Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Αχχχ μου θυμίζεις παλιές εποχές τώρα...Ρε σεις μην πειραζετε το κοριτσι μου.
Αχχχ μου θυμίζεις παλιές εποχές τώρα...Ρε σεις μην πειραζετε το κοριτσι μου.
χαχα Καλησπέρα...θα κάνω ότι μπορώ...για σου πάολα ελπίζω να μην σε κουράζουν τα παιδιά. να είσαι ανανεωμένη το 2009
Αχχχ μου θυμίζεις παλιές εποχές τώρα...
Ετσι μπραβο μωρακι μου. Να μην παιρνουν αερα κι ολας.Αχχχ μου θυμίζεις παλιές εποχές τώρα...
Όχι καλέ μου δεν δουλεύω ποτέ βράδυ... Καλή σου χρονιά... :-*Πάολα γεια σου,
δουλευεις απόψε κάπου και αν ναι που?
φιλια
Όχι βρε είναι καλός ο Σολ δεν μαλώνει πολύ...Ωχ μωρακι πλακοσανε τα μεγαλα κεφαλια και εδω δεν μας παιρνει για πολλες αγριαδες. Δεν εχουμε εξουσια. Τα κεφαλια μεσα το λοιπον.
Καλησπερα soli.
Όχιιι είναι κοινούμενο σχέδιο...Εσύ πρωταγωνιστείς; ;)
Καταλαβα αστερι μου. Μαλωνει αλλα λιγο ομως.Όχι βρε είναι καλός ο Σολ δεν μαλώνει πολύ...
Όχι είναι καλούλης.....Καταλαβα αστερι μου. Μαλωνει αλλα λιγο ομως.
Ολοι εδω ειναι μωρακι μου. Αστα. Περικυκλομενοι απο παντου ειμαστε.Όχι είναι καλούλης.....
Θα σου αλλαξω εγω τα φωτα των Φωτων ρε συ. Ακου φως της ζωης σου.Φως της ζωης μου ,
θα δουλευεις των Φώτων;
Αν με φωτίσει :-* :-* :-* :-* :-*Φως της ζωης μου ,
θα δουλευεις των Φώτων;
χτικιάρη για χαλάρωσε λίγο μην αρχίσω σκούπα .Θα σου αλλαξω εγω τα φωτα των Φωτων ρε συ. Ακου φως της ζωης σου.
εντάξει μην το ξεθεώσουμε τον κορίτσαρο. αν είδα καλά θα είναι άυριο στ.55 βριλλησσου 10am με 17pm.αφήστε το να ξεκουραστει λιγάκι.Πάολα γεια σου,
δουλευεις απόψε κάπου και αν ναι που?
φιλια
καλά άμα είναι αύριο στο 55 θα πάω στην αλλαγή της βάρδιας στης 5 .εντάξει μην το ξεθεώσουμε τον κορίτσαρο. αν είδα καλά θα είναι άυριο στ.55 βριλλησσου 10am με 17pm.αφήστε το να ξεκουραστει λιγάκι.
Α αφήστε να γραψουμε και εμείς κάτι να ζεσταθούμε από την πάολα.