Νέα

Παντρεμένοι, πως την κοπανάτε από το σπίτι για να πουτανομαμήσετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Με το ζόρι μαζεύω 500 ευρώ το μήνα...Γι'αυτό είμαι ο βασιλιάς στα μπουρδελάκια... Ξενοδοχείο,ούτε κατα διάνοια... :2funny:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Προσοχή γιατί οι γυναίκες σας πιθανόν να είναι υποψιασμένες και να τα ψάχνουν όλα.
Τρία tips από μένα:
1. Καμία πρόσβαση της συζύγου στο κινητό σας. Σταματήστε τώρα την αναλυτική λίστα των τηλεφωνημάτων σας που έρχεται μαζί με το λογαριασμό.
2. Καμία πρόσβαση της συζύγου στο αυτοκίνητο σας. Δεν ξέρετε τι κοριό μπορεί να βάλει μέσα.
3. Τα πονηρά στέκια σας πρέπει να τα εναλλάσσετε τακτικά τόσο χρονικά όσο και γεωγραφικά έτσι ώστε να δυσκολέψετε πιθανή παρακολούθησή σας.

Και φυσικά πάντα τα μάτια μας ανοικτά και μην υποτιμάτε τον αντίπαλο.

Απλά είσαι πολύ μπροστά αγόρι μου!!!
Ίσως μόνο ένα βήμα πίσω μου.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11

Και φυσικα παιδες ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ προσοχη στα pc  μας και στα ΛΑΠΤΟΠ μας, τα οποια μετα τα κινητα αποτελουν τον υπερστοχο για τις γυναικες μας.....

Για σκεφτειτε να ανοιξουν την σελιδα του μπουρδελοχωρου μας και να διαβασουν το μηνυμα του φιλου για το πως δουλευει τη συζυγο του και την σκαει για κανα στουντιακι, η να παρει μυρωδια τις ενδειξεις "μηνυματα μου", "τελευταιες κριτικες μου" κλπ, να μαθει πως μας τσιμπουκωνε η καθε κορασιδα η ότι εκει που την παρτουζωναμε με τον κολλητο σκεφτομασταν τη Λαουρα απο Κασσανδρας, και να διαπιστωσει και απο πανω οτι βρισκομαστε και στους ΤΟΠ 50 αξιολογητες....
Μιλαμε για το αρχικερατο του αιωνα και δε μας σωνει τιποτα

Τι είπες τώρα ρε μεγάλε!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
ξεπερασμένο το κασετοφωνάκι, με ένα μικρό mp3 κάνεις μια χαρά τη δουλεία σου, ή μπαταρία κρατάει 4-6 ώρες, έτσι παγίδεψα μια καριώλα στη δουλεία που με ρουφιάνεβε και όχι μόνο αυτό έμαθα ότι κεράτωνε τον αντρα της με δύο γκόμενους...

ωραιος  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ενα βημα μπροστα.τελικα τον εφτασες τον προορισμο σου.μας τα επριξες τα αρχιδια.

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11

κινητο μονο ΝΟΚΙΑ..εχει επιλογη αυτοματου κλειδωματοσ πληκτρολογιου(τοβαζεισ σε 5 δευτερα)
και κλειδωμα πλεικτρολογιου με κωδικο..οποτε δεν μπορει να δει τιποτε στο κινητο.
αλλο τιπ.
αν μυριζεισ οτιδηποτε,η κ για ξεκαρφωμα ακομα,
γυρνωντασ σπιτι,χτυπασ 2 σουβλακια με 2πλο κρεμμυδι κ τζατζικι,κ μια μπυρα
ειπα λιγο πριν γυρισεισ σπιτι.
οποτε βρωμοκοπασ,κρεμυδια,μπυριλασ,και ανετα μπορεισ να πεισ οτι ησουν με φιλουσ
για μπυρεσ..

Αυτό με τα σουβλάκια, τεράστια ανακάλυψη... Κάθε ξύπνιος "απατεώνας" το'χει χρησιμοποιήσει έστω μια φορά...  ;)

mkavlos

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Κριτικές
276
Like
3.891
Πόντοι
10.450
Γυναικα ειμαι!

Αλλα μην μου κολλας!
Δεν θα με γαμησεις!

Σου ριχνω χυλοπιτα!  :birdman:

Δεν μας ειπες ομως!

Γ@μας καλα?
Την εχεις μεγαλη?
Εχεις μπολικες γκομενες?

Μιλα μας λιγο για σενα!
Μην μας αποφευγεις!
:2on1:Μακρια απο γκομενες ειναι η καταστροφη της οικογενειας μονο πουτανες μετα φοβου θεου....

