Νέα

Παντρεμένοι, πως την κοπανάτε από το σπίτι για να πουτανομαμήσετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Και φυσικα παιδες ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ προσοχη στα pc  μας και στα ΛΑΠΤΟΠ μας, τα οποια μετα τα κινητα αποτελουν τον υπερστοχο για τις γυναικες μας.....

Για σκεφτειτε να ανοιξουν την σελιδα του μπουρδελοχωρου μας και να διαβασουν το μηνυμα του φιλου για το πως δουλευει τη συζυγο του και την σκαει για κανα στουντιακι, η να παρει μυρωδια τις ενδειξεις "μηνυματα μου", "τελευταιες κριτικες μου" κλπ, να μαθει πως μας τσιμπουκωνε η καθε κορασιδα η ότι εκει που την παρτουζωναμε με τον κολλητο σκεφτομασταν τη Λαουρα απο Κασσανδρας, και να διαπιστωσει και απο πανω οτι βρισκομαστε και στους ΤΟΠ 50 αξιολογητες....
Μιλαμε για το αρχικερατο του αιωνα και δε μας σωνει τιποτα
μπράβο πάνο, πολύ σημαντική παρατήρηση! Μην ξεχνάτε μάγκες να σβήνετε πάντα το ιστορικό από τον browser που χρησιμοποιείτε γιατί αλλιώς όλα είναι προσβάσιμα!! Και σε τυχόν ερώτηση "γιατί αγάπη μου σβήνεις το ιστορικό?" η απάντηση είναι "γιατί κάνω web banking και δεν θέλω να αφήνω cookies στο pc για ασφάλεια". Καλή συμβουλή είναι αν μοιράζεστε το ίδιο pc να κατεβάσετε 2ο browser π.χ. mozilla firefox. Η απάντηση στο "γιατι...?" είναι "επειδή είναι δωρεάν προσπάθεια και το στηρίζω".

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αλλο pc η γυναικα αλλο ο αντρας...νομος!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
OP
OP
sinister

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
πολλά γκομενικά επίσης μπορούν να παίξουνε και στο φέισμπουκ όπου βρίσκει 1-2 πρώην γκόμενες, συναδέλφους και συμμαθήτριες. Αν είναι παντρεμένες ακόμα καλύτερα. Μεταξύ κατεργαρέων...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Βλεπω εναν φιλο παντως και ειναι ολιγον γαμησετα ...
ενω εγω απολαμβανικεια αρωματα που παραμενουν πανω μου
αυοτς ψαχνει τροπο να τα ξεφωρτωθει

Για να φυγουμε θελει σχεδιο , αλοθι + τον φοβο του τηλεφωνηματος
ειναι λιγο αγχωτικο...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Να συμπληρώσω και εγώ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή σε αυτές τις μαλακίες τα στρασάκια κολλάνε πάνω σου και πρέπει να τριφτείς στο μπάνιο για να φύγουνε !!!!

πως φαινεται ο αντρας ο καμμενος, ο αντρας ο τσουρουφλισμενος!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Προσοχή γιατί οι γυναίκες σας πιθανόν να είναι υποψιασμένες και να τα ψάχνουν όλα.
Τρία tips από μένα:
1. Καμία πρόσβαση της συζύγου στο κινητό σας. Σταματήστε τώρα την αναλυτική λίστα των τηλεφωνημάτων σας που έρχεται μαζί με το λογαριασμό.
2. Καμία πρόσβαση της συζύγου στο αυτοκίνητο σας. Δεν ξέρετε τι κοριό μπορεί να βάλει μέσα.
3. Τα πονηρά στέκια σας πρέπει να τα εναλλάσσετε τακτικά τόσο χρονικά όσο και γεωγραφικά έτσι ώστε να δυσκολέψετε πιθανή παρακολούθησή σας.

Και φυσικά πάντα τα μάτια μας ανοικτά και μην υποτιμάτε τον αντίπαλο.
τυπε οταν ο θεος μοιραζε μυαλο που κρυβοσουν;λες αν τα κανει κανεις ολα αυτα η γυναικα να μην υποψιαστει; :jerking: :jerking:

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Και φυσικα παιδες ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ προσοχη στα pc  μας και στα ΛΑΠΤΟΠ μας, τα οποια μετα τα κινητα αποτελουν τον υπερστοχο για τις γυναικες μας.....
Έννοια σου και οι μεγάλοι κατασκευαστές μπράουζερ συνιστούν "ιδιωτική περιήγηση". Και ο μοζίλλας έχει και ο γοογλεχρωμ...Με στοιχειώδη προσοχή περιδιαβαίνεις όπου θέλεις. Μόνο ό,τι κατεβάζεις πρέπει να το κρύβεις κάπως ή να το αποσύρεις σε στικάκια κλπ

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα συνάδλεφοι! Εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζομαι πολλές ώρες. Συνήθως 09-20:00. Αν καμιά μέρα τελειώσω κατά τις 17:00, χτυπάω στουντιάκι ή κολ γκερλ σε κοντινό ξενοδοχείο. Αν χτυπήσει το τηλ εκείνη την ώρα δεν απαντάω γιατί "ήμουν σε meeting". Επίσης μπορεί να έχω "επαγγελματικό δείπνο" μια φορά το μήνα ένα βραδάκι...
Συνάδελφε καλησπέρα
Είσαι (απλά) σωστός ...  :grin:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
ακομα,δε μας ειπε καποιος παντρεμενος πως την κοπαναει... :grin: :grin:

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω εγώ  ...

