Διαγραμμένο μέλος 5838
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδιά, καλησπέρα....ξέρουμε τίποτα για το συγκεκριμένο κοράσιο :
;
;
Παιδιά, καλησπέρα....ξέρουμε τίποτα για το συγκεκριμένο κοράσιο :
;
Γυναίκα με εκπληρωμενες τις στρατιωτικες της υποχρεώσεις.πρέπει να'ναι τραβέλι :S
Γυναίκα με εκπληρωμενες τις στρατιωτικες της υποχρεώσεις.
Δεν υπάρχει πια η Βικυ,φυγαμε γι αλλα.προχθές σου'γραψα για το τιγράκι ότι δεν κλάνει μία μπροστά στη Βικάρα κι εσύ τίποτα...μάλλον σε πίτιασε το μωρό και είχες νευράκια
λες δικε μου?πρέπει να'ναι τραβέλι :S
η θεια ξερειλες δικε μου?
Δεν υπάρχει πια η Βικυ,φυγαμε γι αλλα.
λες δικε μου?
;)
έχει χοντρά δάκτυλα :S
αμα εχεις πει 2 κιλα κρασι οπως εγω ολα ωραια ειναι η επομενη μερα μετραΕίδατε μουρίτσα;
Σωστός ο φίλοςαμα εχεις πει 2 κιλα κρασι οπως εγω ολα ωραια ειναι η επομενη μερα μετρα
Είδατε μουρίτσα;
Ποια ειναι η Βίκη και ποια το τιγράκι;
Η Βίκυ, που ρώτησες, είναι μία τραβεστί 40άρα + ή - που δουλεύει σε μπουρδέλο και κάποιοι εδώ μέσα την εκθειάζουν και την εξυμνούν ψευδώς κατ' εμέ και λίαν επιεικώς ια μπορούσα να πω αναληθώς ως επιβήτορα, ως μοντέλο, ως θεά ενώ στην ουσία και γενναιόδωρα είναι ελαφρώς κάτω του μετρίου.
Ναι, αλλά να λέτε και σε 'μας να μαθαίνουμε!το ποστ πήγαινε για συγκεκριμένο άτομο και δεν προοριζόταν για άλλους ;)
Υπάρχει μία λαϊκή ρήση που λέει "η πουτάνα θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" ;)
Και για σένα ισχύει ό,τι έγραψα παραπάνω στον Εναλλακτικό.. ;)
εν ολίγοις, μην μπλέκεστε σε ξένα χωράφια για να μην μπερδεύεστε και παρασύρετε και τον κόσμο ;)