amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
το πρωί δουλειά μετά το βράδυ έξοδο . εσύ πήγες σε γάμο ?Καλα ρε συ. Που ησουνα εσυ σημερα?
το πρωί δουλειά μετά το βράδυ έξοδο . εσύ πήγες σε γάμο ?Καλα ρε συ. Που ησουνα εσυ σημερα?
Ναι ρε φιλαρακι. Παντρευοταν ο ανιψιος μου σημερα.το πρωί δουλειά μετά το βράδυ έξοδο . εσύ πήγες σε γάμο ?
Και εγω ειδα τον xilnik μολις μπηκα και αμεσως τον εχασα. Και εγω παω για υπνο γιατι ειμαι κομματια και εχω πιει και κατι λιγο. Θα τα πουμε αυριο. Καληνυχτα.Αποκλείετε πριν λίγο εγώ είδα μέσα τον xilnik για τον lalakoukaki δεν ξέρω . Θα κοιμάται φένετε θα ήταν πτώμα .
Τι εγινε ρε Αντωνακι? Τι αβαταρ ειναι αυτο τωρα για να καταλαβω?Την Καλησπέρα μου στην Πάολα και σε όλο θρεντ .
ο γλομπέος είναι η εικόνα του site μας .Τι εγινε ρε Αντωνακι? Τι αβαταρ ειναι αυτο τωρα για να καταλαβω?
Ρε συ τωρα θα σε μπερδευω με τον μισητο μου altec!ο γλομπέος είναι η εικόνα του site μας .
εμένα δεν έχει γύρω γύρω άσπρο ? είναι ενιαίο .Ρε συ τωρα θα σε μπερδευω με τον μισητο μου altec!
Ρε ενταξει σε αυτο. Και αλλο ονομα εχει. Αλλα για την πρωτη ματια λεω μεχρι να δω το ονομα. Τελος παντων. Εσυ ξερεις καλυτερα. Το κοριτσι μας σαν να χαθηκε παλι. Ελπιζω οτι ειναι καλα.εμένα δεν έχει γύρω γύρω άσπρο ? είναι ενιαίο .