Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Brumel

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάολα φιλάκια και απο εμένα, μωράκι άπαιχτο
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
ο μισός ποιος είναι?
Την περιμενα την ερωτηση αγαπη μου. Ο altec-ακος σου. Αυτον δεν τον λογαριαζω ολοκληρο. Και μισος πολυ του ειναι τωρα δε που ειναι και αρωστος.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Την περιμενα την ερωτηση αγαπη μου. Ο altec-ακος σου. Αυτον δεν τον λογαριαζω ολοκληρο. Και μισος πολυ του ειναι τωρα δε που ειναι και αρωστος.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό είναι το μέγα λάθος μωρό μου...

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Το λοιπον συνεχιζω. Οι διαπραγματευσεις με τον κυριο xilnik μεσω τηλεφωνου με τους δικηγορους μας διπλα και να ζηταει ενα πολυ μεγαλο χρηματικο ποσον η να κερδησει η ομαδα του χτες το ντερμυ.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
αυτό για έναν φίλο μου... :-* :-* :-*[youtube=425,350]9Uvhh8dInyw[/youtube]

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αυτο για σενα παολα και καληνυχτα :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Μετα απο πολλες τηλεφωνηκες συζητησεις με τον φιλο μου τον Ντεμη και παρακαλια εκ μερους μου γιατι δε ειχα τα λεφτα που ζηταγε καταφερα να τον πεισω να δεχτει να δωσουμε το ντερμυ για τα ματια της αγαπησ μου και οφειλω να τον ευχαριστησω δημοσια γι αυτην την βοηθεια του.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Οπως βλεπετε ο κυριος xilnik δεν εχει μπει μεχρι τωρα γιατι τα συμβολαια λενε οτι θα ζηταει την αδεια μου πρωτα και θα λογοκρινω οτι λεει.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Οπως βλεπετε ο κυριος xilnik δεν εχει μπει μεχρι τωρα γιατι τα συμβολαια λενε οτι θα ζηταει την αδεια μου πρωτα και θα λογοκρινω οτι λεει.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ΚΟΜΑΝΤΟ θα ανοίξω ψηφοφορία για να ψηφίσουμε να έρθει πίσω ο xilnik.....

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Μετα απο πολλες τηλεφωνηκες συζητησεις με τον φιλο μου τον Ντεμη και παρακαλια εκ μερους μου γιατι δε ειχα τα λεφτα που ζηταγε καταφερα να τον πεισω να δεχτει να δωσουμε το ντερμυ για τα ματια της αγαπησ μου και οφειλω να τον ευχαριστησω δημοσια γι αυτην την βοηθεια του.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η αγαπη σου εχει δηλωσει πρασινη,μας μπερδευεις. παντως αν αλλαξοπιστησε τοτε μας κανει πολλαπλα ευτυχισμενους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom