Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ τελευταία....
Κάτι πρέπει να γίνει ρε γμτ,όχι να σταματήσουμε να δουλεύουμε(εγώ θα βαρεθώ τη ζωή μου)αλλά να δουλεύουμε για 4-5 ωρίτσες τη μέρα και όλα να δουλεύουν ρολόι.
Μάλλον ονειρεύομαι όμως...

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Παιδιά εγώ λέω να την πέσω γιατί ο mike35 και ο altec με βγάλανε off σήμερα και το καταγγέλω δημόσια..... :knuppel: :knuppel:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
άσε και εγώ με τους γαμιόλιδες που έχω μπλέξει η μαλάκες ούτε μπρίκια δεν μπορούν να κολίσουν .  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Κάτι πρέπει να γίνει ρε γμτ,όχι να σταματήσουμε να δουλεύουμε(εγώ θα βαρεθώ τη ζωή μου)αλλά να δουλεύουμε για 4-5 ωρίτσες τη μέρα και όλα να δουλεύουν ρολόι.
Μάλλον ονειρεύομαι όμως...
αυτό καλό θα ήταν αλλά ποιος πιστεύει στα θαύματα σήμερα?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Καληνύχτα πεταλουδίτσα μου .

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά εγώ λέω να την πέσω γιατί ο mike35 και ο altec με βγάλανε off σήμερα και το καταγγέλω δημόσια..... :knuppel: :knuppel:
όπως λέει και ο ποιητής "ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ"

xanter69

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός από την παολα μπαίνει άλλη γυναίκα εδώ ?????

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ΚΟΜΑΝΤΟ που είναι ο λαλακ και ο xilnik?
Μετα το χτεσινο σου post ηταν σαν να εριξες το βελος του ερωτα στην καρδια ,ετσι σχετικα συντομα θα σ επισκεφτω και αυτή τη φορα όπως πρεπει..
Βεβαια όπως καταλαβαινεις οι συναντησεις μας στο βαθος του χρονου θα πρεπει να είναι σποραδικες και περιορισμενες αφου δεν πρεπει να ερωτευτουμε,εισαι η επισημη αγαπημενη του κομμαντο και εγω ο καλυτερος του φιλος
Δεν πρεπει να εμπλακουμε συναισθηματικα μωρο μου γιατι η σχεση μας μπορει να μας κανει να πληγωθουμε και μαζι να πληγωσουμε τους ανθρωπους που αγαπαμε
Οσον αφορα τον lalakukaki,στο εχω ξαναπει,αυτος ο ανθρωπος δεν κανει για σενα,εσυ εισαι μια ζεστη και παθιαρα γυναικα,θελεις έναν αντρα που θα σε προσεχει και θα σε φροντιζει συνεχεια,ο lalakukakis θα χτυπησει και θα φυγει,ετσι κανει μ ολες
Επιπλεον μπορει να ξεκινησουν και τα γυρισματα του lost,και θα πηγαινοερχεται αμερικη,δεν θα μπορει να είναι συνεχεια κοντα σου
Υ.Γ Μην περιμενεις ελληνικα απο μενα,σου αφιερωνω αυτο το κομματι γιατι μου βγαζει οπως και εσυ τα πιο αγρια μου ενστικτα
[youtube=425,350]VGVbffJX-3Y[/youtube]

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εξελίξεις,σενάρια,θεωρίες,καχυποψίες,συνωμοσίες,σασπένς και internetική καύλα! :2funny:
Το επόμενο επεισόδιο με του που έρθει η πρωταγωνίστρια κορασίδα απο τον 'Παράδεισο' του Αη Μελέτη  ;)
Γουάου   :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom