Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.612
- Πόντοι
- 29.667
Μάγκες οποίος έχει βρεθεί με την κοπέλα ας γράψει κάποια κριτική και να μας πει πώς είναι το πρόσωπο της!!!
Έχω γραψει πιο πισω. Είναι πιο όμορφο από ότι περιμένειςΜάγκες οποίος έχει βρεθεί με την κοπέλα ας γράψει κάποια κριτική και να μας πει πώς είναι το πρόσωπο της!!!
Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λεςΑρκετά όμορφη, υπέροχο χαμόγελο και ελαφρώς ασιατικά χαρακτηριστικά.
Με το cif νιωθεις σαν πρωταγωνιστης τσοντας. Ωραια αισθησηΟι περισσότερες δεν κάνουν cif
Και ας το λένε στις υπηρεσίες τους
Μου Έχει τύχει σε γραφείο
Η κ για τριοΚάνει κρύο καιρός για δύο
Ναι κανονικά έτσιΜε το cif νιωθεις σαν πρωταγωνιστης τσοντας. Ωραια αισθηση
Συμφωνώ 100% φίλε μου !!!Λοιπόν αν και δεν πρέπει να φορτώνεις με δουλειά τις κοπέλες που μπορείς να τις βρεις εύκολα, με υποχρεώνει ο ενθουσιασμός και η συντροφική αλληλεγγύη να ξαναγράψω για το κορίτσι που συνάντησα λίαν προσφάτως και αισθάνθηκα blessed που λέμε και στο χωριό μου. Αλλωστε δεν έχει καρτέλα.
Κατά τη γνώμη μου ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και αν ήταν σε γραφείο θα την πλήρωνες χρυσάφι. Για τα δικά μου γούστα, το καλύτερο κορμί που έχω δει, οι φωτογραφίες της δεν είναι καθόλου πειραγμένες. Και έσκασε μύτη με γούνα και απο κάτω μόνο ε΄να στενό μπλουζάκι και το δερμάτινο εσώρουχο, συν μπότες πάνω από το γόνατο. Στις υπηρεσίες δεν το συζητώ, εγώ την πάω στο GFE αλλά το κορίτσι είναι άλογο, το βλέπεις ότι μπορείς να πατήσεις γκάζι. Αν μάλιστα την περιποιηθείτε σωστά, με ένα ωραίο γλείψιμο, θα μουσκέψει, θα φτιαχτεί και θα σας το ανταποδώσει. Σου δίνει την αίσθηση ότι κανεις σεξ με μία γυναίκα με την οποία έχεις καλή χημεία. Εξαιρετικά καλό παιδί στο σόσιαλ κομμάτι, μου μίλησε για Ντοστογιέφσκι. Ναι ρε, Ντοστογιέφσκι.
Σημειώνω ότι το κορίτσι δεν κάνει πολλά ραντεβού, ούτε πάει ως αργά το βράδυ.
Ετσι ειναι. Βαζει τα γυαλια σε αρκετες wannabe ελλεεινιδες cg.Λοιπόν αν και δεν πρέπει να φορτώνεις με δουλειά τις κοπέλες που μπορείς να τις βρεις εύκολα, με υποχρεώνει ο ενθουσιασμός και η συντροφική αλληλεγγύη να ξαναγράψω για το κορίτσι που συνάντησα λίαν προσφάτως και αισθάνθηκα blessed που λέμε και στο χωριό μου. Αλλωστε δεν έχει καρτέλα.
Κατά τη γνώμη μου ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και αν ήταν σε γραφείο θα την πλήρωνες χρυσάφι. Για τα δικά μου γούστα, το καλύτερο κορμί που έχω δει, οι φωτογραφίες της δεν είναι καθόλου πειραγμένες. Και έσκασε μύτη με γούνα και απο κάτω μόνο ε΄να στενό μπλουζάκι και το δερμάτινο εσώρουχο, συν μπότες πάνω από το γόνατο. Στις υπηρεσίες δεν το συζητώ, εγώ την πάω στο GFE αλλά το κορίτσι είναι άλογο, το βλέπεις ότι μπορείς να πατήσεις γκάζι. Αν μάλιστα την περιποιηθείτε σωστά, με ένα ωραίο γλείψιμο, θα μουσκέψει, θα φτιαχτεί και θα σας το ανταποδώσει. Σου δίνει την αίσθηση ότι κανεις σεξ με μία γυναίκα με την οποία έχεις καλή χημεία. Εξαιρετικά καλό παιδί στο σόσιαλ κομμάτι, μου μίλησε για Ντοστογιέφσκι. Ναι ρε, Ντοστογιέφσκι.
Σημειώνω ότι το κορίτσι δεν κάνει πολλά ραντεβού, ούτε πάει ως αργά το βράδυ.
Ουκρανία τύπεΕτσι ειναι. Βαζει τα γυαλια σε αρκετες wannabe ελλεεινιδες cg.
Εχω παρει 2 φορες.
Αθανατη ρωσικη σχολη.
αντερφια τυπεΟυκρανία τύπε
Δεν θα το έλεγα , αλλά τέσπα .αντερφια τυπε
Προφανως, πλακα κανω.Δεν θα το έλεγα , αλλά τέσπα .
Δυνατά εργαλεία και από τις δύο γείτονες .
Κορυφαιες στην εξαγωγη μουνιουΔεν θα το έλεγα , αλλά τέσπα .
Δυνατά εργαλεία και από τις δύο γείτονες .
ΟχιΜάγκες, στήθος Πάολα φυσικό ή όχι;;