Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
τραβα να πηδηξεις την παπαριζου τοτε, μην μπερδευεσαι στα ποδια μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσύ είσαι εκτός πάντως ναι και θα γαμήσω την παπαρίζου γιατί την γουστάρω σαν γκόμενα .

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
παιδιά εγώ είμαι λίγο κουρασμένη και λέω να την πέσω....καλη σας νύχτα....

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
εσύ είσαι εκτός πάντως ναι και θα γαμήσω την παπαρίζου γιατί την γουστάρω σαν γκόμενα .
amc εγώ λέω πως δεν είναι λόγοι να σοβαρεύετε την συζήτηση. συνεχίζουμε τον τζέρτζελο και περνάμε καλά όπως συνήθως....καλη καρδιά...

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
amc εγώ λέω πως δεν είναι λόγοι να σοβαρεύετε την συζήτηση. συνεχίζουμε τον τζέρτζελο και περνάμε καλά όπως συνήθως....καλη καρδιά...
Ετσι ακριβως ειναι. Συμφωνω και εγω με το κοριτσι μας.  :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
δεν γουστάρω να με προκαλούν οι άλλοι γιατί τα παίρνω και δεν λέω για εσένα .  :grin:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ξέρετε κάτι στα @@ επειδή είμαι μικρότερος και τη με αυτό θα με κάνετε ότι θέλετε . Είσαστε λάθος μάγκες . ΤΕΛΟΣ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
kαληνυχτα και απο μενα παιδια,απο την επομενη εβδομαδα θα μαι ξανα στην ημερησια ενημερωση και στα σοβαρα,anthony αν εννοεις εμενα,καμια τετοια προθεση απλα εδω κανω τουλαχιστον εγω χιουμορ και τιποτα αλλο,εννοειτε οτι εχεις τη συγγνωμη μου
καλο βραδι σε ολους

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ξέρετε κάτι στα @@ επειδή είμαι μικρότερος και τη με αυτό θα με κάνετε ότι θέλετε . Είσαστε λάθος μάγκες . ΤΕΛΟΣ
Ρε συ ηρεμησε. Εμεις ειμαστε φιλαρακια και το εννοω. Στεναχωρεις το κοριτσι ετσι. Δεν το καταλαβαινεις?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Καλη σου μερα μωρουλινι μου.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Και οπως δειχνουν τα πραγματα οπως ειπα μονος μου καλημερα ετσι θα πω και μονος μου καληνυχτα αγαπη μου. Νασαι καλα. Φιλακια πολλα.  :-* :-* :-* :-* :-*

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Παολακι μου και φιλαρακια tου thread θα μου επιτρεψετε να δωσω μια απαντηση στον συναγωνιστη seducer για την κριτικη που εκανε για το κοριτσι.
Φιλε seducer αποφασισες να πας για πρωτη φορα στο Παολακι για να το "γνωρησεις" και διαλεξες την μερα! :idiot: :idiot: :idiot: Την πρωτη μερα της επιστροφης της μετα απο ενα μηνα+ απραξια! Αυτην την μερα οι εξυπνοι δεν περνανε ουτε απ' εξω! :grin: :grin: :grin: Διαβασε τι ειπε μονη της την παραμονη το βραδυ. "Όχι αλλά η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από τόσο καιρό, είναι σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα σχολείο..." (σελ.171 απ.2555). Οσο για το οτι δεν σου αρεσε το σωμα της :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: δεν μας χαλαει καθολου εμας τους υπολοιπους 999 που μας αρεσει. Το πολυ πολυ ενας λιγοτερος στην ουρα. :dancing: :dancing: :dancing: Και αν στεναχωρηθει το κοριτσι μου γιατι θα χασει εναν πελατη θα πηγαινω 2 φορες εγω για να καλυψω το κενο. :rockon: :rockon: :rockon: Αυτα τα λιγα για την ωρα.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Αγαπη μου εμεις τα ειπαμε πριν λιγες ωρες και ελπιζω να τα πουμε και πιο απογευμα αν καταφερεις να μπεις.  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Παολακι μου και φιλαρακια tου thread θα μου επιτρεψετε να δωσω μια απαντηση στον συναγωνιστη seducer για την κριτικη που εκανε για το κοριτσι.
Φιλε seducer αποφασισες να πας για πρωτη φορα στο Παολακι για να το "γνωρησεις" και διαλεξες την μερα! :idiot: :idiot: :idiot: Την πρωτη μερα της επιστροφης της μετα απο ενα μηνα+ απραξια! Αυτην την μερα οι εξυπνοι δεν περνανε ουτε απ' εξω! :grin: :grin: :grin: Διαβασε τι ειπε μονη της την παραμονη το βραδυ. "Όχι αλλά η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από τόσο καιρό, είναι σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα σχολείο..." (σελ.171 απ.2555). Οσο για το οτι δεν σου αρεσε το σωμα της :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: δεν μας χαλαει καθολου εμας τους υπολοιπους 999 που μας αρεσει. Το πολυ πολυ ενας λιγοτερος στην ουρα. :dancing: :dancing: :dancing: Και αν στεναχωρηθει το κοριτσι μου γιατι θα χασει εναν πελατη θα πηγαινω 2 φορες εγω για να καλυψω το κενο. :rockon: :rockon: :rockon: Αυτα τα λιγα για την ωρα.
ΚΟΜΑΝΤΟ μου...κατ' αρχήν καλησπέρα. Εγώ λέω πως είμαστε δημοκρατικό σάιτ και ο καθένας λέει την γνώμη του. Δεν είναι δυνατόν να αρέσω και σε όλους...δεν στενοχωριέμαι γιατί εμένα μου αρέσει η εικόνα μου... έτσι κι αλλιώς τα γούστα είναι διαφορετικά...όλα οκ...τόσα αγόρια έχω...  :grin: :grin: :grin: :grin: :-* :-* :-* :-*

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
ΚΟΜΑΝΤΟ μου...κατ' αρχήν καλησπέρα. Εγώ λέω πως είμαστε δημοκρατικό σάιτ και ο καθένας λέει την γνώμη του. Δεν είναι δυνατόν να αρέσω και σε όλους...δεν στενοχωριέμαι γιατί εμένα μου αρέσει η εικόνα μου... έτσι κι αλλιώς τα γούστα είναι διαφορετικά...όλα οκ...τόσα αγόρια έχω...  :grin: :grin: :grin: :grin: :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα αγαπη μου γλυκια.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Δεν ειπα και μαλιστα και γραπτως που μενει. Θα ερχομαι εγω 2 φορες. (Τραβατεμε κι ας κλαιω).  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom