Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Εννοείται και την συστήνω....Καλη? Την συστηνεις δηλαδη για να ξερω?
Εννοείται και την συστήνω....Καλη? Την συστηνεις δηλαδη για να ξερω?
Αυτά φτιάχνονται....Ναι αλλα η Σαμανθα δεν εχει μπροστινο διαφορικο και δεν ειναι 4Χ4
πέτα κανένα και απο εδώ μην ανυσιχείς θα το πιάσω .Δεν προλαβα anthony,παλι καλα που εχω κατι παγοτινια στο ψυγειο
Πριν το κυριως πιατο σαν ορντεβρ η μετα σαν απεριτιφ? ;) ;) ;)Εννοείται και την συστήνω....
εγώ σου την συστήνω γλύκα είναι η κοπέλα .Καλη? Την συστηνεις δηλαδη για να ξερω?
Ξερω εγω μια!Οι ξανθιες δεν καταλαβαινουν κουραση δηλαδη? Ε τοτε να το γυρισω στις μελαχρινες. Ξερεις καμμια?
απεριτιφ πάντα .Πριν το κυριως πιατο σαν ορντεβρ η μετα σαν απεριτιφ? ;) ;) ;)
όποτε και να το φας καλό θα ειναι....Πριν το κυριως πιατο σαν ορντεβρ η μετα σαν απεριτιφ? ;) ;) ;)
μου είπε πως χτες πήγε για service και τα διόρθωσε .Αυτά φτιάχνονται....
Απο το μωρο μου θελω απαντηση γιατι εκει πραγματι δυσκολευομαι να παρω μιαν αποφαση και θελω την βοηθεια της. ;) ;) ;)απεριτιφ πάντα .
φιλάκια γλυκέ μου...καλή ξεκούραση...ΣΩΣΤΟ και αυτό , σας καληνυχτίζω πάω σπίτι γιατί θα πέσει και παντόφλα αν αργήσω και άλλο
Κυριως πιατο ομως δεν θα ειναι ισως με τιποτα αγαπουλινι μου. ;) ;) ;)όποτε και να το φας καλό θα ειναι....
Αυτά φτιάχνονται....
Τι διορθωσε ρε συ. Τα τακακια η τα αμορτισερ?μου είπε πως χτες πήγε για service και τα διόρθωσε .
σου λέω ξέρω εγώ . ;)Απο το μωρο μου θελω απαντηση γιατι εκει πραγματι δυσκολευομαι να παρω μιαν αποφαση και θελω την βοηθεια της. ;) ;) ;)
Εσύ ξέρεις...ΚΟΜΑΝΤΟ μου....Κυριως πιατο ομως δεν θα ειναι ισως με τιποτα αγαπουλινι μου. ;) ;) ;)
και τα δύο αλλά και λάδια και υγρά φρένων .Τι διορθωσε ρε συ. Τα τακακια η τα αμορτισερ?
Εμενα παντως σε σενα με εστελνε συνεχεια χτες. Δεν ξερω γιατι.όποτε και να το φας καλό θα ειναι....
Εσυ δηλαδη δεν ξερις αγαπη μου γλυκια?Εσύ ξέρεις...ΚΟΜΑΝΤΟ μου....