amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
όχι εγώ samy αλλά εσύ με το παστέλι .Αντωνακη , αφου το ψωμι το γουσταρεις και με σουΣαμακι.
όχι εγώ samy αλλά εσύ με το παστέλι .Αντωνακη , αφου το ψωμι το γουσταρεις και με σουΣαμακι.
Λαλακ ο καινουργιος ρωταει αν ειναι busy η Παολα. Γιατι δεν του απαντας και κανεις το κοροιδο? Χτες ηταν "σινεμα" σημερα μαλλον "θεατρο". Ετσι δεν λες την κρεβατοκαμαρα σου συνθηματικα η μου φαινεται?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ο altec-ακος εχει χαθει τωρα τελευταια..........Λαλακ ο καινουργιος ρωταει αν ειναι busy η Παολα. Γιατι δεν του απαντας και κανεις το κοροιδο? Χτες ηταν "σινεμα" σημερα μαλλον "θεατρο". Ετσι δεν λες την κρεβατοκαμαρα σου συνθηματικα η μου φαινεται?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μονο εσυ θα κανεις τον ρουφιανο? Και εγω αρχιρουφιανος απο τωρα.ρε κομαντο μην καρφωνεσαι μην καρφωνεσαι...!
Αμαν ολα θα τα πεις ρε ?![]()
Αυτος ειναι 0,5 ρε συ Αρουλι. Δεν τον φοβαμαι. Ο επικινδυνος ειναι ο Λαλακ.Και ο altec-ακος εχει χαθει τωρα τελευταια..........
μην το λες .Αυτος ειναι 0,5 ρε συ Αρουλι. Δεν τον φοβαμαι. Ο επικινδυνος ειναι ο Λαλακ.![]()
![]()
![]()
0,5 αλλα αφαντος.....Αυτος ειναι 0,5 ρε συ Αρουλι. Δεν τον φοβαμαι. Ο επικινδυνος ειναι ο Λαλακ.![]()
![]()
![]()
εγώ το έχω πει αλλά δεν με ακούει ο ΚΟΜΑΝΤΟ .0,5 αλλα αφαντος.....![]()
![]()
![]()
Σχόλασε από το φόρουμ το τιγράκι, ο λιοντaris63 κυκλοφοράει με άδεια διανυκτέρευσηςΑρουλι πες αλευρι. Το "τιγρακι" σου σε γυρευει.![]()
![]()
Ειπαμε αρχιρουφιανος απο δω και περα.
![]()
![]()
![]()
φυσικά ρε λιοντaris63, έξω είναι η ζωή, από την οθόνη δεν πηδας0,5 αλλα αφαντος.....![]()
![]()
![]()
Ναι,και θελει και σουσι!(αλευρι)Αρουλι πες αλευρι. Το "τιγρακι" σου σε γυρευει.![]()
![]()
Ειπαμε αρχιρουφιανος απο δω και περα.
![]()
![]()
![]()
Γεια σου ρε Αρη. Γαμω τα παιδια εισαι και καταλαβαινεις απο καλαμπουρι και χαβαλε. ;) ;) ;)Ναι,και θελει και σουσι!(αλευρι)
Ναι,και 10ημερη τιμητικη αδεια απο τον υποδιοικητη....Σχόλασε από το φόρουμ το τιγράκι, ο λιοντaris63 κυκλοφοράει με άδεια διανυκτέρευσης![]()
![]()
![]()
Ετσι θελει η ζωη,παντως αν μπει η Παολα αργοτερα πειτε οτι πηγα για τσιγαρα... ;)Γεια σου ρε Αρη. Γαμω τα παιδια εισαι και καταλαβαινεις απο καλαμπουρι και χαβαλε. ;) ;) ;)