Εμενα παντως δεν με νοιαζει αν τον εχεις δει με γυαλια η ανευ αλλα το ποσες φορες τον εχεις δει.
Τωρα αν σου πει οτι του λαλακ τις μετραει τις επισκεψεις του,
θα σε αποτελειωσει.
Εμενα παντως δεν με νοιαζει αν τον εχεις δει με γυαλια η ανευ αλλα το ποσες φορες τον εχεις δει.
καλώ τον λάλακ να απαντήσει....Εμενα παντως δεν με νοιαζει αν τον εχεις δει με γυαλια η ανευ αλλα το ποσες φορες τον εχεις δει.
Όχι...ίδια είναι η κοπέλα....τι λέτε?ρε παιδια κατι ασχετο αλλα τωρα μουρθε η σαμανθα εκανε αλλαγη στηθους?
ισως δεν καταλαβα εγω καλα αλλα ετσι διαβασα και ελεγαν μαλιστα οτι σε λιγες μερες θα ερθει παλι στην δουλεια μαλλον καταλαβα λαθος
Ξερω και εγω. Θες να σου πω η δεν χριαζεται? ;) ;) ;) Τι πληρωνω κοτζαμ ντετεκτιβ 24 ωρες το 24ωρο νομιζεις?καλώ τον λάλακ να απαντήσει....
πες μας...Ξερω και εγω. Θες να σου πω η δεν χριαζεται? ;) ;) ;)
δεν το λεω τυχαια ρε παιδια κατι εχω διαβασει σχετικο δεν θυμαμε που ομωςΟ Αντωνης το ειχε αναφερει.
Καλό σ/κ και πολλα φιλάκια...δεν το λεω τυχαια ρε παιδια κατι εχω διαβασει σχετικο δεν θυμαμε που ομως
τελος παντων σας ευχομε καλο σ/κ σας αφηνω με καλει το καθηκον
Εγώ εδώ είμαι ο mike έφυγε όμορφε...Που πας Παολα τωρα που ηρθα?
Να τα γυαλια μου ρε
Δε λεω...η ΒΑΣΙΚΗ θεματολογια του σαιτ αυτη ειναι!ΑΛΛΑ ποσο ΘΕΑ ειναι αυτη η γυναικα,για ν'ανοιχτει και νημα για παρτη της???Που πας Παολα τωρα που ηρθα?
Να τα γυαλια μου ρε
Δεν θυμασαι αγαπη μου η εχασες τον λογαριασμο? (Μπορει να εισαι γατα με πεταλα αλλα και εγω δεν παω πισω ερωτα μου ;) ;) ;))πες μας...
καλά μωρό μου...Καλα εισαι κουκλα μου?
Δασκαλε δεν παιζεσαι. Παρ' ολιγο να πνηγω με την μπυρα ρε συ.Που πας Παολα τωρα που ηρθα?
Να τα γυαλια μου ρε
ΘΕΑ ειναι ετσι κι αλλιως φιλαρακι αλλα τι ανοιχτηκε για παρτι της? νημα? Τι ειναι αυτο?Δε λεω...η ΒΑΣΙΚΗ θεματολογια του σαιτ αυτη ειναι!ΑΛΛΑ ποσο ΘΕΑ ειναι αυτη η γυναικα,για ν'ανοιχτει και νημα για παρτη της???
Θα ειναι πιο ελευθερη να πηγαινει "σινεμα" η "θεατρο" ειπαμε. Ετσι δεν λες την κρεβατοκαμαρα σου συνθηματικα η κανω λαθος?Σιγα κομαντο μη σε χασουμε και εχουμε δραματα μετα.
Τι θα κανει το Παολακι χωρις τον κομαντο της μετα?
ΜΩΡΟ ΣΟΥ? Και εγω σε εκλιπαρω για ενα σκετο ΜΟΥ. Η αληθεια παει μπροστα τελικα.καλά μωρό μου...