Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Xαιρετω το σεξυ ομορφο κοριτσι..
τι θα γινει ομως στη συνεχεια καθως εκει που τα πραγματα τεινουν να ομαλοποιηθουν η εισοδος ενος επισκεπτη απο αλλη διασταση κανει την εισοδο του στην ιστορια,εισοδος που κανενας δεν πηρε χαμπαρι
ποια η σχεση του αγνοουμενου lalakukaki με την παολα και γιατι τωρα κανει την εμφανιση του στο thread,θα ειναι guest η'θα δεκδικησει πρωταγωνιστικο ρολο στην καρδια της παολας?
η απαντηση επι της οθονης...
συγγνωμη που επεμβαινω μνηστηρες της παολας,kομμαντο και anthony αλλα ο lalakukakis κανει και δευτερο μπασιμο σημερα,στη θεση σας δεν θα
κοιμομουν ησυχος..

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
συγγνωμη που επεμβαινω μνηστηρες της παολας,kομμαντο και anthony αλλα ο lalakukakis κανει και δευτερο μπασιμο σημερα,στη θεση σας δεν θα
κοιμομουν ησυχος..
:2funny: :2funny: :2funny: . ωραίος είσαι ρε xilnik .

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
κοιμομουν ησυχος..
Και οχι τιποτε αλλο αλλα του ζητησα να καθαρησει την θεση του και ακομα περιμενω.  :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
κοιμομουν ησυχος..
Και οχι τιποτε αλλο αλλα ο Αντωνης ψαχνει που ειμαι εγω και τελικα απο αλλου την βρηκαμε. Καταλαβες αδερφε?  :2funny: :2funny: :2funny:  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
νομίζεις φιλαράκι ΚΟΜΑΝΤΟ .

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
kαι ο γιατρος ησυχος ηταν αλλα τη πηδηξε την γκομενα ο lalakukakis στο νησι,του εχει και αφιερωμα το free,επιπλεον εχω μια υποψια οτι τον γουσταρει και η παολα σαν αντρα..

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
kαι ο γιατρος ησυχος ηταν αλλα τη πηδηξε την γκομενα ο lalakukakis στο νησι,του εχει και αφιερωμα το free,επιπλεον εχω μια υποψια οτι τον γουσταρει και η παολα σαν αντρα..
Γιατι οχι? Απο οτι μπορω να καταλαβω χωρις να τον ξερω πρεπει να πλιρει ολες τις προυποθεσεις για γαμπρος.  :grin: :grin: :grin:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρε παιδιά μην φαγώνεστε ο καθένας θα πάρει την μερίδα του  :grin: .

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Δασκαλε Λαλακ προχωρα σε θελει ολη η χωρα (και απο οτι λεει και ο αδερφος xilnik και το Παολακι επισης). ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom