Νέα

Παοκτζήδες έδειραν Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας, ενω γιορτάζαν τον Μωάμεθ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.309
Πόντοι
2.456
Εχω δει βιντεο με αστυνομια Σουηδιας,Νορβηγιας κτλ... Να υποχωρουν μπροστα στα μουσλιμια...  
Πρωτη φορα τα βλεπω να τρεχουν πανικοβλητα...
Γιατι δεν βλεπεις βελοπουλο.. :S :S :S

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.309
Πόντοι
2.456
Τα πάκια το ξεκίνησαν, οι παοκτσήδες πολύ καλά έκαναν

"Τους πέρασαν για Χρυσαυγίτες- Γι' αυτό το λόγο επιτέθηκαν οι Πακιστανοί στους ΠΑΟΚτσήδες"

Μαλακιες, για καποια αλλη φυλη τους περασαν, στην ομονοια την κυριακη δεν κυκλοφορουν ελληνες.. :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τα πάκια το ξεκίνησαν, οι παοκτσήδες πολύ καλά έκαναν

"Τους πέρασαν για Χρυσαυγίτες- Γι' αυτό το λόγο επιτέθηκαν οι Πακιστανοί στους ΠΑΟΚτσήδες"

Εχει περασει για "μαλθακους" Ελληνες που οτι και να τους κανεις  βγαζουν μοκο. Το ποσο ισχυει το ειδαμε.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τυπε μπαινεις στο μπου και δεν παρακολουθεις βελοπουλο? :S :S :S
ανεβασε υλικο τύπε να μαθαινουμε
Εχω δει βιντεο με αστυνομια Σουηδιας,Νορβηγιας κτλ... Να υποχωρουν μπροστα στα μουσλιμια...  
Πρωτη φορα τα βλεπω να τρεχουν πανικοβλητα...
πουθενα, κατι χουλιγκανια της πλάκας στις βρυξέλλες μετα τις μπομπες ε αυτα,σημερα ατακτη υποχωρηση μουσλιμοπιθικιων σε κλασσικη επιδεικτικη καταληψη του κεντρου χριστιανικης πρωτευουσας εστω και να εγινε κατα λάθος που απ ότι φαινεται σπευδει να επισημανει και να υποβαθμισει το γεγονος ο επίσημος Παοκ

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Τυπε ο μαλακας εισαι εσυ και με περικεφαλαια κιολας οταν λες κατι γενικο τους συμπεριλαμβανεις ολους και εμενα μαζι γιατι ουγκα μπουγκα αναρχες υπαρχουν σε ολες τις ομαδες δε σημαινει αυτο οτι και ολοι οι φιλαθλοι ειναι ετσι αλλα θελει λιγο νιονιο να το καταλαβεις αυτο

τυπε τι να σου απαντησω;     :S :S :S
οταν λεω εγω οτι καποιοι ειναι μαλακες εσυ νομιζεις οτι μιλαω και για εσενα απαραιτητα τοτε δεν εχει νοημα να το συζηταμε  :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και περίμενε ο Έλληνας το μπαόκι για να βάλει τα πράματα στη θέση τους ε; Εγώ λέω μάλλον προτίμησε να ικετέψει για κανα επίδομα πάλι και έβγαλε για κυβέρνηση όσους αντιπροσωπεύουν τα ανοιχτά σύνορα και τα δικαιώματα των πάκηδων. Όταν ψήφηζε δεν σκεφτόταν την προγιαγιά σου ή τη δική μου, την άνεσή του σκεφτόταν. Η αγανάκτηση πήγε περίπατο τότε....
και το 1821 το 10% πηρε τα οπλα να πολεμησει.παντα ετσι ηταν.
το 90% βγαζει τις κυβερνησεις και το 10% είναι οι ακραιοι χούλιγκαν των γηπέδων που δεν μασανε και το πανε στα ακρα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177
Φημες λενε οτι μαλωναν για το χώρο προσευχης  :think:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.309
Πόντοι
2.456
ανεβασε υλικο τύπε να μαθαινουμεπουθενα, κατι χουλιγκανια της πλάκας στις βρυξέλλες μετα τις μπομπες ε αυτα,σημερα ατακτη υποχωρηση μουσλιμοπιθικιων σε κλασσικη επιδεικτικη καταληψη του κεντρου χριστιανικης πρωτευουσας εστω και να εγινε κατα λάθος που απ ότι φαινεται σπευδει να επισημανει και να υποβαθμισει το γεγονος ο επίσημος Παοκ
Στο τελος του ετους, ο βελο θα βαλει τα τοπ βιντεακια,να δουμε σε ποια θεση θα εχει τα μπαοκια, σε κοπανημα πακηδων στην ευρωπη.. :S :S :S

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.789
Πόντοι
1.756
Για να εγινε τετοιο γλεντι μαλλον με συνδεσμο κορδελιου-ευοσμου συναντηθηκαν τα πακια..  :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177
Για να εγινε τετοιο γλεντι μαλλον με συνδεσμο κορδελιου-ευοσμου συναντηθηκαν τα πακια..  :rockon:

Η με το σύνδεσμο νεαπολεως Ρίβερ πλέιτ που επιτέθηκε στο πούλμαν της μποκα πριν κάτι βδομάδες.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.789
Πόντοι
1.756
Η με το σύνδεσμο νεαπολεως Ρίβερ πλέιτ που επιτέθηκε στο πούλμαν της μποκα πριν κάτι βδομάδες.
Ξερεις βεβαια οτι στον συνδεσμο Κορδελιου σκοτωσαν Αρειανο και ειχαν κρυψει το πτωμα μεσα...
Ετσι πληροφοριακα το αναφερω...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μην στραβομουτσουνιαζεις τυπε...Μιλαμε για αλλες καταστασεις,ακομα και εγω που ειναι γνωστοι μου στον συνδεσμο τους φοβαμαι...

Σορρυ κ ολας αλλα αυτο τον φανατισμο για την μπαλα ποτε δεν το καταλαβα :hi:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Οταν το οργανωμένο (εδω γελάμε χαχαχα) κράτος είναι ανίκανο η απλά για κάποιους λόγους δεν θέλει να επιβάλει την τάξη, ας το κάνουν οι ΠΑΟΚτζηδες, οι ΑΕΚτζηδες κ.α.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom