Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εδω ο κομμαντο μας καλοσωριζει στη φυλακη
Υ.Γ Aυτος με το μουσταkι ειναι ο lalakukakis,το τρυφερο αγορι(με το φυλαχτο) μετα ειναι ο anthony
[youtube=425,350]w3r1saBFmhI[/youtube]

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Κάνε όνειρα xilnik μήπως είναι το αντίθετο ?  :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ο Λαλακ ειναι in κυριοι αλλα οπως βλεπετε απαξιει. Το παιζει δυσκολος.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
καλά εσύ τι έπαθες τυφλώθηκες ξαφνικά  :2funny: :2funny: :2funny: ?
Με τυφλωσανε οι κωλοεταιριες φιλαρακι. Η μια εχει 4 μηνες τωρα να μου απαντηση σε αιτηση που εκανα για ADSL συνδεση και η αλλη που με συνδεσε τελικα την προηγουμενη Τριτη μου εφερε χαλασμενο ruter και ακομα να ερθει να το αλλαξει!!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Με τυφλωσανε οι κωλοεταιριες φιλαρακι. Η μια εχει 4 μηνες τωρα να μου απαντηση σε αιτηση που εκανα για ADSL συνδεση και η αλλη που με συνδεσε τελικα την προηγουμενη Τριτη μου εφερε χαλασμενο ruter και ακομα να ερθει να το αλλαξει!!!
καντεμιά ρε πούστη μου . Έτσι ?

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καταρχην καλησπερα δυστηχως και σας το λεω σαν επαγγελματιας του ειδους μονο με τον οτε βρισκεις καπια άκρη είναι ακριβότερος αλλά ο μονός σταθερός και αν πάθεις κάτι μπορείς να βρεις κάποιον να σου μιλήσει

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
παιδια καταρχην καλησπερα δυστηχως και σας το λεω σαν επαγγελματιας του ειδους μονο με τον οτε βρισκεις καπια άκρη είναι ακριβότερος αλλά ο μονός σταθερός και αν πάθεις κάτι μπορείς να βρεις κάποιον να σου μιλήσει
Από το 95 δεν έχω αλλάξει provider γιατί εκτός των άλλων, στα νησιά που ζώ από το 2000 κανένας άλλος δεν είναι αξιόπιστος. Οτενετ και μονο οτενετ...Οφ τόπικ το ξέρω, αλλά μια που αναφέρθηκε...

zoogle

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η ουσια ειναι οτι ο ΟΤΕ ειναι λιγοτερο μπουρδελο απο τις αλλες εταιρειες. Επειδη τυχαινει να ειμαι στον κλαδο των τηλεπικοινωνιων, σε επιπεδο οργανωσης μετα τον ΟΤΕ, η μοναδικη εταιρεια που ειναι σοβαρη ειναι η forthnet.

zoogle

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πληροφοριακα, η Οτενετ απορροφιθηκε απο τον ΟΤΕ. Το ΑΦΜ εχει κλεισει. Τωρα γιατι ενσωματωθηκε στον ΟΤΕ ρωτηστε τον illuminati τον Βουρλουμη και τον κ.Τσαμαζ......

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Να σου δωσω τωρα την απαντηση φιλαρακι? Ο Ο.Τ.Ε. μου εφερε χαλασμενο ruter και αλομα να μου το αλλαξει 8 μερες τωρα!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Να σου δωσω τωρα την απαντηση φιλαρακι? Ο Ο.Τ.Ε. μου εφερε χαλασμενο ruter και αλομα να μου το αλλαξει 8 μερες τωρα!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Εγώ φίλε ΚΟΜΑΝΤΟ, θά χα πάει επιτόπου στο τμημα τεχβνικής υποστηριξης της περιοχής μου και θα είχα πάρει άλλο ρουτερ χωρίς αναβολη καμμια. Ότι καντηλέρι, παναγία, αγία τράπεζα και γαιδουράκι που καβαλαγε ο Χριστός μπαινοντας στα Ιεροσόλυμα χρειαζόταν θα το χα κατεβάσει επιτόπου.

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ φίλε ΚΟΜΑΝΤΟ, θά χα πάει επιτόπου στο τμημα τεχβνικής υποστηριξης της περιοχής μου και θα είχα πάρει άλλο ρουτερ χωρίς αναβολη καμμια. Ότι καντηλέρι, παναγία, αγία τράπεζα και γαιδουράκι που καβαλαγε ο Χριστός μπαινοντας στα Ιεροσόλυμα χρειαζόταν θα το χα κατεβάσει επιτόπου.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ενταξει μαγκες αλλα επειδη ειμαστε ηδη ολοι of topic και οπου ναναι θα μπει ο vrikolakas (τα σεβη μου :grin: :grin: :grin:) με την σκουπα και θα μας παρει ο διαολος ολους μας.  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom