Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
θα σε προστατέψω εγώ....Τρεμωωωωωωωωωω
θα σε προστατέψω εγώ....Τρεμωωωωωωωωωω
καλύτερα να κοιμηθείς γιατί δεν σε βλέπω καλά .Παιδιά πάω γιατί άρχισε το έργο....πολλά φιλιά και καληνύχτα....
καληνυχτα μωρο μου.Παιδιά πάω γιατί άρχισε το έργο....πολλά φιλιά και καληνύχτα....
Την περιμενα την ερωτηση αγαπη μου. Ο altec-ακος σου. Αυτον δεν τον λογαριαζω ολοκληρο. Και μισος πολυ του ειναι τωρα δε που ειναι και αρωστος.
ΚΟΜΑΝΤΟ θα ανοίξω ψηφοφορία για να ψηφίσουμε να έρθει πίσω ο xilnik...
Αν τολμαει ας σπασει το συμβολαιο αγαπη μου. Τον εχω δεμενο πισθαγκονα.
μετα και απο αυτη τη δηλωση της παολας :-* :-* :-*Εγώ θα πληρώσω να το σπάσω... ντούκου...
πεφτω στα ποδια σου κομμαντο και σου ζητω....
Υ.Γ Επεται ο lalakukakis
[youtube=425,350]EK-Y3Rf3JZA[/youtube]
οχι στην απομονωση!
Πότε θα βρεθούμε on line δεν ξέρω....πάντως πολλά φιλιά για όταν θα δεις το ποστ.
Εσυ να κατσεις εκει που καθεσαι και μην παιρνεις θαρρος απο την καλοσυνη του κοριτσιου γιατι θα ζητησω και ασφαλιστικα μετρα. Αν την πλησιασεις σε λιγοτερο απο 500 μετρα να πυροβωληθεις. Οχι συληψεις και μαλακιες.μετα και απο αυτη τη δηλωση της παολας :-* :-* :-*
πεφτω στα ποδια σου κομμαντο και σου ζητω....
Υ.Γ Επεται ο lalakukakis
[youtube=425,350]EK-Y3Rf3JZA[/youtube]
οχι στην απομονωση!
θα έρθει ποιο μετά μου είπε .Που'ναι το Παολάκι οεο ?
εγώ δεν θέλω να γίνω υποψήφιος γαμπρός όμως .Για σου ρε φιλε Αντωνακι. Εγω οπως βλεπεις τους καθαριζω τους υποψηφιους γαμπρους εναν-εναν. Εσυ δεν βλεπω ομως να κανεις τιποτα με τους ρουφιανους. Ιασ-ισα που αυξανονται κι ολας.
δλδ ?Ξερεις μας βγηκε ρουφιανος και ο Λαλακ τωρα εκτος απο υποψηφιος γαμπρος.
Άντε με το καλόθα έρθει ποιο μετά μου είπε .
Καλησπερα στον Vrikolaka. Τα σεβη μου!Που'ναι το Παολάκι οεο ?
Επίσης αγαπητέΚαλησπερα στον Vrikolaka. Τα σεβη μου!
Δες στο thread Αγκυρας 1, σελ.31 και θα καταλαβεις. Το παει για γερο παζαρι το κωλοπαιδο φαινεται.