Νέα

Παοκτζήδες έδειραν Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας, ενω γιορτάζαν τον Μωάμεθ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άλλος ένα ημιμαθής Ελληναράς,με σκεπτικό δεκαπεντάχρονου...
ωραια εσυ που εχεις σκεπτικο 16χρονου πηγαινε μακρια από την χωρα που ζουνε βάρβαροι παοκσιδες, σε μια καλυτερη χωρα που ζουν μουσουλμάνοι να δεις την γλύκα.

φτανει το δουλεμα ρε.

υποστηρίζετε αριστερα αλλα δεν μεταναστεύετε στην κουβα.
υποστηρίζετε μουσουλμάνους αλλα δεν μεταναστεύετε στο ιραν.

τι σας κρατα σε αυτην την κακη γη με τους κακους καπιταλιστες και τους βαρβαρους παοκσιδες δεν μπορω να καταλαβω χαχαχα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ωραια εσυ που εχεις σκεπτικο 16χρονου πηγαινε μακρια από την χωρα που ζουνε βάρβαροι παοκσιδες, σε μια καλυτερη χωρα που ζουν μουσουλμάνοι να δεις την γλύκα.

φτανει το δουλεμα ρε.

τι σας κρατα σε αυτην την κακη γη με τους κακους καπιταλιστες και τους βαρβαρους παοκσιδες δεν μπορω να καταλαβω χαχαχα

:heavymetalbig:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

φτανει το δουλεμα ρε.

Εμένα λες αριστερό ?? Έλεος ! Σοβαρέψου φίλε μου και μάθε να σκέφτεσαι...Αν τους έδειραν δηλαδή οι Παοκτζήδες,εγώ πρέπει να τους πω μπράβο, αλλιώς θα είμαι ανθέλληνας ??

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
H μεγαλύτερη εως τώρα πράξη κατά του εποικισμού
Θα βρεθούν μιμητές σε ολη την Ευρώπη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εμένα λες αριστερό ?? Έλεος ! Σοβαρέψου φίλε μου και μάθε να σκέφτεσαι...Αν τους έδειραν δηλαδή οι Παοκτζήδες,εγώ πρέπει να τους πω μπράβο, αλλιώς θα είμαι ανθέλληνας ??
αν είναι μουσουλμάνοι που διαδηλωνουν σε μια χωρα που εχυσε για αιωνες αιμα από μουσουλμάνους τι εισαι? πατριώτης? φυσικα και εισαι ανθέλληνας και προδότης.
αν είναι να δεχομαστε και πορειες περσων για να τιμησουν τους νεκρους τους στον μαραθωνα.
και τουρκους να διαδηλωσουν στην τριπολιτσα οπου τους σφαξαμε γιατι αδικα ηταν εκει κατακτητες και μας βασανιζαν αιωνες. φτανει πια ο βιασμος της λογικης. όχι άλλο καρβουνο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
αν είναι μουσουλμάνοι που διαδηλωνουν σε μια χωρα που εχυσε για αιωνες αιμα από μουσουλμάνους τι εισαι? πατριώτης? φυσικα και εισαι ανθέλληνας και προδότης.
αν είναι να δεχομαστε και πορειες περσων για να τιμησουν τους νεκρους τους στον μαραθωνα.
και τουρκους να διαδηλωσουν στην τριπολιτσα οπου τους σφαξαμε γιατι αδικα ηταν εκει κατακτητες και μας βασανιζαν αιωνες. φτανει πια ο βιασμος της λογικης. όχι άλλο καρβουνο.

Eίναι τόσο χαμηλό το πνευματικό σου επίπεδο που δεν χωράει καμία απάντηση αγαπητέ μου...έμπλεξες Τούρκους, Πέρσες, Τριπολίτσα και ότι άλλο κατεβάζει το μυαλό σου...τι ψηφίζεις ?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πολλά μπράβο στα "ξαδερφια" μας..Και σε οποιον αρέσει...Αλλιώς ας παει στο Πακιστάν να ...κανει πορεια ,να δω σε ποση ωρα θα ειναι ετοιμος για αποκεφαλισμό..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Eίναι τόσο χαμηλό το πνευματικό σου επίπεδο που δεν χωράει καμία απάντηση αγαπητέ μου...έμπλεξες Τούρκους, Πέρσες, Τριπολίτσα και ότι άλλο κατεβάζει το μυαλό σου...τι ψηφίζεις ?

Αυτο λες σε ολους
Η ειμαστε ΟΟΟΟΛΟΙ μαλακες
Η κατι κανεις λαθος :jerking: :jerking: :jerking:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
      Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τι είδους συγκέντρωση/πορεία ήταν αυτή των πακιστανών ξέρει κανείς?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ρε φιλε δεν βλέπεις οτι σε κατουράνε ΟΛΟΙ??

Οχι, εσύ το βλέπεις ?? Οι χρυσαυγήτες του σαιτ είναι πράγματι συνασπισμένοι εναντίον μου, αλλά μου έχουν κλάσει μια μάντρα αρχίδια μέχρι τώρα...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οχι, εσύ το βλέπεις ?? Οι χρυσαυγήτες του σαιτ είναι πράγματι συνασπισμένοι εναντίον μου, αλλά μου έχουν κλάσει μια μάντρα αρχίδια μέχρι τώρα...

Αν οποιος διαφωνούσε μαζι σου ήταν χρυσαυγίτης..
η ΧΑ θα επαιρνε 80%

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σε ποιούς όλους ?? Στους χρυσαυγήτες το λέω πράγματι αφού είναι ηθικά και πνευματικά ανάπηροι...
ηθικα αναπηρος εισαι εσυ.
στο ισραηλ απαγορευται να κανουν πορεια οι ναζι γιατι ειχαν πολλους θυματα των ναζι.
στην κωνσταντινουπολη απαγορευεται να κανουν πορεια ελληνες γιατι ειχαν πολλους θυματα από ελληνες.
αλλα στην ελλαδα που σφαχτηκαν εκατομυρια απο μουσουλμάνους σου φαινεται λογικο να ανεχόμαστε διαδηλωση μουσουλμάνων.
αη πηγαινε κοιταξου

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ηθικα αναπηρος εισαι εσυ.
στο ισραηλ απαγορευται να κανουν πορεια οι ναζι γιατι ειχαν πολλους θυματα των ναζι.
στην κωνσταντινουπολη απαγορευεται να κανουν πορεια ελληνες γιατι ειχαν πολλους θυματα από ελληνες.
αλλα στην ελλαδα που σφαχτηκαν εκατομυρια απο μουσουλμάνους σου φαινεται λογικο να ανεχόμαστε διαδηλωση μουσουλμάνων.
αη πηγαινε κοιταξου

Φασιστάκι μη μου απευθύνεις ξανά το λόγο, γιατί μου έρχεται εμετός !!    :vomit: Είσαι η κλασσική περίπτωση τριτοκοσμικού Ελλέεινα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom