You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 168K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δεν συμφωνώ δεν ρωτήσαμε ούτε την Πάολα τι επιθυμεί αυτή . δεν γίνεται να το κάνουμε έτσι .Δασκαλε Λαλακ προχωρα σε θελει ολη η χωρα (και απο οτι λεει και ο αδερφος xilnik και το Παολακι επισης). ;) ;) ;)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
εγώ δεν έχω πιθανότητες τότε εσείς παίζεται το παιχνίδι τώρα .εγω κομμαντο θα ζηταγα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να ξεκαθαρισει η παολα τη θεση της..ποιον απο τους δυο θελει
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δεν χριαζεται νομιζω αδερφε. Οποιος εχει λιγο μυαλο το καταλαβαινει και την κανει διακριτικα με ελαφρα.εγω κομμαντο θα ζηταγα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να ξεκαθαρισει η παολα τη θεση της..ποιον απο τους δυο θελει
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ουτε εγω φιλαρακι. Πιστεψε με. Ειναι εκτος συναγωνισμου ο Λαλακ αν μπει στην διεκδηκιση του κοριτσιου. Θα μεινουμε οι δυο μας στο τελος με το thread στο χερι οπως φαινεται. ;) ;) ;)εγώ δεν έχω πιθανότητες τότε εσείς παίζεται το παιχνίδι τώρα .
Επισκέπτης
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δασκαλε μαθαινω? Πως με βλεπεις?
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
κάτσε να μπει η Πάολα ξανά και θα της πω παραιτούμε .
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δηλαδη με λιγα λογια ειχες βαλει υποψηφιοτητα και εσυ φιλαρακι αν καταλαβα καλα. Ετσι? ;) ;) ;)κάτσε να μπει η Πάολα ξανά και θα της πω παραιτούμε .
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
εσυ anthony δεν εχεις ελπιδα απο τη στιγμη που εβαλες την παπαριζου στο avatar,η παολα θελει να ναι πρωτη στη καρδια του αγαπημενου της,επιπλεον δεν εχεις την αποφασιστικοτητα της διεκδικησης οπως ο κομμαντο,ουτε τον αερα,τους τροπους και την ευγενεια του lalakukaki, που συγκινουν τις γυναικες
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Τον πρωτο την ταξει ψαχνουμε αγαπουλινι μου ομως.Εγώ αγοράκια μου έχω μεγάλη καρδιά...χωράει όλος ο κόσμος...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δεν με ενδιαφέρει εμένα μου αρέσει η παπαρίζου ;) .
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δεν χρειάζεται έτσι και αλλιώς από την αρχή δεν είχα πιθανότητες . το λέω δημοσίως παραιτούμε εδώ και τώρα .εσυ anthony δεν εχεις ελπιδα απο τη στιγμη που εβαλες την παπαριζου στο avatar,η παολα θελει να ναι πρωτη στη καρδια του αγαπημενου της,επιπλεον δεν εχεις την αποφασιστικοτητα της διεκδικησης οπως ο κομμαντο,ουτε τον αερα,τους τροπους και την ευγενεια του lalakukaki, που συγκινουν τις γυναικες
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Ναι βρε παιδιά σας γουστάρω όλους...που είναι το πρόβλημα...Τον πρωτο την ταξει ψαχνουμε αγαπουλινι μου ομως.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ελα αγαπουλα μου μην σοβαρευεις. Πλακα γινεται.Ναι βρε παιδιά σας γουστάρω όλους...που είναι το πρόβλημα...
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Ναι βρε παιδιά σας γουστάρω όλους...που είναι το πρόβλημα
παραθεση απο xilnik
Λιγα λογια για το εργο(καθως καθημερινα εχουμε ολο και περισσοτερους τηλεθεατες)
Η παολα είναι μια ξακουστη βυζαροπουλα πριγκιπισα για τα καλλη της και την ομορφια της και ο κομμαντο το πριγκηποπουλο που η μαγισσα sabina εχει καταραστει να μην βρει ποτε την αληθινη αγαπη
Η καταρα θα λυθει όταν η παολα την οποια αγαπα ο κομμαντο ,του πει τη μαγικη λεξη που θα τον λυτρωσει..
καλα πλακα μας κανεις ρε παολα,αμα δεν πεις τη μαγικη
λεξη πως θα λυθουν τα μαγια?τι γραφουμε τοσο καιρο?
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δεν παραιτουνται ετσι για μια τετοια γυναικα ρε φιλαρακι. ;)δεν χρειάζεται έτσι και αλλιώς από την αρχή δεν είχα πιθανότητες . το λέω δημοσίως παραιτούμε εδώ και τώρα .
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Σου φάνηκε σοβαρή απάντηση εσένα αυτή?Ελα αγαπουλα μου μην σοβαρευεις. Πλακα γινεται.