Νέα

Παντρεμένοι, πως την κοπανάτε από το σπίτι για να πουτανομαμήσετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φίλε πολλή  :jerking:  :jerking: ξηγιέσαι  και φαίνεται οτι δεν κατάλαβες αυτά που γράφω. Το να μην παίρνεις αναλυτικούς λογαριασμούς ή να έχεις αποκλειστικά δικό σου αυτοκίνητο το κάνεις εξ αρχής ΠΡΙΝ έχεις γκόμενα. Αυτά και αν κατάλαβες καλώς
ρε τυπε εχεις ιδεα τι σημαινει γαμος;τι αποκλειστικα δικο σου αυτοκινητο;θα πεις της γυναικας σου ξερεις μην μπαινεις μεσα;απαγορευεται;και θα σου πει καλα αγαπη μου οτι πεις; :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Συγνωμη, αλλά εχω μια απορια.
Γιατι να τα κανει ολα αυτα η συζυγος?
Για να μπορει να με χωρισει?
Ειναι δηλαδη τοσο ηλιθια ωστε να με κανει να ανοιξω σαμπανιες?
οχι ρε τυπε,εισαι και δικηγορος.τι ειπες τωρα  :o

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ο κερατας το μαθαινει παντα τελευταιος, αλλα το μαθαινει καποια στιγμη.
αρα οτι συμβουλη και να δωσετε ο ενας στον αλλο καποια στιγμη κατι θα σας ξεφυγει και θα μαθευτει. :cheesy:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καλησπέρα συνάδλεφοι! Εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζομαι πολλές ώρες. Συνήθως 09-20:00. Αν καμιά μέρα τελειώσω κατά τις 17:00, χτυπάω στουντιάκι ή κολ γκερλ σε κοντινό ξενοδοχείο. Αν χτυπήσει το τηλ εκείνη την ώρα δεν απαντάω γιατί "ήμουν σε meeting". Επίσης μπορεί να έχω "επαγγελματικό δείπνο" μια φορά το μήνα ένα βραδάκι...

Την ωρα που εσυ γαμας και αυτη σε παιρνει, στην ουσια τσεκαρει αν εισαι σε meeting η οχι, για να μπορει να γαμηθει με την ησυχια της.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε τυπε εχεις ιδεα τι σημαινει γαμος;τι αποκλειστικα δικο σου αυτοκινητο;θα πεις της γυναικας σου ξερεις μην μπαινεις μεσα;απαγορευεται;και θα σου πει καλα αγαπη μου οτι πεις; :headbang: :headbang: :headbang:

Πες και αλλες μαλακιες, μπορεις.

fantasy938

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλημερα!!
Αν και μικροσ και ηλικια και ανυπαντρος φυσικα, θα σας πω κατι που μου ειπε μια μερα ο ξαδερφος μου, για ενα φιλο του. Απλα, οσοι ειστε παντρεμενοι αλλα ακομα και οσοι δεν ειστε πρεπει να το εχετε υποψιν σας.
Λοιπον, ο ξαδερφος μου εχει ενα φιλαρακι, ο οποιος τα ειχε με μια γκομενα. Μικροτερος απο μενα, δεν μιλαμε καν για γαμους, απλα σχεση ειχανε. Και τι του εκανε η τυπισσα. Γραφτηκε στο facebook με δευτερο ονομα και αλλη φωτογραφια (εδω δεν θυμαμαι καλα αν εγινε ετσι μπορει να εβαλε μια φιλη της να το κανει αυτο), και με αυτο το προφιλ, την επεσε και καλα στο παλικαρι για να δει αν θα τσιμπησει. Το παλικαρι νομιζε οτι ηταν αλλη. Στην πραγματικοτητα ομως πισω απο ολο αυτο ηταν η δικια του. Δυστυχως ενεδωσε και τοτε εμφανιστηκε η δικια του, του ειπε τι εγινε και χωρισανε!!
Σας το λεω απλα και μονο για να προσεχετε!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
a ρε τι τραβάτε και σεις οι παντρεμένοι ...ελπίζω να μην πέσω ποτε σε τέτοια παγίδα :- :-

Επισκέπτης
Παιδια καλημερα!!
Αν και μικροσ και ηλικια και ανυπαντρος φυσικα, θα σας πω κατι που μου ειπε μια μερα ο ξαδερφος μου, για ενα φιλο του. Απλα, οσοι ειστε παντρεμενοι αλλα ακομα και οσοι δεν ειστε πρεπει να το εχετε υποψιν σας.
Λοιπον, ο ξαδερφος μου εχει ενα φιλαρακι, ο οποιος τα ειχε με μια γκομενα. Μικροτερος απο μενα, δεν μιλαμε καν για γαμους, απλα σχεση ειχανε. Και τι του εκανε η τυπισσα. Γραφτηκε στο facebook με δευτερο ονομα και αλλη φωτογραφια (εδω δεν θυμαμαι καλα αν εγινε ετσι μπορει να εβαλε μια φιλη της να το κανει αυτο), και με αυτο το προφιλ, την επεσε και καλα στο παλικαρι για να δει αν θα τσιμπησει. Το παλικαρι νομιζε οτι ηταν αλλη. Στην πραγματικοτητα ομως πισω απο ολο αυτο ηταν η δικια του. Δυστυχως ενεδωσε και τοτε εμφανιστηκε η δικια του, του ειπε τι εγινε και χωρισανε!!

Νεαρὲ κύριε εἶσθε ἐκτὸς θέματος ἀλλὰ καὶ κομίζετε γλαύκα εἰς Ἀθήνας.

