Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
1.371
Πόντοι
201
Εξελίξεις,σενάρια,θεωρίες,καχυποψίες,συνωμοσίες,σασπένς και internetική καύλα! :2funny:
Το επόμενο επεισόδιο με του που έρθει η πρωταγωνίστρια κορασίδα απο τον 'Παράδεισο' του Αη Μελέτη :rockon:
Γουάου   :-*

Μωρο μου...γυρισες???  :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Οσον αφορα τον lalakukaki,στο εχω ξαναπει,αυτος ο ανθρωπος δεν κανει για σενα,εσυ εισαι μια ζεστη και παθιαρα γυναικα,θελεις έναν αντρα που θα σε προσεχει και θα σε φροντιζει συνεχεια,ο lalakukakis θα χτυπησει και θα φυγει,ετσι κανει μ ολες
Επιπλεον μπορει να ξεκινησουν και τα γυρισματα του lost,και θα πηγαινοερχεται αμερικη,δεν θα μπορει να είναι συνεχεια κοντα σου

Και ποιος ειπε οτι οι παθιαρες γυναικες δε γουσταρουν αγριο και αχαλινωτο σεξ xilnik..?

Μπορει να μην ειμαι κοντα της συνεχεια να την σκεπαζω οταν θα κοιμαται,μπορει να βγαινω μονος με τους φιλους μου εξω και αυτη να καθεται σπιτι να πλενει και να μου μαγειρευει,μπορει να ξενογαμαω που και που ,αλλα ενα πραγμα θα ζηταει συνεχεια απο μενα: Σεξ και παλι σεξ.. :grin:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Μετα το χτεσινο σου post ηταν σαν να εριξες το βελος του ερωτα στην καρδια ,ετσι σχετικα συντομα θα σ επισκεφτω και αυτή τη φορα όπως πρεπει..
Βεβαια όπως καταλαβαινεις οι συναντησεις μας στο βαθος του χρονου θα πρεπει να είναι σποραδικες και περιορισμενες αφου δεν πρεπει να ερωτευτουμε,εισαι η επισημη αγαπημενη του κομμαντο και εγω ο καλυτερος του φιλος
Δεν πρεπει να εμπλακουμε συναισθηματικα μωρο μου γιατι η σχεση μας μπορει να μας κανει να πληγωθουμε και μαζι να πληγωσουμε τους ανθρωπους που αγαπαμε
Οσον αφορα τον lalakukaki,στο εχω ξαναπει,αυτος ο ανθρωπος δεν κανει για σενα,εσυ εισαι μια ζεστη και παθιαρα γυναικα,θελεις έναν αντρα που θα σε προσεχει και θα σε φροντιζει συνεχεια,ο lalakukakis θα χτυπησει και θα φυγει,ετσι κανει μ ολες
Επιπλεον μπορει να ξεκινησουν και τα γυρισματα του lost,και θα πηγαινοερχεται αμερικη,δεν θα μπορει να είναι συνεχεια κοντα σου
Υ.Γ Μην περιμενεις ελληνικα απο μενα,σου αφιερωνω αυτο το κομματι γιατι μου βγαζει οπως και εσυ τα πιο αγρια μου ενστικτα
Αδερφε εγω παλι εχω μια καλυτερη ιδεα που θα διευκοληνει και τους δυο μας. Δεν πας μια βολτα κατα την Φυλης για να ξεχαρμανιασεις που την ξερεις και τοσο καλα απ' οτι ξερω και να αφησεις την Βριλισσου σε μενα? Αντε μπραβο!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Πρώτη φορά συνομιλώ μαζί της και ούτε που την ξέρω σαν μέλος.
Εγω παλι γιατι δεν σε πιστευω με τιποτα δεν ξερω. :think: :think: :think: Ετσι της ηρθε δηλαδη να μπει εδω και να γραψει χωρις να σε ξερει και να σε λεει και μωρο της? :think: :think: :think: Και μην διανοηθεις να σβησεις το post γιατι το εχω σωσει ηδη!  :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.434
Πόντοι
12.056
Εγω παλι γιατι δεν σε πιστευω με τιποτα δεν ξερω. :think: :think: :think: Ετσι της ηρθε δηλαδη να μπει εδω και να γραψει χωρις να σε ξερει και να σε λεει και μωρο της? :think: :think: :think: Και μην διανοηθεις να σβησεις το post γιατι το εχω σωσει ηδη!  :2funny: :2funny: :2funny:

Toν Βρυκολακα τον καλυπτω εγω που ειμαι υπερανω πασης υποψιας  :cool2:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Και ποιος ειπε οτι οι παθιαρες γυναικες δε γουσταρουν αγριο και αχαλινωτο σεξ xilnik..?

