Ena Vima Mprosta
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Με το ζόρι μαζεύω 500 ευρώ το μήνα...Γι'αυτό είμαι ο βασιλιάς στα μπουρδελάκια... Ξενοδοχείο,ούτε κατα διάνοια...
ξεπερασμένο το κασετοφωνάκι, με ένα μικρό mp3 κάνεις μια χαρά τη δουλεία σου, ή μπαταρία κρατάει 4-6 ώρες, έτσι παγίδεψα μια καριώλα στη δουλεία που με ρουφιάνεβε και όχι μόνο αυτό έμαθα ότι κεράτωνε τον αντρα της με δύο γκόμενους...
ωραιος ;)
Μακρια απο γκομενες ειναι η καταστροφη της οικογενειας μονο πουτανες μετα φοβου θεου....Γυναικα ειμαι!
Αλλα μην μου κολλας!
Δεν θα με γαμησεις!
Σου ριχνω χυλοπιτα!
Δεν μας ειπες ομως!
Γ@μας καλα?
Την εχεις μεγαλη?
Εχεις μπολικες γκομενες?
Μιλα μας λιγο για σενα!
Μην μας αποφευγεις!
Πόσα δίνεις για να σε γαμήσω είπες? Δεν σε αποφεύγω από ότι βλέπεις. Πιες το γάλα σου πρώτα και ξαναέλα να γράψεις καμιά μαλακία μετά.Γυναικα ειμαι!
Αλλα μην μου κολλας!
Δεν θα με γαμησεις!
Σου ριχνω χυλοπιτα!
Δεν μας ειπες ομως!
Γ@μας καλα?
Την εχεις μεγαλη?
Εχεις μπολικες γκομενες?
Μιλα μας λιγο για σενα!
Μην μας αποφευγεις!
κινητο μονο ΝΟΚΙΑ..εχει επιλογη αυτοματου κλειδωματοσ πληκτρολογιου(τοβαζεισ σε 5 δευτερα)
και κλειδωμα πλεικτρολογιου με κωδικο..οποτε δεν μπορει να δει τιποτε στο κινητο.
αλλο τιπ.
αν μυριζεισ οτιδηποτε,η κ για ξεκαρφωμα ακομα,
γυρνωντασ σπιτι,χτυπασ 2 σουβλακια με 2πλο κρεμμυδι κ τζατζικι,κ μια μπυρα
ειπα λιγο πριν γυρισεισ σπιτι.
οποτε βρωμοκοπασ,κρεμυδια,μπυριλασ,και ανετα μπορεισ να πεισ οτι ησουν με φιλουσ
για μπυρεσ..
Αυτό με τα σουβλάκια, τεράστια ανακάλυψη... Κάθε ξύπνιος "απατεώνας" το'χει χρησιμοποιήσει έστω μια φορά... ;)
κινητο μονο ΝΟΚΙΑ..εχει επιλογη αυτοματου κλειδωματοσ πληκτρολογιου(τοβαζεισ σε 5 δευτερα)
και κλειδωμα πλεικτρολογιου με κωδικο..οποτε δεν μπορει να δει τιποτε στο κινητο.
αλλο τιπ.
αν μυριζεισ οτιδηποτε,η κ για ξεκαρφωμα ακομα,
γυρνωντασ σπιτι,χτυπασ 2 σουβλακια με 2πλο κρεμμυδι κ τζατζικι,κ μια μπυρα
ειπα λιγο πριν γυρισεισ σπιτι.
οποτε βρωμοκοπασ,κρεμυδια,μπυριλασ,και ανετα μπορεισ να πεισ οτι ησουν με φιλουσ
για μπυρεσ..
Αυτό με τα σουβλάκια, τεράστια ανακάλυψη... Κάθε ξύπνιος "απατεώνας" το'χει χρησιμοποιήσει έστω μια φορά... ;)
τελικα εχει πεσει τοσος πουτσος εδω μεσα που δε χρειαζετε να βγεις, να σκαρφιστεις, να κρυψεις τιποτα...
Στο φορουμ, τραβαμε 5 πουτσους στον speed.... "στην" ηθελα να πω... ερχετε και ο sinister.. παρτουζα. κανονικη...
Για το glitter να δω τι γνώσεις έχετε...
Οποιοδήποτε windows mobile phone έχει επιλογή κλειδώματος.