patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 4.365
Το τι είμαι εγω ασε να πει κανενας αλλος.....όχι το τελευταιο ξεφτιλισμένο υποκείμενο!!!!οκ εισαι βλακας τελικα.
Το τι είμαι εγω ασε να πει κανενας αλλος.....όχι το τελευταιο ξεφτιλισμένο υποκείμενο!!!!οκ εισαι βλακας τελικα.
οκ βλακα.Το τι είμαι εγω ασε να πει κανενας αλλος.....όχι το τελευταιο ξεφτιλισμένο υποκείμενο!!!!
Ωραιο κωλαρακιΔεν εχει μπει ακομη.....σκουφακι....κωλαρακι!!!
Για πολλά είναι γενικώς...Καλησπέρα σας αγόρια Έχω πολλές καύλες περιμένω.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι για πολλές σφαλιάρες χα χα χα....
Ωραίες οι φωτογραφίες σουΚαλησπέρα σας αγόρια Έχω πολλές καύλες περιμένω.....
ε μασ το κανεις πασα δεν μπορουμε να πουμε οχιιι μια φροντιδα θα την υποστειΚαλησπέρα σας αγόρια Έχω πολλές καύλες περιμένω.....
Επιβεβαιώνω εις το ακέραιο!!Πάντως εγώ τη συνάντησα την κοπέλα, στο bill, το ραντεβού το έκλεισα με ένα μύνημα την προηγούμενη και ένα δεύτερο 2-3 ώρες πριν το ραντεβού για επιβεβαίωση. Ήρθε με 20 λεπτά καθυστέρηση αφού με ενημέρωσε.
Είναι γυναικάρα, κρεβατογεμήστρα!
Προσοχή, δεν εννοώ ότι έχει παραπάνω κιλά αλλά ότι είναι ψηλή και δεμένη, έχεις να πιάνεις!
Γενικά αν και δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες στο σεχ, δείγμα σχετική απειρίας στο επάγγελμα, είναι πρόθυμη και προσπαθεί να σε ευχαριστήσει. Παίχτηκαν δυο γύροι. Γλωσσόφιλα φουλ, στοματικό άνευ, την έγλυψα και εγώ πανταχόθεν. Η συμμετοχή της χωρίς υπερβολές και θεατρινισμούς ήταν αληθοφανείς. Γενικά πέρασα ωραία και εύκολα θα την ξαναέβλεπα
Ισχύει στο ακέραιο.Επιβεβαιώνω εις το ακέραιο!!
την εχεις δει?την εχεις παρει?για πε.Η Πάολα είναι για πολύ γαμησι.. σώμα πύραυλος σκοτώνει στη καύλα
#47την εχεις δει?την εχεις παρει?για πε.
Τι φάση....
το ξεχασε μαλλονΤι φάση....