ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ναι, ναι, ναι. Μονο το κοριτσι μπορει να το σωσει αυτο. Στο χερι της ειναι πια.Θα γίνει μακελειό , θα γεμίσει ο τόπος αίμα
Ναι, ναι, ναι. Μονο το κοριτσι μπορει να το σωσει αυτο. Στο χερι της ειναι πια.Θα γίνει μακελειό , θα γεμίσει ο τόπος αίμα
Στο χέρι της? Σίγουρα εκεί κι όχι σε άλλο σημείο της ανατομίας?Ναι, ναι, ναι. Μονο το κοριτσι μπορει να το σωσει αυτο. Στο χερι της ειναι πια.
Στο χερι της ρε φιλαρακι. Αν θα διαλεξει τον απιστο Λαλακ η εμενα τον πιστο. Ο Λαλακ δηλωσε οτι θα την βαλει στην κουζινα να μαγειρευει και να πλενει πιατα και αυτος θα ξενοπηδαει. ενω εγω το αντιθετο. Καταλαβες τωρα?Στο χέρι της? Σίγουρα εκεί κι όχι σε άλλο σημείο της ανατομίας?
Roger and outΣτο χερι της ρε φιλαρακι. Αν θα διαλεξει τον απιστο Λαλακ η εμενα τον πιστο. Ο Λαλακ δηλωσε οτι θα την βαλει στην κουζινα να μαγειρευει και να πλενει πιατα και αυτος θα ξενοπηδαει. ενω εγω το αντιθετο. Καταλαβες τωρα?
Καλα εσυ στο μυαλο μου μεσα πρεπει να εισαι μαλλον.Φιλαρακι ΚΟΜΑΝΤΟ θα σε συμβουλευα στην μονομαχια να καθαρισεις και τους 2 .
Ετσι θα εχεις 2 λιγοτερους γαμπρους
Εγω ρε φιλαρακι και τους δυο τους για να τελειωνω πια με δαυτους.Καλησπέρα σε όλους και στο φίλο ΚΟΜΑΝΤΟ . Ποιος θα σκωτώσει ποιον ?
και εγώ μαζί σου αλλά ποιους δεν μας είπες ?Εγω ρε φιλαρακι και τους δυο τους για να τελειωνω πια με δαυτους.
Λαλακ και xilnik ρε συ φιλαρακι. Ποιους αλλους? Τους δυο καζανοβες-ζιγκολο που γυροφερνουν το κοριτσι μας.και εγώ μαζί σου αλλά ποιους δεν μας είπες ?
Και τον altec κακο δεν τον υπολογιζεις?Λαλακ και xilnik ρε συ φιλαρακι. Ποιους αλλους? Τους δυο καζανοβες-ζιγκολο που γυροφερνουν το κοριτσι μας.
Στο χερι της ρε φιλαρακι. Αν θα διαλεξει τον απιστο Λαλακ η εμενα τον πιστο. Ο Λαλακ δηλωσε οτι θα την βαλει στην κουζινα να μαγειρευει και να πλενει πιατα και αυτος θα ξενοπηδαει. ενω εγω το αντιθετο. Καταλαβες τωρα?
Εγω ρε φιλαρακι και τους δυο τους για να τελειωνω πια με δαυτους.
Δεν σε φοβαμαι ρε συ εσενα. Που εισαι εσυ ρε? Χαθηκες.καποιον με ξεχασες...μουα χαχαχααααααα.......