ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εισαι για τα μπαζα....Τετοια μυαλά μας εφεραν σε τετοια νοητική αποχαυνωση..Φασιστάκι μη μου απευθύνεις ξανά το λόγο, γιατί μου έρχεται εμετός !!
Εισαι για τα μπαζα....Τετοια μυαλά μας εφεραν σε τετοια νοητική αποχαυνωση..Φασιστάκι μη μου απευθύνεις ξανά το λόγο, γιατί μου έρχεται εμετός !!
ηθικα αναπηρος εισαι εσυ.
στο ισραηλ απαγορευται να κανουν πορεια οι ναζι γιατι ειχαν πολλους θυματα των ναζι.
στην κωνσταντινουπολη απαγορευεται να κανουν πορεια ελληνες γιατι ειχαν πολλους θυματα από ελληνες.
αλλα στην ελλαδα που σφαχτηκαν εκατομυρια απο μουσουλμάνους σου φαινεται λογικο να ανεχόμαστε διαδηλωση μουσουλμάνων.
αη πηγαινε κοιταξου
Εισαι για τα μπαζα....Τετοια μυαλά μας εφεραν σε τετοια νοητική αποχαυνωση..
Εσύ τι ψηφίζεις για πες μας ?? Γιατί στην Ελλάδα κάφροι σαν εσάς εδώ μέσα κυριαρχούν και οι σκεπτόμενοι είμαστε μειοψηφία..
Nαι κάντε μαλακίες. Να παει κανενας αλλαχουακμπαρης να ανατιναχθει μεσα στην θυρα 4.
Τι ανοησιες ειναι αυτες.
Σκάσε ρε σκουπίδι. Όταν τον κάφρο και ανεγκέφαλο τον λέω κάφρο και ανεγκέφαλο, σημαίνει ότι δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι διαφωνεί μαζί μου ??Ρε φιλε δεν μπορεις να αποδεχθεις οτι καποιος διαφωνει μαζι σου?
Εχεις πιο πολύ πλάκα και απο τον Picker
Σε εχει δει κανας γιατρος?
Ναι καλα. Απο εξυπναδες αλλο τιποτα.Δεν θα προλαβει να μπει στο γηπεδο
ρε μπορει να ητανε ελληνες ολυμπιακοι σε άλλη περιπτωση και να επεφτε ξυλο παλι γιατι κλεισανε τον δρομο.Οι ΜΠΑΟκτζήδες πλακώσανε τα πάκια ως εξαγριωμένοι χριστιανοί θες να πείς? Κάτι σαν χριστιανικό τζιχάντ?
Nαι κάντε μαλακίες. Να παει κανενας αλλαχουακμπαρης να ανατιναχθει μεσα στην θυρα 4.
Τι ανοησιες ειναι αυτες.
πολύ θα το ηθελα, προτιμω να φτασουμε στα ακρα τωρα, παρα όταν θα εχουμε 5 εκατομυρια μουσουλμάνους μεσα στην χωρα τοτε θα είναι αργαNαι κάντε μαλακίες. Να παει κανενας αλλαχουακμπαρης να ανατιναχθει μεσα στην θυρα 4.
Τι ανοησιες ειναι αυτες.
ρε μπορει να ητανε ελληνες ολυμπιακοι σε άλλη περιπτωση και να επεφτε ξυλο παλι γιατι κλεισανε τον δρομο.
αλλα μια και ηταν σκουρόχρωμοι, εισβολεις, ισλαμιστες, εχεις καποια δικια παραπανω να εκνευρίζεσαι να τους βλέπεις να κανουν νταηλικια μεσα στην χωρα σου
Τι και θα πήγαν οι Πάκι να σπάσουν το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ ?? Μην τρελαθούμε...99 % οι Παοκτζήδες ξεκίνησαν τα επεισόδια ή τους έβρισαν τη θρησκεία..Μάλλον πολιτική διαμαρτυρία κάνανε τα πάκια ... για όσα συμβαίνουν στον τόπο τους
Έχε υπόψη σου - και αυτό στο λέω από προσωπική βιωματική εμπειρία - ότι οι "πακιστανοί" του δυτικού κόσμου για μεγάλο μέρος της δυτικής "κοινής γνώμης" είμαστε οι σύγχρονοι - μετά το 2010 -
έλληνες ...
Ετσι εξηγειται το μσος σου προς καθε τι Εθνικό..Τον εχεις "πιει" και βγαζεις απωθημενα....Έχε υπόψη σου - και αυτό στο λέω από προσωπική βιωματική εμπειρία - ότι οι "πακιστανοί" του δυτικού κόσμου για μεγάλο μέρος της δυτικής "κοινής γνώμης" είμαστε οι σύγχρονοι - μετά το 2010 -
έλληνες ...
Τι και θα πήγαν οι Πάκι να σπάσουν το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ ?? Μην τρελαθούμε...99 % οι Παοκτζήδες ξεκίνησαν τα επεισόδια ή τους έβρισαν τη θρησκεία..
Τι και θα πήγαν οι Πάκι να σπάσουν το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ ?? Μην τρελαθούμε...99 % οι Παοκτζήδες ξεκίνησαν τα επεισόδια ή τους έβρισαν τη θρησκεία..