Τις είδα στο thread... εντάξει ο ΚΟΜΑΝΤΟ απ'ότι καταλαβαίνω ενθουσιάζεται εύκολα....γενικώς...
Τι να κανει και ο κακομοιρης ΚΟΜΑΝΤΟ ;
Η ομορφια σας φταιει.
Τις είδα στο thread... εντάξει ο ΚΟΜΑΝΤΟ απ'ότι καταλαβαίνω ενθουσιάζεται εύκολα....γενικώς...
Γιατι ειπα ψεμματα για την εξωτερικη ομορφια αυτης της κοπελας? Εσυ τουλαχιστον την γνωριζεις. Δεν ηταν ενθουσιασμος νομιζω. ;) ;) ;)Τις είδα στο thread... εντάξει ο ΚΟΜΑΝΤΟ απ'ότι καταλαβαίνω ενθουσιάζεται εύκολα....γενικώς...
ναι σαν επισκέπτης πρίν κοιμηθώ... το έχω πει ότι καμιά φορά παρακολουθώ γιατί δεν μπορώ να μπώ για 5 λεπτά μόνο...δλδ μας παρακολουθουσες χθες...
καμία σχέση...η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και το έχω ξαναπεί αν θυμάσαι.... λέω για τις δηλώσεις γλυκέ μου....Γιατι ειπα ψεμματα για την εξωτερικη ομορφια αυτης της κοπελας? Εσυ τουλαχιστον την γνωριζεις. Δεν ηταν ενθουσιασμος νομιζω. ;) ;) ;)
Πρωτη φορα το ακους αυτο ρε Αρουλι? Ρωτα και μενα. Σκετη CIA ειναι το κοριτσι μου.δλδ μας παρακολουθουσες χθες...
καλά είμαι ... τι παίζεται στοίχημα βρε μωράκι μου...βλέπεις τι εποχές διανύουμε?Γεια σου κουκλα, τι κανεις; Εγω σπαω το κεφαλι μου με το στοιχημα, τι να παιξω
παιξε καλλυτερα μια εχεις το κερδος σιγουροΓεια σου κουκλα, τι κανεις; Εγω σπαω το κεφαλι μου με το στοιχημα, τι να παιξω
Ηταν για τα ΜΟΥ ερωτα μου. Οταν ποναω ετσι αντιδραω. Δεν με εμαθες πια?καμία σχέση...η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και το έχω ξαναπεί αν θυμάσαι.... λέω για τις δηλώσεις γλυκέ μου....
προμηθεύτηκες μπλούζα του σάιτ μας? εμένα μου πάει καλύτερα...παιξε καλλυτερα μια εχεις το κερδος σιγουρο
Αστα αυτα. Η ιστορια αυτη δεν ηταν των 5 λεπτων κακεμπε μου εσυ.ναι σαν επισκέπτης πρίν κοιμηθώ... το έχω πει ότι καμιά φορά παρακολουθώ γιατί δεν μπορώ να μπώ για 5 λεπτά μόνο...
δεν ειμαι εγω στην φωτο ειναι μικρο το νουμερο στον σπυρο την εδωσαπρομηθεύτηκες μπλούζα του σάιτ μας? εμένα μου πάει καλύτερα...
Ακριβως ρε συ φιλαρακι. Παλι εγραψες. Ξανα RESPECT!Ειδες Παολα;
Ο ΚΟΜΑΝΤΟ τελικα δεν ενθουσιαζεται ευκολα.
Απογοητευεται ευκολα.
εγώ λέω τα έχει και τα δύο...ξέρω άλλα 2-3 κορίτσια που θαυμάζει...μου τα είπαν εμένα...Ειδες Παολα;
Ο ΚΟΜΑΝΤΟ τελικα δεν ενθουσιαζεται ευκολα.
Απογοητευεται ευκολα.
προμηθεύτηκες μπλούζα του σάιτ μας? εμένα μου πάει καλύτερα...
το κατάλαβα... είσαι πιο φουσκωτός εσύ...δεν ειμαι εγω στην φωτο ειναι μικρο το νουμερο στον σπυρο την εδωσα
Εγω παντως,πηρα μια ...... μπλουζα σημερα ;) ;) ;)προμηθεύτηκες μπλούζα του σάιτ μας? εμένα μου πάει καλύτερα...
θα το σκεφτώ σοβαρά κι αυτό... ζήλεψα του σάιτ....Να κυκλοφορησουν και μπλουζακια:
΄΄ΠAOLA FAN CLUB΄΄
κατάλαβα...είχε και ΦΡΑΝΤΖΉ τέτοιες?Εγω παντως,πηρα μια ...... μπλουζα σημερα ;) ;) ;)