amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
πες μου τώρα εσύ τι νομίζεις θα ήμουν εναντίον σου ? Πες μου τώρα ?είπα κι εγώ
πες μου τώρα εσύ τι νομίζεις θα ήμουν εναντίον σου ? Πες μου τώρα ?είπα κι εγώ
όχι φυσικά....πες μου τώρα εσύ τι νομίζεις θα ήμουν εναντίον σου ? Πες μου τώρα ?
οι σκεψη τους?Οχι αγαπη μου. Διπλα σου διπλα σου. Ο ενας αριστερα σου και ο αλλος δεξια σου. ;) ;) ;) ;) ;)
Κάτι πρέπει να γίνει ρε γμτ,όχι να σταματήσουμε να δουλεύουμε(εγώ θα βαρεθώ τη ζωή μου)αλλά να δουλεύουμε για 4-5 ωρίτσες τη μέρα και όλα να δουλεύουν ρολόι.κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ τελευταία....
Ο φιλος μου ο Λαλακ για να μην σκασει να δωσει το συνθημα αρα ειναι ηδη μαζι σου μωρακι μου.που σε άλλα θρεντ? μας πρόδωσαν?
έτσι σε θέλω μαζί σου θα είμαι να το ξέρεις αυτό .όχι φυσικά....
αυτό καλό θα ήταν αλλά ποιος πιστεύει στα θαύματα σήμερα?Κάτι πρέπει να γίνει ρε γμτ,όχι να σταματήσουμε να δουλεύουμε(εγώ θα βαρεθώ τη ζωή μου)αλλά να δουλεύουμε για 4-5 ωρίτσες τη μέρα και όλα να δουλεύουν ρολόι.
Μάλλον ονειρεύομαι όμως...
Για τις σκεψεις τους δεν ξερω αγαπη μου. Τα κορμια τους ομως σηγουρα. Το αν σε σκεφτονται κι ολας αλλο καπελο. ;) ;) ;) ;) ;)οι σκεψη τους?
Παιδιά εγώ λέω να την πέσω γιατί ο mike35 και ο altec με βγάλανε off σήμερα και το καταγγέλω δημόσια.....
καλά ρε μαλάκες στην κοπέλα ξεσπάσατε ρε πάτε καλά ?Παιδιά εγώ λέω να την πέσω γιατί ο mike35 και ο altec με βγάλανε off σήμερα και το καταγγέλω δημόσια.....
ΕΓΩ!!!Θα το καταφέρω μια μέρα αυτό,απλά ελπίζω να το κάνω νωρίς και όχι στα 65 μουαυτό καλό θα ήταν αλλά ποιος πιστεύει στα θαύματα σήμερα?
Μου ταπανε ηδη αγαπη μου. Αρα περασες καλα σημερα. ;) ;) ;) ;) ;)Παιδιά εγώ λέω να την πέσω γιατί ο mike35 και ο altec με βγάλανε off σήμερα και το καταγγέλω δημόσια.....
όπως λέει και ο ποιητής "ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ"Παιδιά εγώ λέω να την πέσω γιατί ο mike35 και ο altec με βγάλανε off σήμερα και το καταγγέλω δημόσια.....
Μετα το χτεσινο σου post ηταν σαν να εριξες το βελος του ερωτα στην καρδια ,ετσι σχετικα συντομα θα σ επισκεφτω και αυτή τη φορα όπως πρεπει..ΚΟΜΑΝΤΟ που είναι ο λαλακ και ο xilnik?