nimesulide
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
Κανόνισε να πάμε για σουβλάκια και να μοιραστούμε φανταροϊστορίες.
Θα κανονίσουμε, ευχαρίστως!
Κανόνισε να πάμε για σουβλάκια και να μοιραστούμε φανταροϊστορίες.
τι διαμετρο εχει φτασει η κωλοτρουπιδα σου, απο το βιασμο που σου ειχα ριξει στης τεας, μεχρι και τωρα που μιλαμε μωρη τραβελοπουστριτσα υπερναυαγιο πολυκλωνε?
δινει και κωλο στο Ρεξ.Σε παρακαλώ άφησε το φίλο μου το τζο ήσυχο, δίνει vibes στο σάιτ. Τζο εγώ σε στηρίζω
Ρε τζορ, παιζει το σεναριο να στηνεις στοιχηματα καθε φορα στις ποσες ωρες θα σε μπαναρουν;Σπασιμπα Μπρατ, πανιμαι πρέπει να χαλαρώσω και ισβινι για τη συμπεριφορά μου, σουκα μπλιετ στα παιδιά και σπακονια νοτσε στην Αγγλίδα νηματοθετη. Μόνο με προφύλαξη είπε, άρα προσπερνάμε.
παλι εδω ο προβληματικος ψυχασθενης ε? μαλιστα...τι διαμετρο εχει φτασει η κωλοτρουπιδα σου, απο το βιασμο που σου ειχα ριξει στης τεας, μεχρι και τωρα που μιλαμε μωρη τραβελοπουστριτσα υπερναυαγιο πολυκλωνε?
κάθεσαι σε σκαμπω η' το εχει ηδη ρουφηξει?
παναγιωτης π. / reinblue / jormakka / ewakki / nimesulideπαλι εδω ο προβληματικος ψυχασθενης ε? μαλιστα...
30Ηλικία θα μας πεις ??
Δεν θυμάμαι να την διάβασα ή το έχασα το μνμ σου
ΦιλουθΚια που λεει μια φιλη (α)πο Κυπρον
Αγαπητε Πολυχρονη.......ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.......Η Πάολα μάλλον γύρισε στο uk
Όλους μαζί?Επειδη εχω καβλες σας περιμενω ..............στειλτε μνμ ή βαιπερ ή τηλεφωνήστε για ραντεβού......
Αγαπητε Πολυχρονη.......ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.......
καυλωμενη .....................με παιρνετε τηλ να κανουμε ραντεβου
Επειδη εχω καβλες σας περιμενω ..............στειλτε μνμ ή βαιπερ ή τηλεφωνήστε για ραντεβού......
καυλωμενη .....................με παιρνετε τηλ να κανουμε ραντεβου