είδες την υπογραφή του samy? είμαι η Τσίτα του...
Υπαρχουν και γοριλες στη ιστορια..
είδες την υπογραφή του samy? είμαι η Τσίτα του...
Ειδικά ο samy δεν νομίζω...Να σου εγω ζωη μου τι πρεπει να λεει ο samy. Βρηκα κατι φωτος ενος μανεκεν στο internet μελαχρινου με μπλε ματια και τις εβαλα στο thread της Σαμανθας λεγοντας οτι ειναι δικες τις και το φαγανε ολοι
συμπαθητικά είναι κι αυτά.. τα αγαπάω εγώ τα ζωάκια....Υπαρχουν και γοριλες στη ιστορια..
Να σου εγω ζωη μου τι πρεπει να λεει ο samy. Βρηκα κατι φωτος ενος μανεκεν στο internet μελαχρινου με μπλε ματια και τις εβαλα στο thread της Σαμανθας λεγοντας οτι ειναι δικες τις και το φαγανε ολοι
Οχι η τσιτα του αστερι μου. Η Τζεην του.είδες την υπογραφή του samy? είμαι η Τσίτα του...
η Τσίτα είναι πιο ωραία από την Τζέιν....Οχι η τσιτα του αστερι μου. Η Τζεην του.
συμπαθητικά είναι κι αυτά.. τα αγαπάω εγώ τα ζωάκια....
Εδω κατι θελει να πει ο ποιητης. ;) ;) ;)Χρειαζονται λουρακι ομως.
Αν τα αφηνεις αμολητα
κανουν ζημιες.
ζωάκια του Θεού είναι κι αυτά...από φόβο αντιδρούν όχι από χόμπι...Χρειαζονται λουρακι ομως.
Αν τα αφηνεις αμολητα
κανουν ζημιες.
Εδω πρεπει να τσιμπησε η Σαμανθα που ειδε οτι δεν ηταν αυτη και ο samy δεν θα τσιμπαγε?Ειδικά ο samy δεν νομίζω...
καλά η Σαμάνθα νομίζω αστειευόταν....Εδω πρεπει να τσιμπησε η Σαμανθα που ειδε οτι δεν ηταν αυτη και ο samy δεν θα τσιμπαγε?
Εδω πρεπει να τσιμπησε η Σαμανθα που ειδε οτι δεν ηταν αυτη και ο samy δεν θα τσιμπαγε?
Εισαι συγουρη γι αυτο? Γιατι εκανε μπραφ και βγηκε. Γι αυτο σε ρωταω.καλά η Σαμάνθα νομίζω αστειευόταν....
Τις είδα στο thread... εντάξει ο ΚΟΜΑΝΤΟ απ'ότι καταλαβαίνω ενθουσιάζεται εύκολα....γενικώς...Στειλε στην Π. την πρωτη φοτο με πμ να σου πει τη γνωμη της
Ε το κορίτσι δεν χειρίζεται και τέλεια τον υπολογιστή...τώρα μαθαίνει... και μπορεί κάτι να έγινε και γι' αυτό...Εισαι συγουρη γι αυτο? Γιατι εκανε μπραφ και βγηκε. Γι αυτο σε ρωταω.
Να την στειλω ρε φιλαρακι αν θελει. Γιατι οχι. Εγω παντως τις "καθαρισα" για παν ενδεχομενον και παρεξηγηση. Αλλα εξακολουθω να μην μπορω να καταλαβω αν με περνατε για τοσο μαλακα ωστε να εχω φωτος της Σαμανθας η οποιασδηποτε κοπελας και να τις βαζω στο site?Στειλε στην Π. την πρωτη φοτο με πμ να σου πει τη γνωμη της
δλδ μας παρακολουθουσες χθες...Τις είδα στο thread... εντάξει ο ΚΟΜΑΝΤΟ απ'ότι καταλαβαίνω ενθουσιάζεται εύκολα....γενικώς...