Φανταστειτε ο ΚΟΜΑΝΤΟ πρακτορας..
Η χαρα της ρωσιδας κατασκοπου...
Οι Ρωσοι θα τα μαθαιναν ολα το πρωτο βραδι...
Σωστό κι αυτό...Μην το λες...... Εχουν ανοιξει πολλα παραρτηματα
Αρα γι αυτο με στελνεις τοσο ανετα δεξια και αριστερα?α αυτό...ναι γλυκέ μου το ξέρω...
Αρα γι αυτο με στελνεις τοσο ανετα δεξια και αριστερα?
Δεν παω με Ρωσιδες ρε συ. Προτιμαω γενικα το παπουτσι απο τον τοπο μου.Οι Ρωσοι θα τα μαθαιναν ολα το πρωτο βραδι...
δεν το προσπάθησα samy ...απλά ήθελα....Εσενα Παολακι γιατι σε κοψανε στις εξετασεις για πρακτωρ;
Προσοχη.
Δεξια μονο που ειναι το 57.
Αριστερα ειναι ο Μπαμπης ο φαναρτζης.
Δεν φοραω γυαλια ρε συ. Φακους φοραω απο τοτε.ΚΟΜΑΝΤΟ το μηχανημα που σου εκαναν εξατασεις δεν ηταν για τη μυωπια,
καψουρομετρο ηταν...
αδικα τα φορας τα γυαλια απο τοτε...
Δεν φοραω γυαλια ρε συ. Φακους φοραω απο τοτε.
Και ποιος σου ειπε ρε συ οτι ο Λαλακ φοραει γυαλια? Φοραει αγαπη μου? ;) ;) ;)Να φορας γυαλια
σου δινουν πιο κουλτουριαρικο στυλ.
Θα εισαι σαν τον λαλακ.
εγώ τον έχω δεί άνευ....Και ποιος σου ειπε ρε συ οτι ο Λαλακ φοραει γυαλια? Φοραει αγαπη μου? ;) ;) ;)
Και ποιος σου ειπε ρε συ οτι ο Λαλακ φοραει γυαλια? Φοραει αγαπη μου? ;) ;) ;)
Και οι δικες μου πληροφοριες απο τον ιδιωτικο ντεντεκτιβ που εχω βαλει να τον παρακολουθει 24 ωρες το 24ωρο ετσι λενε. ;) ;) ;)εγώ τον έχω δεί άνευ....
Τι? Δηλαδη εννοεις αν το μεγαλωσε? Εγω παντως χτες δεν ειδα κατι τετοιο. Βεβαια με τα ρουχα την ειδα αλλα αν το μεγαλωσε θα φαινοταν ρε συ.ρε παιδια κατι ασχετο αλλα τωρα μουρθε η σαμανθα εκανε αλλαγη στηθους?
Εμενα παντως δεν με νοιαζει αν τον εχεις δει με γυαλια η ανευ αλλα το ποσες φορες τον εχεις δει.εγώ τον έχω δεί άνευ....