amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Καλά να πάθεις .
Εγω εδω δεν μπορω να το δω γι αυτο δεν σχολιαζω κι ολας. Μην νομιζετε οτι απαξιω. Ετσι?Κάνε όνειρα xilnik μήπως είναι το αντίθετο ?
καλά εσύ τι έπαθες τυφλώθηκες ξαφνικά ?Εγω εδω δεν μπορω να το δω γι αυτο δεν σχολιαζω κι ολας. Μην νομιζετε οτι απαξιω. Ετσι?
Με τυφλωσανε οι κωλοεταιριες φιλαρακι. Η μια εχει 4 μηνες τωρα να μου απαντηση σε αιτηση που εκανα για ADSL συνδεση και η αλλη που με συνδεσε τελικα την προηγουμενη Τριτη μου εφερε χαλασμενο ruter και ακομα να ερθει να το αλλαξει!!!καλά εσύ τι έπαθες τυφλώθηκες ξαφνικά ?
καντεμιά ρε πούστη μου . Έτσι ?Με τυφλωσανε οι κωλοεταιριες φιλαρακι. Η μια εχει 4 μηνες τωρα να μου απαντηση σε αιτηση που εκανα για ADSL συνδεση και η αλλη που με συνδεσε τελικα την προηγουμενη Τριτη μου εφερε χαλασμενο ruter και ακομα να ερθει να το αλλαξει!!!
Ασε ρε συ. Και εσυ οπως ξερεις πολυ καλα με την 64σαρα δεν παιζουν video με τιποτα!!!καντεμιά ρε πούστη μου . Έτσι ?
το ξέρω ρε πούστη μου άχρηστη όλοι τους είναι .Ασε ρε συ. Και εσυ οπως ξερεις πολυ καλα με την 64σαρα δεν παιζουν video με τιποτα!!!
Από το 95 δεν έχω αλλάξει provider γιατί εκτός των άλλων, στα νησιά που ζώ από το 2000 κανένας άλλος δεν είναι αξιόπιστος. Οτενετ και μονο οτενετ...Οφ τόπικ το ξέρω, αλλά μια που αναφέρθηκε...παιδια καταρχην καλησπερα δυστηχως και σας το λεω σαν επαγγελματιας του ειδους μονο με τον οτε βρισκεις καπια άκρη είναι ακριβότερος αλλά ο μονός σταθερός και αν πάθεις κάτι μπορείς να βρεις κάποιον να σου μιλήσει
η μοναδικη εταιρεια που ειναι σοβαρη ειναι η forthnet.
Να σου δωσω τωρα την απαντηση φιλαρακι? Ο Ο.Τ.Ε. μου εφερε χαλασμενο ruter και αλομα να μου το αλλαξει 8 μερες τωρα!!!παιδια καταρχην καλησπερα δυστηχως και σας το λεω σαν επαγγελματιας του ειδους μονο με τον οτε βρισκεις καπια άκρη είναι ακριβότερος αλλά ο μονός σταθερός και αν πάθεις κάτι μπορείς να βρεις κάποιον να σου μιλήσει
Εγώ φίλε ΚΟΜΑΝΤΟ, θά χα πάει επιτόπου στο τμημα τεχβνικής υποστηριξης της περιοχής μου και θα είχα πάρει άλλο ρουτερ χωρίς αναβολη καμμια. Ότι καντηλέρι, παναγία, αγία τράπεζα και γαιδουράκι που καβαλαγε ο Χριστός μπαινοντας στα Ιεροσόλυμα χρειαζόταν θα το χα κατεβάσει επιτόπου.Να σου δωσω τωρα την απαντηση φιλαρακι? Ο Ο.Τ.Ε. μου εφερε χαλασμενο ruter και αλομα να μου το αλλαξει 8 μερες τωρα!!!
Εγώ φίλε ΚΟΜΑΝΤΟ, θά χα πάει επιτόπου στο τμημα τεχβνικής υποστηριξης της περιοχής μου και θα είχα πάρει άλλο ρουτερ χωρίς αναβολη καμμια. Ότι καντηλέρι, παναγία, αγία τράπεζα και γαιδουράκι που καβαλαγε ο Χριστός μπαινοντας στα Ιεροσόλυμα χρειαζόταν θα το χα κατεβάσει επιτόπου.