ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ανοιχτος ειμαι ρε συ. Κοιτα ξανα.όταν σου λέω ότι λες παραμύθια ξέρω τι λέω . ;)
Ανοιχτος ειμαι ρε συ. Κοιτα ξανα.όταν σου λέω ότι λες παραμύθια ξέρω τι λέω . ;)
Xαιρετω το σεξυ ομορφο κοριτσι..
συγγνωμη που επεμβαινω μνηστηρες της παολας,kομμαντο και anthony αλλα ο lalakukakis κανει και δευτερο μπασιμο σημερα,στη θεση σας δεν θατι θα γινει ομως στη συνεχεια καθως εκει που τα πραγματα τεινουν να ομαλοποιηθουν η εισοδος ενος επισκεπτη απο αλλη διασταση κανει την εισοδο του στην ιστορια,εισοδος που κανενας δεν πηρε χαμπαρι
ποια η σχεση του αγνοουμενου lalakukaki με την παολα και γιατι τωρα κανει την εμφανιση του στο thread,θα ειναι guest η'θα δεκδικησει πρωταγωνιστικο ρολο στην καρδια της παολας?
η απαντηση επι της οθονης...
κοιμομουν ησυχος..
πριν όχι τώρα ναι ;) .Ανοιχτος ειμαι ρε συ. Κοιτα ξανα.
. ωραίος είσαι ρε xilnik .συγγνωμη που επεμβαινω μνηστηρες της παολας,kομμαντο και anthony αλλα ο lalakukakis κανει και δευτερο μπασιμο σημερα,στη θεση σας δεν θα
κοιμομουν ησυχος..
Και οχι τιποτε αλλο αλλα του ζητησα να καθαρησει την θεση του και ακομα περιμενω.συγγνωμη που επεμβαινω μνηστηρες της παολας,kομμαντο και anthony αλλα ο lalakukakis κανει και δευτερο μπασιμο σημερα,στη θεση σας δεν θα
κοιμομουν ησυχος..
Με βλεπεις in? Ενταξει?πριν όχι τώρα ναι ;) .
Λαλακ σε εχασα ΚΑΙ εσενα. Που εισαι αν επιτρεπεται? In εισαι αλλα δεν παιζεις πουθενα! Για φαι εχεις παει και εσυ?Xαιρετω το σεξυ ομορφο κοριτσι..
τώρα ναι πριν έλεγες παπαριές ότι ήσουν μέσα βλέπεις να βλέπω όλα .Με βλεπεις in? Ενταξει?
καλή όρεξη αγάπη μου .Πάω να τσιμπήσω κάτι και επανέρχομαι...
Ναι αλλα δεν με καλεσες ομως.τώρα ναι πριν έλεγες παπαριές ότι ήσουν μέσα βλέπεις να βλέπω όλα .
Και οχι τιποτε αλλο αλλα ο Αντωνης ψαχνει που ειμαι εγω και τελικα απο αλλου την βρηκαμε. Καταλαβες αδερφε?συγγνωμη που επεμβαινω μνηστηρες της παολας,kομμαντο και anthony αλλα ο lalakukakis κανει και δευτερο μπασιμο σημερα,στη θεση σας δεν θα
κοιμομουν ησυχος..
Δινω εμπνευση στον συγγραφεα.νομίζεις φιλαράκι ΚΟΜΑΝΤΟ .
kαι ο γιατρος ησυχος ηταν αλλα τη πηδηξε την γκομενα ο lalakukakis στο νησι,του εχει και αφιερωμα το free,επιπλεον εχω μια υποψια οτι τον γουσταρει και η παολα σαν αντρα..
Οποτε σε συμφερει εμφανιζεσαι δασκαλε. Ετσι?Κρυβε λογια xilnik κρυβε λογια...
Γιατι οχι? Απο οτι μπορω να καταλαβω χωρις να τον ξερω πρεπει να πλιρει ολες τις προυποθεσεις για γαμπρος.kαι ο γιατρος ησυχος ηταν αλλα τη πηδηξε την γκομενα ο lalakukakis στο νησι,του εχει και αφιερωμα το free,επιπλεον εχω μια υποψια οτι τον γουσταρει και η παολα σαν αντρα..