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
τυπε οταν ο θεος μοιραζε μυαλο που κρυβοσουν;λες αν τα κανει κανεις ολα αυτα η γυναικα να μην υποψιαστει; :jerking: :jerking:
Φίλε πολλή  :jerking:  :jerking: ξηγιέσαι  και φαίνεται οτι δεν κατάλαβες αυτά που γράφω. Το να μην παίρνεις αναλυτικούς λογαριασμούς ή να έχεις αποκλειστικά δικό σου αυτοκίνητο το κάνεις εξ αρχής ΠΡΙΝ έχεις γκόμενα. Αυτά και αν κατάλαβες καλώς

miliokas

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
υπνωτικο στο αναψυκτικο και ψεμυτιστε ελυθερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αλλά εγώ ίσως θεωρείται ότι είμαι παντρεμένος ....

και ίσως είμαι απλά ένας (ακόμη) μαλάκας ...  :2funny: :2funny: :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.363
Πόντοι
506
Το αυτοκίνητο παγιδεύεται ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ γιατί έχει χώρους να κρυφτεί ένα μικρό κασετοφωνάκι, και ρεύμα για να δουλεύει όποτε είναι ανοιχτό το κλειδί, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας κάθε τόσο.
ξεπερασμένο το κασετοφωνάκι, με ένα μικρό mp3 κάνεις μια χαρά τη δουλεία σου, ή μπαταρία κρατάει 4-6 ώρες, έτσι παγίδεψα μια καριώλα στη δουλεία που με ρουφιάνεβε και όχι μόνο αυτό έμαθα ότι κεράτωνε τον αντρα της με δύο γκόμενους...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Προσοχή γιατί οι γυναίκες σας πιθανόν να είναι υποψιασμένες και να τα ψάχνουν όλα.
Τρία tips από μένα:
1. Καμία πρόσβαση της συζύγου στο κινητό σας. Σταματήστε τώρα την αναλυτική λίστα των τηλεφωνημάτων σας που έρχεται μαζί με το λογαριασμό.
2. Καμία πρόσβαση της συζύγου στο αυτοκίνητο σας. Δεν ξέρετε τι κοριό μπορεί να βάλει μέσα.
3. Τα πονηρά στέκια σας πρέπει να τα εναλλάσσετε τακτικά τόσο χρονικά όσο και γεωγραφικά έτσι ώστε να δυσκολέψετε πιθανή παρακολούθησή σας.

Και φυσικά πάντα τα μάτια μας ανοικτά και μην υποτιμάτε τον αντίπαλο.
Συγνωμη, αλλά εχω μια απορια.
Γιατι να τα κανει ολα αυτα η συζυγος?
Για να μπορει να με χωρισει?
Ειναι δηλαδη τοσο ηλιθια ωστε να με κανει να ανοιξω σαμπανιες?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.363
Πόντοι
506
επίσης όταν είναι να έχετε μαζί σας ένα μπουκαλάκι από το αφρόλουτρο που βάζετε και στο σπίτι και να κάνετε ντους με αυτό και μετα πα΄τε σπίτι όπως και άρωμα...
Και για καλό και για κακό με το που θα μπείτε σπίτι, ``καλησπέρα αγάπη μου ματσα μουτσα, πάω στο μπάνιω γιατί σπάει η φούσκα μου``  και ρίχνετε μαι τελευταία ματιά (καμιά τρίχα κανά σώβρακο ανάποδα κ.α)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
πως φαινεται ο αντρας ο καμμενος, ο αντρας ο τσουρουφλισμενος!!!
Αδερφέ ευτυχώς με είδε ο κολλητός φίλος που πουτανιάζαμε μαζί και πήρα τα μέτρα μου αλλά θυμάμαι τι αγώνα είχα κάνει για να τα ξεφορτωθώ (και η καργιόλα είχε βάλει σε όλο της το σώμα)  καταλαβαίνεις τι είχε γίνει, μπήκα σπίτι και κατευθείαν στο μπάνιο και καλά για κατούρημα και χώνεσαι στο μπάνιο  ...πάντως τα μωρόμάντηλα δεν κάνουν δουλεία...απο τότε μόλις δώ στράς τρελαίνομε !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom