ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ναι, ναι, ναι. Μονο το κοριτσι μπορει να το σωσει αυτο. Στο χερι της ειναι πια.Θα γίνει μακελειό , θα γεμίσει ο τόπος αίμα
Ναι, ναι, ναι. Μονο το κοριτσι μπορει να το σωσει αυτο. Στο χερι της ειναι πια.Θα γίνει μακελειό , θα γεμίσει ο τόπος αίμα
Στο χέρι της? Σίγουρα εκεί κι όχι σε άλλο σημείο της ανατομίας?Ναι, ναι, ναι. Μονο το κοριτσι μπορει να το σωσει αυτο. Στο χερι της ειναι πια.![]()
![]()
![]()
Στο χερι της ρε φιλαρακι. Αν θα διαλεξει τον απιστο Λαλακ η εμενα τον πιστο. Ο Λαλακ δηλωσε οτι θα την βαλει στην κουζινα να μαγειρευει και να πλενει πιατα και αυτος θα ξενοπηδαει.Στο χέρι της? Σίγουρα εκεί κι όχι σε άλλο σημείο της ανατομίας?![]()
![]()
![]()
Roger and outΣτο χερι της ρε φιλαρακι. Αν θα διαλεξει τον απιστο Λαλακ η εμενα τον πιστο. Ο Λαλακ δηλωσε οτι θα την βαλει στην κουζινα να μαγειρευει και να πλενει πιατα και αυτος θα ξενοπηδαει.![]()
![]()
ενω εγω το αντιθετο.
![]()
![]()
Καταλαβες τωρα?
![]()
![]()
![]()
Καλα εσυ στο μυαλο μου μεσα πρεπει να εισαι μαλλον.Φιλαρακι ΚΟΜΑΝΤΟ θα σε συμβουλευα στην μονομαχια να καθαρισεις και τους 2 .
Ετσι θα εχεις 2 λιγοτερους γαμπρους
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω ρε φιλαρακι και τους δυο τους για να τελειωνω πια με δαυτους.Καλησπέρα σε όλους και στο φίλο ΚΟΜΑΝΤΟ . Ποιος θα σκωτώσει ποιον ?
και εγώ μαζί σου αλλά ποιους δεν μας είπες ?Εγω ρε φιλαρακι και τους δυο τους για να τελειωνω πια με δαυτους.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λαλακ και xilnik ρε συ φιλαρακι. Ποιους αλλους? Τους δυο καζανοβες-ζιγκολο που γυροφερνουν το κοριτσι μας.και εγώ μαζί σου αλλά ποιους δεν μας είπες ?
Και τον altec κακο δεν τον υπολογιζεις?Λαλακ και xilnik ρε συ φιλαρακι. Ποιους αλλους? Τους δυο καζανοβες-ζιγκολο που γυροφερνουν το κοριτσι μας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο χερι της ρε φιλαρακι. Αν θα διαλεξει τον απιστο Λαλακ η εμενα τον πιστο. Ο Λαλακ δηλωσε οτι θα την βαλει στην κουζινα να μαγειρευει και να πλενει πιατα και αυτος θα ξενοπηδαει.![]()
![]()
ενω εγω το αντιθετο.
![]()
![]()
Καταλαβες τωρα?
![]()
![]()
![]()
Εγω ρε φιλαρακι και τους δυο τους για να τελειωνω πια με δαυτους.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σε φοβαμαι ρε συ εσενα.καποιον με ξεχασες...μουα χαχαχααααααα.......