amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
εσύ είσαι εκτός πάντως ναι και θα γαμήσω την παπαρίζου γιατί την γουστάρω σαν γκόμενα .τραβα να πηδηξεις την παπαριζου τοτε, μην μπερδευεσαι στα ποδια μας
εσύ είσαι εκτός πάντως ναι και θα γαμήσω την παπαρίζου γιατί την γουστάρω σαν γκόμενα .τραβα να πηδηξεις την παπαριζου τοτε, μην μπερδευεσαι στα ποδια μας
Καληνυχτα κοριτσι μου.παιδιά εγώ είμαι λίγο κουρασμένη και λέω να την πέσω....καλη σας νύχτα....
την καληνύχτα και από εμένα ,παιδιά εγώ είμαι λίγο κουρασμένη και λέω να την πέσω....καλη σας νύχτα....
amc εγώ λέω πως δεν είναι λόγοι να σοβαρεύετε την συζήτηση. συνεχίζουμε τον τζέρτζελο και περνάμε καλά όπως συνήθως....καλη καρδιά...εσύ είσαι εκτός πάντως ναι και θα γαμήσω την παπαρίζου γιατί την γουστάρω σαν γκόμενα .
την καληνύχτα και από εμένα ,
Ετσι ακριβως ειναι. Συμφωνω και εγω με το κοριτσι μας.amc εγώ λέω πως δεν είναι λόγοι να σοβαρεύετε την συζήτηση. συνεχίζουμε τον τζέρτζελο και περνάμε καλά όπως συνήθως....καλη καρδιά...
δεν γουστάρω να με προκαλούν οι άλλοι γιατί τα παίρνω και δεν λέω για εσένα .amc εγώ λέω πως δεν είναι λόγοι να σοβαρεύετε την συζήτηση. συνεχίζουμε τον τζέρτζελο και περνάμε καλά όπως συνήθως....καλη καρδιά...
:-* :-* :-* :-* θα τα πούμε το πρωί... μην σκάς...πλάκα γίνετε... :-* :-* :-*δεν γουστάρω να με προκαλούν οι άλλοι γιατί τα παίρνω και δεν λέω για εσένα .
Ρε συ ηρεμησε. Εμεις ειμαστε φιλαρακια και το εννοω. Στεναχωρεις το κοριτσι ετσι. Δεν το καταλαβαινεις?Ξέρετε κάτι στα @@ επειδή είμαι μικρότερος και τη με αυτό θα με κάνετε ότι θέλετε . Είσαστε λάθος μάγκες . ΤΕΛΟΣ
ΚΟΜΑΝΤΟ μου...κατ' αρχήν καλησπέρα. Εγώ λέω πως είμαστε δημοκρατικό σάιτ και ο καθένας λέει την γνώμη του. Δεν είναι δυνατόν να αρέσω και σε όλους...δεν στενοχωριέμαι γιατί εμένα μου αρέσει η εικόνα μου... έτσι κι αλλιώς τα γούστα είναι διαφορετικά...όλα οκ...τόσα αγόρια έχω... :-* :-* :-* :-*Παολακι μου και φιλαρακια tου thread θα μου επιτρεψετε να δωσω μια απαντηση στον συναγωνιστη seducer για την κριτικη που εκανε για το κοριτσι.
Φιλε seducer αποφασισες να πας για πρωτη φορα στο Παολακι για να το "γνωρησεις" και διαλεξες την μερα! Την πρωτη μερα της επιστροφης της μετα απο ενα μηνα+ απραξια! Αυτην την μερα οι εξυπνοι δεν περνανε ουτε απ' εξω! Διαβασε τι ειπε μονη της την παραμονη το βραδυ. "Όχι αλλά η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από τόσο καιρό, είναι σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα σχολείο..." (σελ.171 απ.2555). Οσο για το οτι δεν σου αρεσε το σωμα της δεν μας χαλαει καθολου εμας τους υπολοιπους 999 που μας αρεσει. Το πολυ πολυ ενας λιγοτερος στην ουρα. Και αν στεναχωρηθει το κοριτσι μου γιατι θα χασει εναν πελατη θα πηγαινω 2 φορες εγω για να καλυψω το κενο. Αυτα τα λιγα για την ωρα.
Καλησπερα αγαπη μου γλυκια.ΚΟΜΑΝΤΟ μου...κατ' αρχήν καλησπέρα. Εγώ λέω πως είμαστε δημοκρατικό σάιτ και ο καθένας λέει την γνώμη του. Δεν είναι δυνατόν να αρέσω και σε όλους...δεν στενοχωριέμαι γιατί εμένα μου αρέσει η εικόνα μου... έτσι κι αλλιώς τα γούστα είναι διαφορετικά...όλα οκ...τόσα αγόρια έχω... :-* :-* :-* :-*