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
δεν ειναι και δυσκολο να πουτανογαμησεις. Σιγα μη καθεται η γυναικα σου να ασχολειται με τα γαμησια σου. Γαμηστε ελευθερα, δεν υπαρχει προβλημα.  :knockinb: :fuck1: :fuck2: :rockon: :rockon:

OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Γυναικα ειμαι!

Αλλα μην μου κολλας!
Δεν θα με γαμησεις!

Σου ριχνω χυλοπιτα!  :birdman:

Δεν μας ειπες ομως!

Γ@μας καλα?
Την εχεις μεγαλη?
Εχεις μπολικες γκομενες?

Μιλα μας λιγο για σενα!
Μην μας αποφευγεις!
Πόσα δίνεις για να σε γαμήσω είπες? Δεν σε αποφεύγω από ότι βλέπεις. Πιες το γάλα σου πρώτα και ξαναέλα να γράψεις καμιά μαλακία μετά.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
τελικα εχει πεσει τοσος πουτσος εδω μεσα που δε χρειαζετε να βγεις, να σκαρφιστεις, να κρυψεις τιποτα...

Στο φορουμ, τραβαμε 5 πουτσους στον speed.... "στην" ηθελα να πω... ερχετε και ο sinister.. παρτουζα. κανονικη...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.783
Πόντοι
496
κινητο μονο ΝΟΚΙΑ..εχει επιλογη αυτοματου κλειδωματοσ πληκτρολογιου(τοβαζεισ σε 5 δευτερα)
και κλειδωμα πλεικτρολογιου με κωδικο..οποτε δεν μπορει να δει τιποτε στο κινητο.
αλλο τιπ.
οποτε βρωμοκοπασ,κρεμυδια,μπυριλασ,και ανετα μπορεισ να πεισ οτι ησουν με φιλουσ
για μπυρεσ..

Αυτό με τα σουβλάκια, τεράστια ανακάλυψη... Κάθε ξύπνιος "απατεώνας" το'χει χρησιμοποιήσει έστω μια φορά...  ;)

Σωστόςςςςς.... :thumbsup:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αλλο τιπ.
για μπυρεσ..

Οποιοδήποτε windows mobile phone έχει επιλογή κλειδώματος.

Για μυρωδιές...προτείνω αρωματικά μαντηλάκια με έντονο άρωμα λεμόνι.

Καλύπτει ακόμη και πατσουλί ξεβράκωτης, τι να λέμε τώρα.

Για το glitter να δω τι γνώσεις έχετε...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
405
Πόντοι
36
Τριβεσαι καλά με υγρα μαντηλάκια, προσωπο, λαιμος, αυτια από πισω

και μετά βαζεις κολώνια ιδια με αυτη που φοράς (δευτερο μπουκαλι παντα μεσα στο αυτοκινητο)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τελικα εχει πεσει τοσος πουτσος εδω μεσα που δε χρειαζετε να βγεις, να σκαρφιστεις, να κρυψεις τιποτα...

Στο φορουμ, τραβαμε 5 πουτσους στον speed.... "στην" ηθελα να πω... ερχετε και ο sinister.. παρτουζα. κανονικη...

Γαμησε τα! Μου σκισανε την κωλοτρυπιδα!
Με πηρανε παρτουζα!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τί  μαλάκες  έιναι αυτοί οι Ελβετοι .
Μουχουν βγάλει την πίστη
Για  να  βάλουνε  μια κωλουπογραφή τους  έχω πάει 7 φορές  σε στριπ
Πεθαινω  ρε μωρό μου
Δεν πάω
...
Ε καλα θα ζήσουμε και χωρίς αυτή τη δουλειά
...
Ασε ρε  μωρό
...
Νυσταζω λέμε
...
Νομίζεις
...
Καλά πάω

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Οποιοδήποτε windows mobile phone έχει επιλογή κλειδώματος.

Ασε, απο WM κάηκα. Εφταιγα βέβαια κι εγώ, ειχα χαλαρώσει τα μέτρα ασφαλείας.

Το Android φαίνεται να έχει δυνατότητες. Handsent SMS και κλείδωμα με κωδικό. Νομιζω ότι κρυβει αυτόματα και μηνύματα απο συγκεκριμένους αποστολείς. Ακόμα ψάχνομαι.

Αν έκανε και ΣΟΒΑΡΟ συγχρονισμό με Outlook...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Η καλύτερη δικαιολογία να την κάνεις..

Αρχίζεις καυγά με τη γυναίκα σου βρίσκοντας μια αφορμή..Ας πούμε το φαί είναι χάλια ή λες για την πεθερά που σου τα πρήζει ή τον κουνιάδο που θέλει ξύλο..

Θα περάσει η γυναίκα στην αντεπίθεση θα φωνάξετε και σε κάποια φάση λες "Αι σιχτίρ ρε γαμώτο!!Πάω έξω να πάρω λίγο αέρα..Ελπίζω όταν γυρίσω να σου περάσει η τρέλα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom