kwstas4eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Το anal πόσο το χρεώνει ;
+ 50 φίλε αλλά αξίζειΤο anal πόσο το χρεώνει ;
Τη φορά να υποθέσω σωστά ;+ 50 φίλε αλλά αξίζει
Τι εννοείςΤη φορά να υποθέσω σωστά ;
Αν θελω 2 φορές κωλο στο ραντεβού θα είναι 2 x50?Τι εννοείς
Όχι ρε φίλε που τα έχεις δει αυτάΑν θελω 2 φορές κωλο στο ραντεβού θα είναι 2 x50?
Και διαβαζω οτι τη προσφερειΚωλαρα για τρελά γαμισια
σοβαρά ?????Να Κ ένα κορίτσι που ξέρει τι δίνει ....Και διαβαζω οτι τη προσφερει
Η Ιωάννα34 για παράδειγμα χρεώνει την φοράΌχι ρε φίλε που τα έχεις δει αυτά
Στην χειρότερη ( οι ξύπνιες ) λένε μόνο μία φορά από κώλο ανά ραντεβού ...
Φίλε , έχω κάνει δίωρα με Ιωάννα με τρεις φορές κώλο , λες να έδωσα + 60 και να μήν το θυμάμαι ?Η Ιωάννα34 για παράδειγμα χρεώνει την φορά
Εμένα έτσι μου είπε και έτσι έκανα. Καλά που μου τα λέτε όμως για να της το επισημάνω για την επόμενη φοράΦίλε , έχω κάνει δίωρα με Ιωάννα με τρεις φορές κώλο , λες να έδωσα + 60 και να μήν το θυμάμαι ?
Από την άλλη , αν ρώτησες από μόνος σου , πολύ καλά έκανε και σου τα πήρε ( και εγώ αν ήμουν στη θέση της θα σου τα έπαιρνα )
Τεσπά , επειδή είμαστε ας μην συνεχίσουμε την κουβέντα για άλλες κοπέλες εδώ στο νήμα της Πάολα , που είναι και αυτή από τα δυνατά χαρτιά στις ανεξάρτητες .
δεν εχω παρει ιωαννα αλλα εχω διαβασει καπου το ιδιο. ισως επειδη ο κοσμος την πεθαινει ,στην μια ωρα να χρεωνει 2πλο το αναλΦίλε , έχω κάνει δίωρα με Ιωάννα με τρεις φορές κώλο , λες να έδωσα + 60 και να μήν το θυμάμαι ?
Από την άλλη , αν ρώτησες από μόνος σου , πολύ καλά έκανε και σου τα πήρε ( και εγώ αν ήμουν στη θέση της θα σου τα έπαιρνα )
Τεσπά , επειδή είμαστε ας μην συνεχίσουμε την κουβέντα για άλλες κοπέλες εδώ στο νήμα της Πάολα , που είναι και αυτή από τα δυνατά χαρτιά στις ανεξάρτητες .
Στην περίπτωση μου ήταν δυο ώρες +20 την κάθε ώραδεν εχω παρει ιωαννα αλλα εχω διαβασει καπου το ιδιο. ισως επειδη ο κοσμος την πεθαινει ,στην μια ωρα να χρεωνει 2πλο το αναλ
Παίδες , γράψτε καλύτερα στο νήμα για τις ανεξάρτητες .δεν εχω παρει ιωαννα αλλα εχω διαβασει καπου το ιδιο. ισως επειδη ο κοσμος την πεθαινει ,στην μια ωρα να χρεωνει 2πλο το αναλ
Έτσι ακριβώς με χρέωσε κι εμέναΠαίδες καλησπέρα. Επειδή διαβάζω διάφορα για την Ιωάννα. Για να το ξεκαθαρίσουμε. Επειδή είμαι και συχνός πελάτης της. Από τότε περίπου που ξεκίνησε. Είναι 100+20 το αναλ την ώρα ανεξάρτητου αν στην ώρα την πάρεις μια φορά η δύο. Αντίστοιχα στο δίωρο είναι 200+ 20+20 το αναλ την ώρα. Γτ γράφονται διάφορα.
Στην περίπτωση μου ήταν δυο ώρες +20 την κάθε ώρα