Εμενα παντως δεν με νοιαζει αν τον εχεις δει με γυαλια η ανευ αλλα το ποσες φορες τον εχεις δει.![]()
![]()
![]()
Τωρα αν σου πει οτι του λαλακ τις μετραει τις επισκεψεις του,
θα σε αποτελειωσει.
Εμενα παντως δεν με νοιαζει αν τον εχεις δει με γυαλια η ανευ αλλα το ποσες φορες τον εχεις δει.![]()
![]()
![]()
καλώ τον λάλακ να απαντήσει....Εμενα παντως δεν με νοιαζει αν τον εχεις δει με γυαλια η ανευ αλλα το ποσες φορες τον εχεις δει.![]()
![]()
![]()
Όχι...ίδια είναι η κοπέλα....τι λέτε?ρε παιδια κατι ασχετο αλλα τωρα μουρθε η σαμανθα εκανε αλλαγη στηθους?
ισως δεν καταλαβα εγω καλα αλλα ετσι διαβασα και ελεγαν μαλιστα οτι σε λιγες μερες θα ερθει παλι στην δουλεια μαλλον καταλαβα λαθος![]()
![]()
![]()
Ξερω και εγω. Θες να σου πω η δεν χριαζεται? ;) ;) ;) Τι πληρωνω κοτζαμ ντετεκτιβ 24 ωρες το 24ωρο νομιζεις?καλώ τον λάλακ να απαντήσει....
πες μας...Ξερω και εγω. Θες να σου πω η δεν χριαζεται? ;) ;) ;)
δεν το λεω τυχαια ρε παιδια κατι εχω διαβασει σχετικο δεν θυμαμε που ομωςΟ Αντωνης το ειχε αναφερει.
Καλό σ/κ και πολλα φιλάκια...δεν το λεω τυχαια ρε παιδια κατι εχω διαβασει σχετικο δεν θυμαμε που ομως
τελος παντων σας ευχομε καλο σ/κ σας αφηνω με καλει το καθηκον![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ εδώ είμαι ο mike έφυγε όμορφε...Που πας Παολα τωρα που ηρθα?
Να τα γυαλια μου ρε![]()
Δε λεω...η ΒΑΣΙΚΗ θεματολογια του σαιτ αυτη ειναι!ΑΛΛΑ ποσο ΘΕΑ ειναι αυτη η γυναικα,για ν'ανοιχτει και νημα για παρτη της???Που πας Παολα τωρα που ηρθα?
Να τα γυαλια μου ρε![]()
Δεν θυμασαι αγαπη μου η εχασες τον λογαριασμο?πες μας...
καλά μωρό μου...Καλα εισαι κουκλα μου?
Που πας Παολα τωρα που ηρθα?
Να τα γυαλια μου ρε![]()
ΘΕΑ ειναι ετσι κι αλλιως φιλαρακιΔε λεω...η ΒΑΣΙΚΗ θεματολογια του σαιτ αυτη ειναι!ΑΛΛΑ ποσο ΘΕΑ ειναι αυτη η γυναικα,για ν'ανοιχτει και νημα για παρτη της???
Θα ειναι πιο ελευθερη να πηγαινει "σινεμα" η "θεατρο" ειπαμε. Ετσι δεν λες την κρεβατοκαμαρα σου συνθηματικα η κανω λαθος?Σιγα κομαντο μη σε χασουμε και εχουμε δραματα μετα.
Τι θα κανει το Παολακι χωρις τον κομαντο της μετα?![]()
![]()
ΜΩΡΟ ΣΟΥ? Και εγω σε εκλιπαρω για ενα σκετο ΜΟΥ. Η αληθεια παει μπροστα τελικα.καλά μωρό μου...