Μπορει να μην ειμαι κοντα της συνεχεια να την σκεπαζω οταν θα κοιμαται,μπορει να βγαινω μονος με τους φιλους μου εξω και αυτη να καθεται σπιτι να πλενει και να μου μαγειρευει,μπορει να ξενογαμαω που και που ,αλλα ενα πραγμα θα ζηταει συνεχεια απο μενα: Σεξ και παλι σεξ.. :grin:
Τοτε δασκαλε ηδου η Ροδος ηδου και το πηδημα που λεει και ο λαος μας. Ας διαλεξει το κοριτσι. Ολα αυτα μπορω να τα προσφερω και εγω και με το παραπανω σε εκεινη. Με μια διαφορα. Οτι εγω θα ειμαι συνεχεια διπλα της και δεν θα ξεναγαμησω ποτε!  ;) ;) ;) ;) ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Toν Βρυκολακα τον καλυπτω εγω που ειμαι υπερανω πασης υποψιας  :cool2:
Καλως τον μπαρμπα μου τον ψευτη! Vrikolaka βρες αλλον γιατι αυτος εδω πιο πολυ σε εκθετει παρα θα σε βοηθησει! Ολοι ξερουν το ποιον του εδω μεσα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πίστεψέ το αδερφέ  :)
Ακριβώς όπως το γράφεις έτσι θα της ήρθε και έγραψε ότι είμαι 'μωρό' της για χαβαλέ και τζέρτζελο.
Επίσης ποτέ δεν σβήνω post που δεν είναι υβριστικά η βγάζουν προσωπικά στοιχεία μελών όπως αναφέρουν και οι κανόνες του forum.Στο συγκεκριμένο post δεν τρέχει τίποτα.

Επισκέπτης
Τοτε δασκαλε ηδου η Ροδος ηδου και το πηδημα που λεει και ο λαος μας.[size=15pt]Ας διαλεξει το κοριτσι[/size]. Ολα αυτα μπορω να τα προσφερω και εγω και με το παραπανω σε εκεινη. Με μια διαφορα. Οτι εγω θα ειμαι συνεχεια διπλα της και δεν θα ξεναγαμησω ποτε!  ;) ;) ;) ;) ;)

Μονο με αυτο που ειπες το χασες το παιγνιδι κομμαντο... ;)

Εμεις διαλεγουμε  και οχι το κοριτσι.Σκεψου το αυτο. :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.434
Πόντοι
12.056
Ο altec21 είναι μέγας πουτανοκυνηγός και απο τα μεγάλα respect! :rockon: :rockon: :rockon:

Ειχα καλους δασκαλους αγαπητε...

Ας μην ηταν το site και θα σου ελεγα εγω...

Εμαθα πολλα εδω μεσα τοσα χρονια που ειχα την τυφλα μου παλια.Και δεν αναφερομε μονο για πουτανες αλλα και για πολλα αλλα θεματα..

Respect και σε σενα  :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Μονο με αυτο που ειπες το χασες το παιγνιδι κομμαντο... ;)

Εμεις διαλεγουμε  και οχι το κοριτσι.Σκεψου το αυτο. :grin:
Διαλεγουμε αν θα παμε εμεις να την βρουμε δασκαλε. Διαλεγει ομως εκεινη αν θα ερθει να μας βρει και ποιον απο τους δυο οταν ειμαστε δυο.  ;) ;) ;)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Βρε σεις πολυ σοβαροτητα βλεπω στις απαντησεις ολονων σας και δεν μου αρεσει. Αν υπαρχει προβλημα με την πλακα που κανω σταματαω και τα σβηνω ολα αμεσως.  :rockon: :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

πουλακι μου,και τοσο καιρο εμπαινες,ελεγες ενα γεια σου ομορφη και καθαριζες,τωρα στριμωχτηκες lalakukaki,γιατι καταλαβες οτι κινδυνευεις να χασεις το παιχνιδι,μεχρι και τραγουδια αφιερωνεις
θα φαμε τα μουστακια μας lalakukaki!!! :cheesy:
:uzi: :uzi:  :cheesy:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Και κατι ακομα δασκαλε. Αν προτημησει εσενα που δηλωσες οτι θα την απατας ασιστολα αντι για μενα τοτε θελω να το χασω το παιχνιδι.  ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom