Darios2131
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Like
- 482
- Πόντοι
- 20
Καθηγήτρια στην καυλα
Κι εμεις να δεις πόσες έχουμε μαζέψει...Ax αγορια μου λείψατε πόλη :-)έχω παζεφει καβλες
Καυλωνεις και πεθαμένο μουναρα μουκρεβατογεμιστραAx αγορια μου λείψατε πόλη :-)έχω παζεφει καβλες
Καυλωνεις και πεθαμένο μουναρα μουκρεβατογεμιστρα
Οπότε εργάζεται κανονικάΤο κορίτσι το συνάντησα πριν 2 Σάββατα στα βόρεια προάστια και από ότι θυμάμαι αυτή την περίοδο περίμενε επίσκεψεις, οπότε μάλλον έχει πάρει κάποιες μέρες ρεπό. Στα της συνάντησης, ενώ είχαμε συμφωνήσει για αργά το βράδυ, λίγο το ότι ήταν κουρασμένη, λίγο ο καιρός που ήταν μουντός και ήθελε να αράξει σπίτι, πήγε να μου την κάνει και να μην έρθει. Οι εξηγήσεις όμως που της έδωσα σε συνάρτηση με την καλή προαισθηση που εν τέλει της δημιουργήθηκε ότι θα πήγαινε καλά η συνάντηση όπως μου είπε, της άλλαξαν γνώμη, μου ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και τελικά ήρθε. Δεν της βγήκε σε κακό καθώς το αποτέλεσμα στα "γκολ" ήρθε 2:1 υπέρ της... Ωραίο θηλυκό κορμί, όμορφο μουτράκι και καλές υπηρεσίες. Αχίλλειος πτέρνα, η κλειτορίδα της οπότε, αν σας αρέσει το συγκεκριμένο γλυψιμο, βρήκατε φλέβα χρυσού.. Τα φιλιά μου αν με θυμάται...
Τι ποδαρες είναι αυτές βρε καβλακιΚαλή νύχτα boys
Εγώ την καταλαβαίνω πάντως, μπορεί ο κώλος να είναι το μουνί του μέλλοντος, αλλά μη κάνεις και κατάχρηση, και το μουνάκι της ψυχή έχει, ρίξε ένα πούτσο και σ' αυτό.Σημερινή πρώτη συνάντηση. Λοιπόν είναι ωραία γυναίκα με πιασίματα κωλαρα. Πεσμένο βυζι. Πρόσωπο δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε για τραβελια και τετοια σκύλε με ωραία χαρακτηριστικά. Καλή πιπα δεν τον βάζει όλο μέσα γλύφει και μπάλες .σεξ Καλή με αποκορύφωμα για εμένα την στενή κωλοτρυπα της άντεξε 10 λεπτό σφυροκοπημα. Χωρίς πολύ μπλα μπλα ξεκινάμε δεύτερο γύρο σηκώθηκε σχετικά γρήγορα και πάω να τον βάλω κωλο όχι μου λειε δεν κάνω δεύτερη φορά από κωλο ξενερα μου πέφτει φιλοτιμηθείκε με πιπα αλλά είχα ξενερώσει λίγο μασαζ και τελος .για μια δοκιμή δεν λέω αλλά για 100 συν 50 κωλο πρπει να το τιμάς κιόλας. Τι να πουν αντριανα και ιωαννα 34 πχ αυτά από εμένα. Δεν θα αποθαρρύνω κανέναν να μην πάει αλλά εγώ προσωπικά δύσκολα θα την ξαν συνάντησω
Σημερινή πρώτη συνάντηση. Λοιπόν είναι ωραία γυναίκα με πιασίματα κωλαρα. Πεσμένο βυζι. Πρόσωπο δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε για τραβελια και τετοια σκύλε με ωραία χαρακτηριστικά. Καλή πιπα δεν τον βάζει όλο μέσα γλύφει και μπάλες .σεξ Καλή με αποκορύφωμα για εμένα την στενή κωλοτρυπα της άντεξε 10 λεπτό σφυροκοπημα. Χωρίς πολύ μπλα μπλα ξεκινάμε δεύτερο γύρο σηκώθηκε σχετικά γρήγορα και πάω να τον βάλω κωλο όχι μου λειε δεν κάνω δεύτερη φορά από κωλο ξενερα μου πέφτει φιλοτιμηθείκε με πιπα αλλά είχα ξενερώσει λίγο μασαζ και τελος .για μια δοκιμή δεν λέω αλλά για 100 συν 50 κωλο πρπει να το τιμάς κιόλας. Τι να πουν αντριανα και ιωαννα 34 πχ αυτά από εμένα. Δεν θα αποθαρρύνω κανέναν να μην πάει αλλά εγώ προσωπικά δύσκολα θα την ξαν συνάντησω
Πρώτη συνάντηση και για εμένα με την κοπέλα. Η εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Έχει όρεξη και της αρέσει αυτό που κάνει. Παρότι από την Ουκρανία, έχει περισσότερο μεσογειακά χαρακτηριστικά, με πινελιές από ανατολικό μπλοκ κι αυτό οφείλεται από την κατά 50% καταγωγή της από Καζακστάν, όπως μου είπε. Θα μπορούσε άνετα να εργάζεται σε κάποιο εκ των γνωστών και αξιόπιστων γραφείων, αλλά είναι ανεξάρτητη με πολύ πιο προσιτή τιμή. Πολύ καλή συμπεριφορά και άνεση στην κουβέντα.
Γενικότερα είναι κοπέλα που φεύγει και σκέφτεσαι πότε θα την ξανασυναντήσεις. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Ναι, μέσω viber. Απάντησε γρήγορα και πολύ συνεννοήσιμη.επικοινωνία μαζί της εύκολη;