.
ΑΑΑ θα κάτσω λίγο ακόμα... :grin: :grin: :grin: Καλά είμαστε εδώ... :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
iblis άσε τα κόλπα. κούκλα μου τι θες να κάνουμε?να σε παρω αγκαλιά δεν μπορώ, να σου στείλω λουλούδια δεν μπορώ, να σου δώσω την <φιλία> μου μπορώ, να σε νανουρίσω παίζεται.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
iblis άσε τα κόλπα. κούκλα μου τι θες να κάνουμε?να σε παρω αγκαλιά δεν μπορώ, να σου στείλω λουλούδια δεν μπορώ, να σου δώσω την <φιλία> μου μπορώ, να σε νανουρίσω παίζεται.
καθόμαστε λίγο και καληνυχτίζουμε... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ότι πει η miss μου. :dancing: :dancing:
λοιπόν αύριο θα περάσω και από πορτο λάγος -ξέρεις έχω και θέμα με τους παπάδες και τα βατοπαίδια.

Επισκέπτης
όποιος είναι ο τυχερός να πάει στην πάολα αύριο.αχ κακολογώ μου φαίνεται και δεν κάνει. :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom