Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Σχόλασε από το φόρουμ το τιγράκι, ο λιοντaris63 κυκλοφοράει με άδεια διανυκτέρευσης :rockon: :rockon: :rockon:
Θα ρωτησω το "τιγρακι" πρωτα αν του επιτρεπει βολταρακια σε αλλο ανταγονιστηκο thread και μετα τα ξαναλεμε.  :grin: :grin: :grin:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Δεν μπαίνει γαμώτο δεν μπαίνει,θέλω να πιάσω πόρτα και εδώ αλλά μάλλον θα το αναβάλω για αύριο! ;)
Δεν μπαινει ρε συ φιλε. Δεν μπαινει. Και χτες για πολυ λιγο μπηκε. :headbang: :headbang: :headbang: Κατι συμβαινει αλλα δεν ξερω τι. :think: :think: :think: Θα μαθω ομως που θα παει. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: Και αν φταιει καποιος... :knuppel: :knuppel: :knuppel:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Δεν μπαινει ρε συ φιλε. Δεν μπαινει. Και χτες για πολυ λιγο μπηκε. :headbang: :headbang: :headbang: Κατι συμβαινει αλλα δεν ξερω τι. :think: :think: :think: Θα μαθω ομως που θα παει. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: Και αν φταιει καποιος... :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Mπορει να ειναι εκτος Αθηνων το κοριτσι ρε Κομαντο,να χαλαρωσει λιγακι και αυτη!

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Καλημερα αγαπη μου. Εισαι in η κανουν πουλακια τα ματια μου???

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Χτες το μεσημερι περασα απο 55 για να παρω την τζουρα μου και τα λεγαμε αρκετη ωρα με την συμπαθεια μου την Ανουλα.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Εντός είμαι... κάτι έμαθα ότι πήγες... στην Αννούλα και αλλού... :grin:
Ναι και αλλου οπως το ειπες αλλα ΜΟΝΟ να γνωρισω. Δεν εκανα τιποτα. Ημουνα φρονημος. Κουβεντουλα στο σαλονι μιση ωριτσα.  :grin: :grin: :grin:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Σου ειπε η Ανουλα τα  :-* :-* :-* :-* :-* που της ειπα να σου δωσει η με ξεχασε?  :think: :think: :think:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Ναι και αλλου οπως το ειπες αλλα ΜΟΝΟ να γνωρισω. Δεν εκανα τιποτα. Ημουνα φρονημος. Κουβεντουλα στο σαλονι μιση ωριτσα.  :grin: :grin: :grin:
καλά έκανες. εγώ στο είχα πει να πας και θα περάσεις όμορφα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom