amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
εσύ είσαι ξανθιά με αναρτήσεις εκτός δρόμου .Εγώ είμαι ξανθιά...το είπαμε...
εσύ είσαι ξανθιά με αναρτήσεις εκτός δρόμου .Εγώ είμαι ξανθιά...το είπαμε...
ε ναι κι εγώ λέω ότι είμαι ξανθιά και δεν καταλαβαίνω ούτε κούραση, ούτε τίποτα....Ρε συ αγαπουλα μου off-road λενε τα 4Χ4.
Μπραβο ρε φιλαρακι. Και εδω τα ιδια γουστα εχουμε. ;) ;) ;)ari φέρε και από εδώ με κανένα delivery καμία σοκολατίνα .
Εγώ είμαι ξανθιά...το είπαμε...
Οι ξανθιες δεν καταλαβαινουν κουραση δηλαδη? Ε τοτε να το γυρισω στις μελαχρινες. Ξερεις καμμια?ε ναι κι εγώ λέω ότι είμαι ξανθιά και δεν καταλαβαίνω ούτε κούραση, ούτε τίποτα....
ΕΣΎ χθες με ξέκανες....όχι προχθές....για "ξανθια" δε μου κανεις καθολου παντως..εν τω μεταξυ εμενα δε με αναφερεις καθολου για προχτες..καλα Παολακι..τα γραφω αυτα!!
το διπλανό μαζαγί έχει μια .Οι ξανθιες δεν καταλαβαινουν κουραση δηλαδη? Ε τοτε να το γυρισω στις μελαχρινες. Ξερεις καμμια?
Σαμάνθα....Οι ξανθιες δεν καταλαβαινουν κουραση δηλαδη? Ε τοτε να το γυρισω στις μελαχρινες. Ξερεις καμμια?
ΕΣΎ χθες με ξέκανες....όχι προχθές....
Και στο ιδιο θα προσθετα οταν η γυναικαρα μου ειναι σε αλλο. Ξερω πολλα?το διπλανό μαζαγί έχει μια .
όχι βρε γιατί να το κοτάξει δεν παίζει ρόλο εγώ είμαι γνώστης .Να πω κάτι ξέμπαρκο.... το φιλαράκι xanter69 ότι απαντώ και δεν δέχεται το πμ.... να κοιτάξεις τον λογαριασμό σου...
τί εκανα πάλι?ναι το δα το διορθωσα, συγνωμη μπερδευτηκα! Εμ..χασαμε τη μπαλα με σενανε..
Καλη? Την συστηνεις δηλαδη για να ξερω?Σαμάνθα....
Δεν προλαβα anthony,παλι καλα που εχω κατι παγοτινια στο ψυγειοari φέρε και από εδώ με κανένα delivery καμία σοκολατίνα .
ότι πεις....εντάξει και κανένα σπουδαίο μυστικό δεν θα δείς....τα σπουδαία....όχι βρε γιατί να το κοτάξει δεν παίζει ρόλο εγώ είμαι γνώστης .
Ναι αλλα η Σαμανθα δεν εχει μπροστινο διαφορικο και δεν ειναι 4Χ4Σαμάνθα....