You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 168K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ρίχτω .Εγώ να κάνω μια αφιέρωση σε ένα φιλαράκι μου?[youtube=425,350]=9Uvhh8dInyw[/youtube]
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Την περιμενα την ερωτηση αγαπη μου. Ο altec-ακος σου. Αυτον δεν τον λογαριαζω ολοκληρο. Και μισος πολυ του ειναι τωρα δε που ειναι και αρωστος.ο μισός ποιος είναι?
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
φιλιά αγορίνα μου....Πάολα φιλάκια και απο εμένα, μωράκι άπαιχτο
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Αυτό είναι το μέγα λάθος μωρό μου...Την περιμενα την ερωτηση αγαπη μου. Ο altec-ακος σου. Αυτον δεν τον λογαριαζω ολοκληρο. Και μισος πολυ του ειναι τωρα δε που ειναι και αρωστος.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ποιος απολύεται πάολα απο τον στρατόαυτό για έναν φίλο μου... :-* :-* :-*[youtube=425,350]9Uvhh8dInyw[/youtube]
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μετα απο πολλες τηλεφωνηκες συζητησεις με τον φιλο μου τον Ντεμη και παρακαλια εκ μερους μου γιατι δε ειχα τα λεφτα που ζηταγε καταφερα να τον πεισω να δεχτει να δωσουμε το ντερμυ για τα ματια της αγαπησ μου και οφειλω να τον ευχαριστησω δημοσια γι αυτην την βοηθεια του.
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
ευχαριστώ για αρχή.... και που πας παρακαλώ από τώρα?αυτο για σενα παολα και καληνυχτα
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
θα το καταλάβει αυτός... αν δεν θέλει να πει τι να πω εγώ?ποιος απολύεται πάολα απο τον στρατό
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
ΚΟΜΑΝΤΟ θα ανοίξω ψηφοφορία για να ψηφίσουμε να έρθει πίσω ο xilnik.....Οπως βλεπετε ο κυριος xilnik δεν εχει μπει μεχρι τωρα γιατι τα συμβολαια λενε οτι θα ζηταει την αδεια μου πρωτα και θα λογοκρινω οτι λεει.
παω στο σπιτι.... γαλα ,τσιγαρα και τετοια θα παρω το laptop να τα πουμε αργοτερα οταν ηρεμισετε λιγοευχαριστώ για αρχή.... και που πας παρακαλώ από τώρα?
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
για τον πιστιλιστή λές ?θα το καταλάβει αυτός... αν δεν θέλει να πει τι να πω εγώ?
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
οκ σε περιμένω αν και εγώ θα δώ το σήριαλ σήμερα και θα σας αφήσω νωρίτερα...παω στο σπιτι.... γαλα ,τσιγαρα και τετοια θα παρω το laptop να τα πουμε αργοτερα οταν ηρεμισετε λιγο
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
η αγαπη σου εχει δηλωσει πρασινη,μας μπερδευεις. παντως αν αλλαξοπιστησε τοτε μας κανει πολλαπλα ευτυχισμενους.Μετα απο πολλες τηλεφωνηκες συζητησεις με τον φιλο μου τον Ντεμη και παρακαλια εκ μερους μου γιατι δε ειχα τα λεφτα που ζηταγε καταφερα να τον πεισω να δεχτει να δωσουμε το ντερμυ για τα ματια της αγαπησ μου και οφειλω να τον ευχαριστησω δημοσια γι αυτην την βοηθεια του.
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
όχι μικρό μου....για τον πιστιλιστή λές ?