Νέα

Παντρεμένοι, πως την κοπανάτε από το σπίτι για να πουτανομαμήσετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
5. Αν καποιος ειναι γενικα μπιχλας και κανει μια στο τοσο μπανιο,οταν βρει γκομενα να ειναι διακριτικος σε αυτο το θεμα,σε σχεση με το παρελθον του ;)
Αν απο μπιχλας γινει καποιος σενιαρισμενος η γυναικα του θα τον μοιριστει..  :grin:
βασικο να μην αλλαζεις συνηθειες,οτι εκανες παντα αυτο θα κανεις και τωρα

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Οχι τύπε, δεν είμαι ακόμα έτοιμος.

Μόλις πάρω το δίπλωμα πράκτορα James Bond θα το επιχειρήσω  :2funny:
Έχεις ακούσει κανένα γέροντα να λέει τα εξής σοφά λόγια:
<<Εδώ που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θάρθεις>>
Τότε θα με θυμηθείς, τώρα κοροϊδευε....

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
βασικο να μην αλλαζεις συνηθειες,οτι εκανες παντα αυτο θα κανεις και τωρα
Και πάντα είμαστε προετοιμασμένοι να απαντήσουμε σε πιθανή κλήση της συζύγου στο κινητό μας γιατί αλλιώς την υποψιάζουμε τρελά.

OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
ακριβώς. επαυξάνω mlw... η ζωή είναι μικρή και θέλει 1-2 απολαύσεις. Η μία είναι το σεξ..

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Να συμπληρώσω και εγώ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή σε αυτές τις μαλακίες τα στρασάκια κολλάνε πάνω σου και πρέπει να τριφτείς στο μπάνιο για να φύγουνε !!!!

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231

Δεν κοροϊδεύω... απλά αυτά που έγραψες πριν (ειδικά αυτό με τον κοριό στο αυτοκίνητο) ακούγεται σα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Φιλε, αν είναι ικανή σου κάνει κάτι τέτοιο αργά ή γρήγορα θα σε πιάσει, μην τρέφεις αυταπάτες.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
απο αλλα καποιος την παταει...κινητα,αρωμα,αλλαγη στις καθημερινες συνηθειες,και αν κοβει το πηδημα στην γυναικα του

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Να συμπληρώσω και εγώ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή σε αυτές τις μαλακίες τα στρασάκια κολλάνε πάνω σου και πρέπει να τριφτείς στο μπάνιο για να φύγουνε !!!!
Και οι τρίχες στο κάθισμα του συνοδηγού.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Διαφορετικά ... μπαίνεις μέσα και είσαι κάρτα !!! Ακόμη ένας κολλητός καβάτζα ο οποίος θα επιβεβαιώσει όσες μαλακίες θα χρειαστεί να πείς..΄φυσικά και συγκεκριμένος θα είναι κόκκινο πανί και μόνο στο άκουσμα ότι θα πας βόλτα με τα συγκεκριμένο αρκεί για να ανάψουν τα αίματα...Ακόμη καλά είναι όταν τελικά αποφασίζεις να πάς για ποτό με το φίλο σου να κουβαλάς και την γυναίκα μαζί..θέμα συζήτησης ΑΥΣΤΗΡΑ για δουλειά και με ορολογίες αν γίνετε ώστε να ξενερώσει κάργα... και να μην έχει όρεξη για μελλοντικές εξόδους...και να σκέφτεται ότι έτσι ξενέρωτα περνάτε...αυτα απο μένα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
γαμησε τα ρε φιλε!!!!το χειροτερο ειναι αυτες οι παπαριες

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
αυτό με τον κοριό στο αυτοκίνητο ακούγεται σα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Φιλε, αν είναι ικανή σου κάνει κάτι τέτοιο αργά ή γρήγορα θα σε πιάσει, μην τρέφεις αυταπάτες.   

Δεν είναι σενάριο.
Το έχω αντιμετωπίσει.
Δεν το κάνει η ίδια, βάζει κάποιον και το κάνει.
Και αφού το παρκάρεις πετάγεται και αλλάζει την κασέτα.
Το πρωί που λείπεις, κάθεται και τις ακούει.

Το αυτοκίνητο παγιδεύεται ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ γιατί έχει χώρους να κρυφτεί ένα μικρό κασετοφωνάκι, και ρεύμα για να δουλεύει όποτε είναι ανοιχτό το κλειδί, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας κάθε τόσο.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλα κανω και τις φορτωνω στην μηχανη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Και φυσικα παιδες ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ προσοχη στα pc  μας και στα ΛΑΠΤΟΠ μας, τα οποια μετα τα κινητα αποτελουν τον υπερστοχο για τις γυναικες μας.....

Για σκεφτειτε να ανοιξουν την σελιδα του μπουρδελοχωρου μας και να διαβασουν το μηνυμα του φιλου για το πως δουλευει τη συζυγο του και την σκαει για κανα στουντιακι, η να παρει μυρωδια τις ενδειξεις "μηνυματα μου", "τελευταιες κριτικες μου" κλπ, να μαθει πως μας τσιμπουκωνε η καθε κορασιδα η ότι εκει που την παρτουζωναμε με τον κολλητο σκεφτομασταν τη Λαουρα απο Κασσανδρας, και να διαπιστωσει και απο πανω οτι βρισκομαστε και στους ΤΟΠ 50 αξιολογητες....
Μιλαμε για το αρχικερατο του αιωνα και δε μας σωνει τιποτα

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Δεν είναι σενάριο.
Το έχω αντιμετωπίσει.
Δεν το κάνει η ίδια, βάζει κάποιον και το κάνει.
Και αφού το παρκάρεις πετάγεται και αλλάζει την κασέτα.
Το πρωί που λείπεις, κάθεται και τις ακούει.

Το αυτοκίνητο παγιδεύεται ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ γιατί έχει χώρους να κρυφτεί ένα μικρό κασετοφωνάκι, και ρεύμα για να δουλεύει όποτε είναι ανοιχτό το κλειδί, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας κάθε τόσο.
Έχω και εγώ βάσιμες υποψίες ότι έχει παίξει και σε μένα κασετοφωνάκι αλλά όσο και να έψαξα το αυτοκίνητο (κάτω από καθίσματα, πορτ μπαγκάζ) δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Ξέρεις που μπορεί να κρύβεται κάτι τέτοιο;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ειδικα αν ξερει απο pc την πατας ευκολα...οποτε παντα κωδικος οταν ανοιγει το pc

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom