ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Οχι ρε φιλαρακι. Αυτος πιο πολυ στο ρουφιανος γερνει παρα στο γαμπρος.Και τον altec κακο δεν τον υπολογιζεις?
Οχι ρε φιλαρακι. Αυτος πιο πολυ στο ρουφιανος γερνει παρα στο γαμπρος.Και τον altec κακο δεν τον υπολογιζεις?
Εγω ρε φιλαρακι και τους δυο τους για να τελειωνω πια με δαυτους.
μπακλαβαδάκι μου... *Pκαποιον με ξεχασες...μουα χαχαχααααααα.......
Ναι ρε συ. Το Παολακι κυρια και ξεκουραστη για τα υπολοιπα... ;) ;) ;)Το αντιθετο;
Δηλαδη εσυ στην κουζινα να πλενεις και να μαγειρευεις, και Η Παολα ....
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!μπακλαβαδάκι μου... *P
καλησπέρα μικρό μου πόνυ....Καλησπέρα Πάολα .
κι όμως κι όμως....καλησπέρα μωρό μου...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!
πως σε καταλαβαίνω απο χιλιόμετρα μακριά .καλησπέρα παιδιά....σκιάχτηκα με τόσα αίματα....
μανάρι μου μικρή είχες αυτές της κουκλίστες αλογάκια και έπαιζες γ'αυτό με λες έτσι ?καλησπέρα μικρό μου πόνυ....
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!κι όμως κι όμως....καλησπέρα μωρό μου...
ναι το πόνι μου ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι...χώρια που τα άλογα τα λατρεύω...πως σε καταλαβαίνω απο χιλιόμετρα μακριά .μανάρι μου μικρή είχες αυτές της κουκλίστες αλογάκια και έπαιζες γ'αυτό με λες έτσι ?
σου φαίνομαι εγώ κορίτσι που κάνει ντα τον κόσμο....?????????Ο samy το κολοπαιδο με τρομοκρατησε εχτες και ενω ηθελα να ερθω να σε δω τελικα φοβηθηκα και δεν ηρθα.
Οχι ρε φιλαρακι. Το εμφραγμα αφηνω να το παθω στο κρεβατι με το κοριτσι μου αγκαλια. Να παω σαν τον Βαρδινογιαννη με την Μπαρμπα.. πρόσεχε ΚΟΜΑΝΤΟ γιατί θα πάθεις κανένα έμφραγμα απο την χαρά λόγο ηλικίας .
όχι έτσι θα πάμε μέσα....Οχι ρε φιλαρακι. Το εμφραγμα αφηνω να το παθω στο κρεβατι με το κοριτσι μου αγκαλια. Να παω σαν τον Βαρδινογιαννη με την Μπαρμπα.
"κοσμος" ειμαι εγω τωρα αγγελε μου? Για να καταλαβω δηλαδη.σου φαίνομαι εγώ κορίτσι που κάνει ντα τον κόσμο....?????????
Ετσι, ετσι, ετσι. Ο ωραιοτερος θανατος που μπορω να ονειρευτω και να ευχηθω στον εαυτο μου λατρεια μου.όχι έτσι θα πάμε μέσα....