amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
όχι εγώ samy αλλά εσύ με το παστέλι .Αντωνακη , αφου το ψωμι το γουσταρεις και με σουΣαμακι.
όχι εγώ samy αλλά εσύ με το παστέλι .Αντωνακη , αφου το ψωμι το γουσταρεις και με σουΣαμακι.
Λαλακ ο καινουργιος ρωταει αν ειναι busy η Παολα. Γιατι δεν του απαντας και κανεις το κοροιδο? Χτες ηταν "σινεμα" σημερα μαλλον "θεατρο". Ετσι δεν λες την κρεβατοκαμαρα σου συνθηματικα η μου φαινεται?
Και ο altec-ακος εχει χαθει τωρα τελευταια..........Λαλακ ο καινουργιος ρωταει αν ειναι busy η Παολα. Γιατι δεν του απαντας και κανεις το κοροιδο? Χτες ηταν "σινεμα" σημερα μαλλον "θεατρο". Ετσι δεν λες την κρεβατοκαμαρα σου συνθηματικα η μου φαινεται?
Μονο εσυ θα κανεις τον ρουφιανο? Και εγω αρχιρουφιανος απο τωρα.ρε κομαντο μην καρφωνεσαι μην καρφωνεσαι...!
Αμαν ολα θα τα πεις ρε ?
Και ο altec-ακος εχει χαθει τωρα τελευταια..........
Αυτος ειναι 0,5 ρε συ Αρουλι. Δεν τον φοβαμαι. Ο επικινδυνος ειναι ο Λαλακ.Και ο altec-ακος εχει χαθει τωρα τελευταια..........
μην το λες .Αυτος ειναι 0,5 ρε συ Αρουλι. Δεν τον φοβαμαι. Ο επικινδυνος ειναι ο Λαλακ.
0,5 αλλα αφαντος.....Αυτος ειναι 0,5 ρε συ Αρουλι. Δεν τον φοβαμαι. Ο επικινδυνος ειναι ο Λαλακ.
εγώ το έχω πει αλλά δεν με ακούει ο ΚΟΜΑΝΤΟ .0,5 αλλα αφαντος.....
Σχόλασε από το φόρουμ το τιγράκι, ο λιοντaris63 κυκλοφοράει με άδεια διανυκτέρευσηςΑρουλι πες αλευρι. Το "τιγρακι" σου σε γυρευει. Ειπαμε αρχιρουφιανος απο δω και περα.
φυσικά ρε λιοντaris63, έξω είναι η ζωή, από την οθόνη δεν πηδας0,5 αλλα αφαντος.....
Ναι,και θελει και σουσι!(αλευρι)Αρουλι πες αλευρι. Το "τιγρακι" σου σε γυρευει. Ειπαμε αρχιρουφιανος απο δω και περα.
Γεια σου ρε Αρη. Γαμω τα παιδια εισαι και καταλαβαινεις απο καλαμπουρι και χαβαλε. ;) ;) ;)Ναι,και θελει και σουσι!(αλευρι)
Ναι,και 10ημερη τιμητικη αδεια απο τον υποδιοικητη....Σχόλασε από το φόρουμ το τιγράκι, ο λιοντaris63 κυκλοφοράει με άδεια διανυκτέρευσης
Ετσι θελει η ζωη,παντως αν μπει η Παολα αργοτερα πειτε οτι πηγα για τσιγαρα... ;)Γεια σου ρε Αρη. Γαμω τα παιδια εισαι και καταλαβαινεις απο καλαμπουρι και χαβαλε. ;) ;) ;)