Τὴν ἐποχὴν τῆς ἀναλογικῆς τηλεφωνίας (ἄνευ ἀναγνωρίσεως κλήσεων ἀλλὰ καὶ κόστους 1 δρχ./τηλεφώνημα) ὁ θέλων νὰ δοκιμάσῃ τὴν ἀφοσίωσιν τῆς ἐρωμένης του ἀνέθετε εἰς ἑτοιμόλογον φίλον νὰ τηλεφωνῇ εἰς τὴν νέαν ὑποδυόμενος ἄγνωστον θαυμαστὴν καὶ νὰ πιέζῃ διὰ συνάντησιν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδια καλημερα!!
μπραβο της της τυπισσας.γλυτωσε απο τον μαλακα.μακαρι να ειχαν ολες οι γυναικες αυτο το μυαλο.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Νεαρὲ κύριε εἶσθε ἐκτὸς θέματος ἀλλὰ καὶ κομίζετε γλαύκα εἰς Ἀθήνας.

Τὴν ἐποχὴν τῆς ἀναλογικῆς τηλεφωνίας (ἄνευ ἀναγνωρίσεως κλήσεων ἀλλὰ καὶ κόστους 1 δρχ./τηλεφώνημα) ὁ θέλων νὰ δοκιμάσῃ τὴν ἀφοσίωσιν τῆς ἐρωμένης του ἀνέθετε εἰς ἑτοιμόλογον φίλον νὰ τηλεφωνῇ εἰς τὴν νέαν ὑποδυόμενος ἄγνωστον θαυμαστὴν καὶ νὰ πιέζῃ διὰ συνάντησιν.
:headbang2: :headbang2: :headbang2:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Συγνωμη, αλλά εχω μια απορια.
Γιατι να τα κανει ολα αυτα η συζυγος?
Για να μπορει να με χωρισει?
Ειναι δηλαδη τοσο ηλιθια ωστε να με κανει να ανοιξω σαμπανιες?

Σ Ω Σ Τ Ο Ο Ο Ο Ο ΣΣ  :rockon: :rockon:

επισησ
κινητο μονο ΝΟΚΙΑ..εχει επιλογη αυτοματου κλειδωματοσ πληκτρολογιου(τοβαζεισ σε 5 δευτερα)
και κλειδωμα πλεικτρολογιου με κωδικο..οποτε δεν μπορει να δει τιποτε στο κινητο.
αλλο τιπ.
αν μυριζεισ οτιδηποτε,η κ για ξεκαρφωμα ακομα,
γυρνωντασ σπιτι,χτυπασ 2 σουβλακια με 2πλο κρεμμυδι κ τζατζικι,κ μια μπυρα
ειπα λιγο πριν γυρισεισ σπιτι.
οποτε βρωμοκοπασ,κρεμυδια,μπυριλασ,και ανετα μπορεισ να πεισ οτι ησουν με φιλουσ
για μπυρεσ..

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια καλημερα!!
:2funny: :2funny:δυο φορες το επαθα.....στη πρωτη ειχαμε πει και καλα να βρεθουμε με την υποτηθεμενη γκομενα για την γλυψω μιας και ειμουν ο γκουρου ειχα καρακαυλοση:grin: :grin:
και με το που σηκωνομαι απο το pc χτυπαει το τηλεφωνο και εμεινα μαλακας
δες τις πουτανες λες τη σκαρφιζοντε...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Σ Ω Σ Τ Ο Ο Ο Ο Ο ΣΣ   :rockon: :rockon:

επισησ
κινητο μονο ΝΟΚΙΑ..εχει επιλογη αυτοματου κλειδωματοσ πληκτρολογιου(τοβαζεισ σε 5 δευτερα)
και κλειδωμα πλεικτρολογιου με κωδικο..οποτε δεν μπορει να δει τιποτε στο κινητο.
αλλο τιπ.
αν μυριζεισ οτιδηποτε,η κ για ξεκαρφωμα ακομα,
γυρνωντασ σπιτι,χτυπασ 2 σουβλακια με 2πλο κρεμμυδι κ τζατζικι,κ μια μπυρα
ειπα λιγο πριν γυρισεισ σπιτι.
οποτε βρωμοκοπασ,κρεμυδια,μπυριλασ,και ανετα μπορεισ να πεισ οτι ησουν με φιλουσ
για μπυρεσ..

θα γεμισει η ελλαδα παχυσαρκους και αλκοολικους!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ο καλύτερος τρόπος ειναι να βρει "ασχολία" η συζυγος.
Ουτε τα κινητα θα θελει να παρακολουθει, θα "πιστευει" ο,τι της πειτε και δεν  θα γκρινιαζει για τα βραδινα σας "μιτινγκ"

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Ο καλύτερος τρόπος ειναι να βρει "ασχολία" η συζυγος.
Ουτε τα κινητα θα θελει να παρακολουθει, θα "πιστευει" ο,τι της πειτε και δεν  θα γκρινιαζει για τα βραδινα σας "μιτινγκ"

θα φερνει και κανα φραγκο στο σπιτι...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
για μένα το θέμα είναι να μήν εχεις δώσει αφορμή στην γυναίκα να σε υποπτευθεί. Φροντίζεις να ασκείς τα συζηγικά σου καθήκοντα τακτικά, ωστε να είναι ευχαριστημένη απο σέξ και να μήν τσιλιμπουρδίζεις με άσχετες. Φυσικα πετάς κανένα σχολιάκι σαν μπουνταλάς άντρας (τύπου "ποπο ενας κώλος!!") αλλα αυτό είναι αναμενόμενο και το περιμένει απο εσένα η γυναίκα και δεν κανεις κατι παραπάνω. Απο την στιγμή που σε εμπιστέυεται και εφόσον δεν καταχράζεσαι την εμπιστοσύνη μπορείς να αλωνίζεις ελέυθερα χωρίς καν να είσαι υποχρεωμένος να προβάλλεις δικαιολογίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom